Brasov, Romania +40 744 663 375, +40 744 693 232
Blog vacanțe și excursii

Eveniment medieval

1 zi. Plecare din Brasov.
Romania,
Excursie de grup
Excursie cu clasa,

Evenimentul propus de noi constă în întreceri pe echipe, demonstrații de arme, etalarea aptitudinilor fizice, cunostiinte generale, interactiune in echipa, colaborare si coordonare. Pe lângă acestea vom mânca delicioase preparate culinare pregătite de maeștrii bucătari aduși special pentru acest eveniment.

Highlights

Prețuri

Detalii Preț
Preț pe elev la un număr de minimum 40 de elevi 316
Rezervă / Solicită vacanță
Inclus în preț

Transport, bufet suedez, Gulas unguresc la ceaun, 2L de apa per persoana, activități în aer liber cu specific militar de ev mediu

Nu este inclus în preț

tot ceea ce nu este specificat ca fiind inclus

Inclus în preț

Transport, bufet suedez, Gulas unguresc la ceaun, 2L de apa per persoana, activități în aer liber cu specific militar de ev mediu

Nu este inclus în preț

tot ceea ce nu este specificat ca fiind inclus

Condiții speciale

Art.1 — Pe durata deplasării spre/dinspre destinație, toți elevii care participă la excursie au următoarele obligații: a) să respecte condițiile de siguranță pe parcursul deplasărilor în grup cu trenul/autocarul/avionul; b) să nu recurgă la acte de violență pe parcursul deplasării spre/dinspre tabără/excursiei/expediției; c) să nu pericliteze siguranța și securitatea participanților pe parcursul deplasării spre/dinspre tabără/excursie/expediție; d) să se comporte civilizat și să nu distrugă bunuri; e) să se conformeze comenzilor cadrelor didactice însoțitoare și ghidului însoțitor al agenției. Art.2 — Pe durata participării la excursie, toți elevii au următoarele obligații: a) să verifice condițiile de siguranță ale spațiului de locuit/camerei; b) să utilizeze, cu responsabilitate, mobilierul, obiectele sanitare, echipamentele electrice și electronice din dotarea locației sau autocarului. c) să nu deterioreze mobilierul, obiectele sanitare, echipamentele electrice și electronice din dotarea locației sau autocarului. d) să înștiințeze cadrul didactic însoțitor cu privire la defecțiunile mobilierului, ale obiectelor sanitare, ale echipamentelor electrice și electronice din dotarea locației; e) să nu recurgă la remedierea defecțiunilor mobilierului, ale obiectelor sanitare, ale echipamentelor electrice și electronice din dotarea locației; f) să utilizeze, în siguranță, spațiile locației (să nu sară peste scări, să nu coboare pe balustradă, să nu sară pe geam etc.) g) să nu aducă și să nu utilizeze materiale/produse inflamabile sau cu risc inflamabil; h) să utilizeze, în siguranță, produsele/aparatele de uz personal (deodorante, aparate de bărbierit etc.); i) să nu aducă și să nu consume tutun, alcool, droguri și alte substanțe care îi pot pune în pericol pe ei ori pe ceilalți participanți sau care pot determina alterarea percepției realității; j) să nu consume alimente alterate sau păstrate în condiții neadecvate; k) să manifeste un comportament responsabil față de propria persoană și față de ceilalți participanți la tabără; l) să nu recurgă la acte de violență pe parcursul șederii în tabără/excursie/expediție; m) să nu pericliteze siguranța și securitatea participanților la tabără/excursie/expediție; n) să respecte comenzile cadrului didactic însoțitor pe perioada taberei/excursiei/expediției; o) să nu părăsească grupul/locația activității fără acordul cadrului didactic însoțitor. Art.3 Orice nerespectare a regulilor înscrise va avea drept consecință activarea responsabilității legale a elevului care a produs pagubele, a celor care i-au fost complici, cît și a părinților acestuia (acestora), în conformitate cu prevederile art 1372 din Codul Civil, privind răspunderea părinților pentru faptele copiilor lor minori.

Eveniment medieval

Tipul de activitati: (4 ore)
- Propunem un concurs organizat de catre noi intre clasele prezente
- Probele:
• Aptituni fizice
• Cunostiinte generale
• Interactiune in echipa
• Colaborare si coordonare
- Necesarul este asigurat de catre organizatori
- Tematica propusa este Armata, coordonatorii interpretand roluri de instructori militari
- Participantii vor fi impartiti in echipe in functie de clasa din care fac parte, concurand ca si clasa pentru locul 1.

Mese: (2 ore)
• La sosire propunem un bufet suedez
• A 2-a masa, Gulas unguresc la ceaun
• 2L de apa per persoana
- Restaurantul dispune de o sala de mese si de o terasa acoperita

Pentru o buna desfasurare a concursului recomandam ca imbracamintea fiecarui participant sa fie una pentru sport si activitati in aer liber.

asserculis1
asserculis 2
asserculis 3
asserculis 4
asseruclis5

Rezervă / Solicită vacanță

De ce să alegi acest tur?

Dacă doriți să le oferiți o amintire deosebită elevilor de clasa a VIII-a sau de liceu, vă invităm să alegeți această excursie-eveniment creeată special pentru ei. Dorim să ieșim din rutina excursiilor de vizitare cu scop didactic și să îmbinăm învățatul cu activitățile interactive, motiv pentru care am creat acest eveniment. Agenția noastră a creat astfel de evenimente pentru turiștii străini și ne-am gîndit să ne folosim experiența pentru copii noștri.