Brasov, Romania +40 744 663 375, +40 744 693 232
Blog vacanțe și excursii

Croazieră în Delta Dunării

4 zile / 3 nopți.
Romania,
Excursie de grup
Natura & Aventura,

Considerată a fi ultima zonă sălbatică a Europei, Delta este un paradis al naturii, care păstrează o varietate însemnată de specii de pești și păsări. Delta este un mix extraordinar de culturi, sate pescărești și vechi tradiții. Este o destinație favorită de vacanță în România. Vă propunem o modalitate deosebită de a explora această zonă și anume o croazieră în Delta Dunării cu catamaranul. Timp de 4 zile vom naviga pe canale înguste și lacuri, vom vedea atracțiile zonei. Vom vizita padurea Letea și vechiul oraș Sulina. Catamaranul are o capacitate de maxim 12 locuri, oferă vizibilitate 360 grade, asigură un transport lin și comfortabil, este dotat cu toaletă spre deosebire de multe alte ambarcațiuni *rapide*. Cazările vor fi asigurate la o pensiune de 3 margarete în Mila 23. Evident vă veți degusta deliciile culinare servite la pensiune sau pe traseul de vizitare.

Highlights

Delta Dunării, Pădurea Letea, Sulina, Tulcea

Prețuri

Detalii Preț
Preț personalizat în funcție de perioadă și nr de persoane.
Rezervă / Solicită vacanță
Inclus în preț

• 3 nopți cazare în pensiune (3 margarete) la Mila23 • Pensiune complete (mic dejun x 3, 3 prânzuri, 3 cine) • transport cu ambarcațiune tip catamaran • Permis access Delta Dunării 4 zile • vizitare pădurea Letea

Nu este inclus în preț

• Alte mese sau servicii care nu sunt menționate la servicii incluse • permis de pescuit

Inclus în preț

• 3 nopți cazare în pensiune (3 margarete) la Mila23 • Pensiune complete (mic dejun x 3, 3 prânzuri, 3 cine) • transport cu ambarcațiune tip catamaran • Permis access Delta Dunării 4 zile • vizitare pădurea Letea

Nu este inclus în preț

• Alte mese sau servicii care nu sunt menționate la servicii incluse • permis de pescuit

Ziua 1. Tulcea – îmbarcare – Mila 23

Croaziera Delta Dunarii
Croaziera Delta Dunarii
Croaziera Delta Dunarii
Croaziera Delta Dunarii

Opțional, pentru cei care vor să ajungă la Tulcea în seara precedentă, oferim cazare la Hotelul Europolis*** și parcare gratuită. Tarifele le vedeți mai jos la secțiunea cazare opțională la Tulcea.

Ora 10.00. Îmbarcare pe catamaran si plecare pe traseul : Tulcea – brat Tulcea – can.36 – can.Trofilca – Lacul cu Cotete – can.Sireasa de Nord – can.Sireasa – can.Sontea-can,Sontea Noua – cot Candura – pe linga lacurile Baclanesti si Fortuna (daca  nivelul apei permite,se traverseaza lacul Fortuna) – can.Olguta – sat.Mila 23.
Check-in la pensiune. Apoi vom servi un prânz autentic lipovenesc, specific zonei.
După-amiază vom face o nouă excursie cu catamaranul la lacul Ligheanca.
Seara ne întoarcem la Mila 23.
Cina la pensiune.
Cazare la pensiune*** în Mila23.

Croaziera Delta Dunarii

Pentru cei care vin de la o mai mare depărtare oferim, opțional servicii de cazare înainte sau după croazieră după cum urmează:
Hotel Europolis***: 200 lei/cameră dublă sau 150 lei/cameră single. Parcarea este gratuită.
Hotel Delta / Esplanada ****: 365 lei/dublă sau 315 lei/single. Se percep și taxe de parcare.

Ziua 2. Croazieră Delta Dunării

Croaziera Delta Dunarii
Croaziera Delta Dunarii
Padurea Letea

Mic dejun. Ora 9.00 ne îmbarcăm pe catamaran și continuăm excursia noastră pe traseul : Mila 23 – canal Eracle – canal Lopatna – pe linga Lacul cu Ciulini – canal Miazazi – Lac Miazazi – lac Matita – canal Suez – lac Merhei – canal Sidor – Letea.
Ne vom opri pentru vizitarea padurii Letea, un peisaj de poveste și cea mai nordică pădure subtropicală din Europa. Este formată pe grindul nisipos Letea din fâșii de pădure dezvoltate printre dunele de nisip. Când mergi prin pădure peisajul se schimbă, de la pădure subtropicală la deșert, în numai 200-300 de metri. Aici trăiesc 500 de specii de plante și peste 3000 de specii de animale, dintre care mai mult de 2000 sunt insecte, reprezentând 70% din speciile de animale din Rezervația Biosferei Delta Dunării, grindul Letea fiind considerat de specialiști drept unul din cele mai interesante medii naturale din România.
Veți servi prânzul tip picnic.
După amiază continuăm urmînd ruta: Letea  – canal Madgearu canal Dunarea Veche – canal Bogdaproste - lac Bogdaproste – Lac 3 Iezere – Canal Eracle -  Mila 23.
Cazare și cina la pensiune*** în Mila 23.

