Brasov, Romania +40 744 663 375, +40 744 693 232
Blog vacanțe și excursii

Cazanele Dunării + Horezu, Hunedoara.

Plecări din Brașov în 2023: 21.04; 28.04; 05.05; 12.05; 19.05;26.05; 02.06; 09.06; 16.06; 23.06; 30.06; 07.07; 14.07; 21.07; 28.07; 04.08;11.08; 18.08; 25.08;
Romania,
Excursie de grup
Cultura & Natura,

Excursia de 5 zile la Cazanele Dunării este o excelentă ocazie de a descoperi acest pământ străvechi dintre munte și Dunăre, un spectacol unic al naturii. Totul îmbinat cu vizitarea unor obiective culturale și istorice din Oltenia, zona Orșova - Herculane, zona Hunedoarei, etc. Pe traseu vom trece Carpații Meridionali prin două spectaculoase trecători care oferă peisaje deosebite. O plimbare cu barca la cazane și o plimbare cu caruța în Mărginimea Sibiului vor complete experiența noastră.

Highlights

Cazanele Dunării, manastirea Horezu și centrele ceramică, Tg. Jiu și operele lui Brâncuși, Peștera Muierilor, Cascada Bigăr, morile de apă - Eftimie Murgu, Ulpia Traiana Sarmisegetuza, Mănăstirea Prislop, Castelul Corvinilor, Mărginimea Sibiului

Prețuri

Detalii Preț
Preț de la 2101 Lei / pers.
Pret in lei / pers. Grup de min 4 persoane max 7 cazare in single. Plecare la cererea clienților. 2509
Pret in lei / pers. Grup de min 4 persoane max 7 cazare in dublă. Plecare la cererea clienților. 2217
Preț în Lei/pers. Grup de min 9 persoane. Cazare in single. Plecare conform program. 2587
Preț în Lei/pers. Grup de min 9 persoane. Cazare in dublă. Plecare conform program. 2101
Rezervă / Solicită vacanță
Inclus în preț

• transport cu microbuz • 3 nopți de cazare la hotel de 3* și o noapte la hotel de 4*; • 4 mic dejun; • ghid însoţitor din partea agenţiei pe traseu;

Nu este inclus în preț

• mesele de prânz și cinele • taxe foto in interiorul obiectivelor vizitate (unde este cazul) • alte taxe şi cheltuieli personale; • Asigurare medicala si Asigurare storno.; intrări la obiectivele turistice,

Inclus în preț

• transport cu microbuz • 3 nopți de cazare la hotel de 3* și o noapte la hotel de 4*; • 4 mic dejun; • ghid însoţitor din partea agenţiei pe traseu;

Nu este inclus în preț

• mesele de prânz și cinele • taxe foto in interiorul obiectivelor vizitate (unde este cazul) • alte taxe şi cheltuieli personale; • Asigurare medicala si Asigurare storno.; intrări la obiectivele turistice,

Condiții speciale

• Ghidul poate modifica ordinea de vizitare a obiectivelor turistice fara a afecta structura programului. Agentia poate anula, reprograma sau recalcula circuitul, daca grupul minim necesar nu s-a realizat. Condiții de plată: • Rezervarea este considerată validă cu condiția plății unui avans de minim 35% din valoarea pachetului. Diferența de plată se achită cu cel puțin 20 de zile înainte de plecare. Plata se poate face și cu tichete de vacanță. Condiții de anulare • 15% penalitate pentru anulări cu mai mult de 30 de zile înainte de plecare • 50% penalitate pentru anulări făcute între 5-20 de zile înainte de plecare • 100% penalitate pentru anulări cu mai puțin de 5 zile înainte de plecare.

Ziua 1. Brașov – Horezu - Tg. Jiu - Turnu Severin

Manastirea Horezu
Mănăstirea Horezu

Plecare la ora 06:00 de la Livada Postei. Deplasare pe ruta Brasov – Pitesti – Horezu – Targu Jiu – Baile Herculane – Turnu Severin (480 km). Se viziteaza: Mănăstirea Horezu (patrimoniu UNESCO, cea mai de seamă ctitorie a domnului martir Constantin Brâncoveanu, 1688-1714),  Targu Jiu și operele lui Brancusi (Coloana Infinitului – panoramic, Masa Tacerii, Poarta Sarutului, Aleea Scaunelor), Valea si Muntii Cernei. Cazare in Turnu Severin la Hotel Continental*** sau similar.

Târgu Jiu - Operele lui Brâncuși
Târgu Jiu - Operele lui Brâncuși
Târgu Jiu - Operele lui Brâncuși

Ziua 2. Turnu Severin - Băile Herculane – Eftimie Murgu – Turnu Severin

Baile Herculane

Mic dejun. Deplasare catre Băile Herculane ,tur pietonal si prezentarea obiectivelor din Baile Herculane: Băile Imperiale,  Statuia lui Hercule, etc. Ne deplasam apoi catre  Complexul de mori de apă din cheile Rudăriei (Eftimie Murgu).
Întoarcere la Turnu  Cazare in Turnu Severin.

