Brasov, Romania +40 744 663 375, +40 744 693 232
Blog vacanțe și excursii

3 zile în Transilvania !

3 zile. Plecare din București.
Romania,
Excursie de grup
Excursie cu clasa,

Este o excursie complexă care atinge multe obiective turistice importante ale României. Avem inclusă o vizită la fierarul din Viscri, un prânz în același vechi sat german, apoi, jocuri și foc de tabără lîngă Orăștie. A doua zi vom vizita castelul Corvinilor de la Hunedoara întorcîndu-ne către Brașov și oprindu-ne pe drum la Sibiel pentru masa de prînz și pentru o plimbare cu căruța. De aici vom termina ziua la Brașov, unde, vom face un tur al centrului vechi. A doua zi de dimineață, ne vom îndrepta către Castelul Bran. După vizită mergem spre gară ca să prindem trenul spre București.

Highlights

fierarul din Viscri, tabăra militară de la Orăștie, Sarmisegetusa Regia, Plimbare cu căruța la Sibiel,

Prețuri

Detalii Preț
Preț / elev la un grup minimum de 30 de elevi. 1561
Rezervă / Solicită vacanță
Inclus în preț

transport cu autocar, ghid însoțitor, 2 nopți de cazare, un mic dejun, 2 prînzuri și o cină, activități în tabăra militară, plimbare cu căruța la Sibiel, bilete de intrare la Castelul Corvinilor, Sarmisegetusa Regia și Castelul Bran.

Nu este inclus în preț

mesele nespecificate, transportul cu trenul Bucuresti-Brasov-Bucuresti, cheltuieli personale, taxe foto si video

Inclus în preț

transport cu autocar, ghid însoțitor, 2 nopți de cazare, un mic dejun, 2 prînzuri și o cină, activități în tabăra militară, plimbare cu căruța la Sibiel, bilete de intrare la Castelul Corvinilor, Sarmisegetusa Regia și Castelul Bran.

Nu este inclus în preț

mesele nespecificate, transportul cu trenul Bucuresti-Brasov-Bucuresti, cheltuieli personale, taxe foto si video

Condiții speciale

Art.1 — Pe durata deplasării spre/dinspre destinație, toți elevii care participă la excursie au următoarele obligații: a) să respecte condițiile de siguranță pe parcursul deplasărilor în grup cu trenul / autocarul / avionul; b) să nu recurgă la acte de violență pe parcursul deplasării spre/dinspre tabără/excursiei/expediției; c) să nu pericliteze siguranța și securitatea participanților pe parcursul deplasării spre/dinspre tabără/excursie/expediție; d) să se comporte civilizat și să nu distrugă bunuri; e) să se conformeze comenzilor cadrelor didactice însoțitoare și ghidului însoțitor al agenției. Art.2 — Pe durata participării la excursie, toți elevii au următoarele obligații: a) să verifice condițiile de siguranță ale spațiului de locuit/camerei; b) să utilizeze, cu responsabilitate, mobilierul, obiectele sanitare, echipamentele electrice și electronice din dotarea locației sau autocarului. c) să nu deterioreze mobilierul, obiectele sanitare, echipamentele electrice și electronice din dotarea locației sau autocarului. d) să înștiințeze cadrul didactic însoțitor cu privire la defecțiunile mobilierului, ale obiectelor sanitare, ale echipamentelor electrice și electronice din dotarea locației; e) să nu recurgă la remedierea defecțiunilor mobilierului, ale obiectelor sanitare, ale echipamentelor electrice și electronice din dotarea locației; f) să utilizeze, în siguranță, spațiile locației (să nu sară peste scări, să nu coboare pe balustradă, să nu sară pe geam etc.) g) să nu aducă și să nu utilizeze materiale/produse inflamabile sau cu risc inflamabil; h) să utilizeze, în siguranță, produsele/aparatele de uz personal (deodorante, aparate de bărbierit etc.); i) să nu aducă și să nu consume tutun, alcool, droguri și alte substanțe care îi pot pune în pericol pe ei ori pe ceilalți participanți sau care pot determina alterarea percepției realității; j) să nu consume alimente alterate sau păstrate în condiții neadecvate; k) să manifeste un comportament responsabil față de propria persoană și față de ceilalți participanți la tabără; l) să nu recurgă la acte de violență pe parcursul șederii în tabără/excursie/expediție; m) să nu pericliteze siguranța și securitatea participanților la tabără/excursie/expediție; n) să respecte comenzile cadrului didactic însoțitor pe perioada taberei/excursiei/expediției; o) să nu părăsească grupul/locația activității fără acordul cadrului didactic însoțitor. Art.3 Orice nerespectare a regulilor înscrise va avea drept consecință activarea responsabilității legale a elevului care a produs pagubele, a celor care i-au fost complici, cît și a părinților acestuia (acestora), în conformitate cu prevederile art 1372 din Codul Civil, privind răspunderea părinților pentru faptele copiilor lor minori.

Ziua 1 București - Brașov -Viscri - Orăștie

Dimineața veți pleca din București cu un tren de dimineață spre a ajunge la Brașov în jurul orei 10:45. Ghidul agenției noastre vă va aștepta la gară și vă va conduce la autocar.

Veți porni apoi către Viscri satul unde Regele Charles al Marii Britanii are o reședință. Ne vom duce direct către punctul gastronomic pentru a servi masa de prînz.

După prînz, vom vizita Biserica Fortificata din Viscri aflînd despre cum trăiau sașii aici acum 800 de ani și la ce servea biserica fortificată. 

Ne vom continua drumul spre Orăștie, destinația principală a zilei. Aici ne vom caza și apoi vom trece la programul de joacă.

Seara după ce vom mînca cina ne vom aduna în jurul focului de tabără ca să petrecem cîteva ceasuri agreabile împreună. 

 

orastie 1
orastie 2
viscri

Ziua 2. Orăștie - Hunedoara - Sibiel - Brașov

Astăzi,, după ce vom lua micul dejun, vom porni spre Castelul Corvinilor de la Hunedoara unde vom afla poveștile legate de acest castel și de personalitatea lui Iancu de Hunedoara.

Odată vizita încheiată ne vom continua drumul spre Gărdiștea de Munte la Sarmisegetusa Regia pentru a vizita zona sacră a capitalei dacilor.

De aici, ne vom întoarce spre Brașov, oprindu-ne la Sibiel pentru a mînca de prînz și a face o scurtă plimbare cu căruța prin sat.

Seara vom ajunge la Brașov unde ne vom caza la un hostel pînă a doua zi de dimineață.

 

hunedoara
sarmisegetusa
caruta

Ziua 3. Brașov- Castelul Bran - București

În ultima zi a excursiei, vom începe cu o vizitare a centrului istoric al  orașului brașov, ghidul prezentîndu-vă istoria și pricipalele obiective turistice.

Apoi, cu autocarul vom porni spre Castelul Bran, pentru a afla care este legătura dintre acesta si Dracula.

După amiaza ne vom întoarce la Gara Brașov, de unde veți lua trenul înapoi la București. 

brasov
castek bran

Rezervă / Solicită vacanță

De ce să alegi acest tur?

Este un tur care face cît trei excursii. Atinge obiective turistice diverse, zone geografice diferite și beneficiază pe tot parcursul drumului de prezența unui ghid însoțitor calificat, care alături de cadrele didactice se va ocupa de coordonarea grupului dar mai ales de prezentarea obiectivelor turistice vizitate pentru a le oferi copiilor informații corecte și complete despre acestea.