Croaziera Delta Dunarii
Padurea Letea
Croaziera Delta Dunarii

Ziua 3. Croazieră Delta Dunării

Croaziera Delta Dunarii
Croaziera Delta Dunarii

Mic dejun. Ora 9.00 îmbarcarea pe catamaran. O nouă zi, o nouă expediție din vacanța noastră în Delta Dunării. Astăzi vom naviga spre vechiul oraș Sulina, unul dintre cele mai importante porturi și centre de comerț în secolul 19 și început de secol 20.
Fiind o zi dedicata acestui capat de tara, iata ce putem vizita aici :
- Farul Vechi din Sulina a fost construit în 1869, are 17 metri înălțime și este astăzi muzeu ce poate fi vizitat. Biletul costă 5 lei iar vizita este ghidată de către o localnică foarte pricepută. Expoziția permanentă prezintă momentele importante din istoria muzeului și viața și activitatea a două personalități emblematice pentru istoria orașului: scriitorul Eugeniu P. Botez (cunoscut sub pseudonimul literar Jean Bart) și dirijorul George Georgescu ;
- Palatul Comisiei Europene a Dunării. Aceasta este una dintre cele mai impunatoare clădiri ale orașului (construită în perioada 1856 – 1858) și este simbolul creșterii economice și sociale a orașului Sulina ;
- Cimitirul dinspre plajă e singurul cimitir marin din estul Europei. Pe vremuri el se afla chiar pe malul mării însă între timp s-au depus aluviuni iar acum marea s-a îndepărtat un pic. Acolo poți să vezi morminte de pirați, de prințese, musulmani, evrei, catolici, protestanți, ortodocși – toți își găsesc odihna în cimitirul de la Sulina ;
- Plaja din Sulina - între oraș și plajă sunt 2 kilometri pe care poți să-i parcurgi pe jos, pe bicicletă ori cu taxiurile locale (10 lei/călătoria). Drumul este pavat.O baie in Marea Neagra in cel mai estic punct al Romaniei si plaja salbatica ne invioreaza si ne pregateste pentru drumul de intoarcere spre Mila 23. Traseu : Sulina – Brat Sulina – Mila 8 – canal Dunarea Veche – Mila 23.
Prânz la pachet.
Cazare și cina la pensiune*** în Mila 23.

Croaziera Delta Dunarii
Croaziera Delta Dunarii
Orasul Sulina

Ziua 4. Mila 23 - Tulcea

Croaziera Delta Dunarii
Croaziera Delta Dunarii
Croaziera Delta Dunarii

Mic dejun. Check-out. 
Plecare spre Tulcea pe traseul : Mila 23 – canal Olguta – canal Sontea – pe linga lacurile Fortuna si Baclanesti – cot Candura – canal Sontea ,pe linga lac Nebunu – canal Sireasa.
Ne vom opri pentru prânz la pescari pe malul canalului.
După prânz navigăm spre Tulcea unde vom ajunge aproximativ la ora 15.00.

Croaziera Delta Dunarii

Personalizează-ți Croaziera in Delta Dunării

Dacă dorești o crozieră privată doar pentru tine și prietenii sau familia ta, organizată într-o altă perioadă decât cele standard sau dacă vrei să modifici tipul de cazare, servicile incluse, etc, te rugăm să ne trasmiți solicitarea ta prin intermediul formularului de rezervare sau prin email. 
Vom face imediat o ofertă personalizată pentru ca tu să te bucuri de o vacanță în Delta Dunării așa cum îți dorești.

Condiții generale

Grup minim: 6 persoane (adulți) 
Pentru fiecare datp de plecare este necesar un grup minim de 8 persoane. Agentia poate anula, reprograma sau recalcula circuitul, daca grupul minim necesar nu s-a realizat.
• Cerințele speciale cauzate de Covid 19 care vor fi actualizate și veți fi informați in timp real.
• Traseele pot fi modificate în funcție de starea vremii și a nivelului apelor pe diverse canale

Politică copii
• Gratuit pentru copii sub 5 ani
• Copii între 5-12 ani, plătesc 50% din tarif
• Copiii peste 12 ani sunt considerați adulți și achită prețul integral

Condiții de plată:
• Rezervarea este considerată validă cu condiția plății unui avans de minim 35% din valoarea pachetului. Diferența de plată se achită cu cel puțin 10 de zile înainte de plecare.
Plata se poate face și cu tichete de vacanță.

Condiții de anulare
• 15% penalitate pentru anulări cu mai mult de 10 de zile înainte de plecare
• 50% penalitate pentru anulări făcute între 2-10 de zile înainte de plecare
• 100% penalitate pentru anulări cu mai puțin de 2 zile înainte de plecare.
În cazul în care autoritățiile din România impun restricții care fac imposibilă călătoria, nu se aplică nici o penalizare pentru anulare.

Rezervă / Solicită vacanță

De ce să alegi acest tur?

O croaziera in Delta Dunarii cu o ambarcațiune tip catamaran este modalitatea perfectă de a descoperi această zonă cu toate frumusețiile ei. Această ambarcațiune poate naviga pe canale înguste fără zgomot și ne vom putea apropia mai mult de păsări sau alte animale. Frumusețea Delte constă în labirintul de mici canale, insulițe, lacuri, zone mai liniștite și mai puțin :vizitateȚ de bărcile rapide și de navele mari de pasageri. Călătoria cu catamaranul este mult mai confortabilă, aveți loc să vă ridicați, să schimbați poziția, să serviți masa sau o băutură și foarte important există toaletă la bord.
Va fi o adevărată expediție în Deltă, o experiență și o amintire de neuitat. 
Croaziera in Delta Dunarii începe și se termină la Tulcea, vom fi cazați trei nopți la Mila 23, într-o pensiune care oferă servicii de calitate și mâncăruri gustoase. Pentrucei cărora le plac mâncărurile cu pește Delta este locul ideal, dar există multe opțiuni și pentru ceilalți.
Bijuteriile Deltei, Padurea Letea și orașul Sulina sunt parte din excursia noastră.
Vă așteptăm la o vacanță de neuitat în Delta Dunării.