Cazare la Hotel Continental*** sau similar.

Băile Herculane
Cascada Bigar
Morile de apa - Eftimie Murgu

Ziua 3. Turnu Severin – Orșova – Turnu Severin

Cazanele Dunarii

Mic dejun. Deplasare pe ruta Turnu Severin  – Orsova – Eselnita – Turnu Severin (50 km). Plimbare cu barcile pe Dunare (Rezervatia Naturala Cazanele Mari si Mici, Chipul lui Decebal, Manastirea Mraconia, Pestera Ponicova, Grota Veterani). Se mai viziteaza: Manastirea Sfanta Ana (manastire de maici cu viata de obste, este asezata pe coama Dealului Mosului, care domina orasul Orsova) si Muzeul Memorial Pamfil Seicaru, Muzeul Regiunii Porțile de Fier din Drobeta Turnu Severin, Muzeul Hidrocentralei Portile De Fier (simbol al energeticii româneşti, rod al colaborării româno-iugoslave, prezinta caracteristicile generale ale Dunării, datele hidrologice si mărturii materiale ale aşezărilor umane din zonă). 
Cazare in Turnu Severin la Hotel Continental*** sau similar.

Cazanele Dunarii
Cazanele Dunarii
Cazanele Dunarii

Ziua 4. Turnu Severin – Hunedoara

Manastirea Piatra Arsa
Ulpia Traiana Sarmisegetuza
Manastirea prislop

Mic dejun. Deplasare pe ruta  Turnu Severin – Sarmizegetusa – Hateg – Hunedoara (180 km). Se viziteaza: Manastirea Tismana, Mănăstirea Polovragi, Manastirea Prislop (Mormantul Parintelui Arsenie Boca), Castelul Corvinilor (numit și Castelul Hunedoarei sau al Huniazilor, unul din cele mai importante monumente de arhitectură gotică din România). Cazare in Hunedoara la Hotel Werk*** sau similar.

Castelul Corvinilor
Castelul Corvinilor
Castelul Corvinilor

Ziua 5. Hunedoara – Alba Iulia - Sibiu - Brașov

Mic dejun. Deplasare pe ruta Hunedoara – Alba Iulia - Sibiu -  Fagaras – Brasov
Se viziteaza: Cetatea Alba Iulia cu Biserica Catolică, Catedrala Reîntregirii, Traseul celor trei fortificații, Poarta 3.

De la Alba Iulia ne îndreptăm spre centrul Istoric al orașului Sibiu

sibiu
alba iulia 1

Condiții generale pentru circuit la Cazanele Dunarii

• Ghidul poate modifica ordinea de vizitare a obiectivelor turistice fara a afecta structura programului.
Agentia poate anula, reprograma sau recalcula circuitul, daca grupul minim necesar nu s-a realizat.


Condiții de plată:
• Rezervarea este considerată validă cu condiția plății unui avans de minim 35% din valoarea pachetului. Diferența de plată se achită cu cel puțin 20 de zile înainte de plecare.
Plata se poate face și cu tichete de vacanță.

Condiții de anulare
• 15% penalitate pentru anulări cu mai mult de 30 de zile înainte de plecare
• 50% penalitate pentru anulări făcute între 5-20 de zile înainte de plecare
• 100% penalitate pentru anulări cu mai puțin de 5 zile înainte de plecare.

Rezervă / Solicită vacanță

De ce să alegi acest tur?

Plata se poate face și cu tichete de vacanță.

Excursiile noastre sunt împărțite în două categorii:

Categoria 1 dedicată grupurilor de prieteni sau familiilor care doresc o excursie personalizată, în care să aibă doar grija fotografiilor, de restul ocupându-se ghidul/sofer care va însoți grupul.

Categoria 2 este dedicată grupurilor mai mari având plecări stabilite în anumite zile ale lunii, dacă se formează grupul minim de turiști.

Circuitul cu autocar la Cazanele Dunării, cu plecare din Brașov, este o excelentă ocazie de a explora o zonă de o incredibilă frumusețe. Este locul unde muntele se întâlnește cu fluvial Dunărea și crează peisaje de o mare frumusețe ce pot fi admirate în timpul unei plimbări cu barca la Cazanele Dunării.
Vom vizita și alte atracții din zona de Sud-Vest a României, precum Băile Herculane, Orșova, Cascada Bigăr, morile de apă de la Eftimie Murgu, Mănăstirea și centrele de ceramică de la Horezu, Peștera Muierilor și operele lui Brâncuși de la Tg. Jiu. Pe drumul de întoarcere, traseul va include Ulpia Traiana Sarmisegetuza, Mănăstirea Prislop, Castelul Corvinilor și o experiență inedita în Mărginimea Sibiului.
Dacă optați pentru această excursie la Cazanele Dunării, oferită de agenția noastră aveți avantajul de a fi însoțiți de un ghid profesionist care vă va da toate informațiile despre locurile vizitate și veți scăpa de grija condusului bucurânu-vă de comfortul unui autocar modern.