Brasov, Romania +40 744 663 375, +40 744 693 232
Vacanțe circuite și excursii în cele mai frumoase locuri din lume

Despre noi

Suntem o companie și o agenție de turism fondată în anul 2005. Am început prin a aduce turiști în România. Unora le-a plăcut așa de mult, că s-au reîntors sau și-au trimis prietenii. Întotdeauna am pus pe primul loc comfortul clientului, gândind excursiile ca pentru noi înșine. Am ales mereu hoteluri centrale, comfortabile, i-am dus la meșteri populari, le-am organizat multe evenimente prin care turiștii au putut să experimenteze obiceiurile, dansurile și gastronomia noastră.

Când a fost cazul le-am oferit vizite de noapte la Castelul Bran sau cine medievale la Castelul Corvinilor. Petrecerea noastră de Halloween la Castelul Corvinilor e un deosebit eveniment international. De fapt excursiile noastre de grup, sunt niște mici evenimente, nu doar excursii, pentru ca mereu am încercat sa facem lucrurile altfel decât ceilalți.

Din inițiativa noastră au rezultat servicii turistice de o calitate deosebită și clienți mulțumiți. Pe tripadvisor avem punctaj de 5 stele (maxim).

Tripadvisor Visit Transilvania Travel

Membri ai unor asociații profesionale


ETOA (European Tour Operators Association)

ETOA (European Tour Operators Association)


Member of Incomming Romania Association

Incomming Romania Association


Documente

Certificat de înregistrare
Licență de turism
Brevet de turism
Asigurare

Am considerat ca putem oferii aceași calitate de servicii și pentru turiștii români care doresc să viziteze și să exploreze diverse țări și regiuni din lume dar și din România. Fiecare din aceste excursii devenind astfel, o experienta de neuitat pentru dumneavoastră asa cum au fost pentru turistii străini excursiile în patria noastră.

Vă prezentăm o gama foarte variată de pachete turistice în țări și regiuni de pe toate continentele. Indiferent ca sunteți interesați de o excursie sau circuit cultural, de explorare a naturii și animalelor sălbatice, urmariți experiențe culinare, degustări vin și alte produse locale sau sunteți pasionați de o activitate gen pescuit, scufundțri, ciclism, etc, veți găsii o variantă pe site-ul nostru.

Vacanțele sunt unele dintre cele mai frumoase momente din viața noastră, momente pe care ni le vom aminti întodeauna. De aceea vacanța voastră trebuie sa fie perfectă și noi ne străduim să o facem. Pentru excursiile externe am ales parteneri de încredere, capabili să ofere servicii de calitate și mai ales să ne asigurăm că realitatea este cea prezentată în ofertă. Anumite excursii se pot personaliza în funcție de solicitarea dvs. Se pot asigura servicii suplimentare: bilete de avion, rent-a-car, transferuri, cazări, programe opționale, etc.

Speram sa ne ridicăm la înălțimea exigențelor, oferindu-vă mai mult decât o excursie: o experiență.