Brasov, Romania +40 744 663 375, +40 744 693 232
Blog vacanțe și excursii

Muzeele din Sf Gheorghe

1 zi. Plecare din Brasov.
Romania,
Excursie de grup
Excursie cu clasa,

Această excursie va ajuta cadrele didactice să arate copiilor lucrurile predate la calasă iar aceștia din urmă își vor fixa astfel cunoștințele obținute. Vom vizita trei dintre cele mai interesante muzee ale orașului Sf Gheorghe, situate la mică distanță una de alta, acumulând noi cunoștințe și văzând locuri noi.

Highlights

Muzeul Cinegetic, Muzeul Carpaților Răsăriteni

Prețuri

Detalii Preț
94 lei / copil la un grup de minimum 30 de copii 94
Rezervă / Solicită vacanță
Inclus în preț

Transport, ghid însoțitor, bilete de intrare la Muzeul Cinegetic, la Muzeul Carpaților Răsăriteni și la Prima Școală Românească

Nu este inclus în preț

taxe foto, video, cheltuieli personale și orice altceva nu este prezentat ca fiind inclus în preț

Inclus în preț

Transport, ghid însoțitor, bilete de intrare la Muzeul Cinegetic, la Muzeul Carpaților Răsăriteni și la Prima Școală Românească

Nu este inclus în preț

taxe foto, video, cheltuieli personale și orice altceva nu este prezentat ca fiind inclus în preț

Condiții speciale

Art.1 — Pe durata deplasării spre/dinspre destinație, toți elevii care participă la excursie au următoarele obligații: a) să respecte condițiile de siguranță pe parcursul deplasărilor în grup cu trenul/autocarul/avionul; b) să nu recurgă la acte de violență pe parcursul deplasării spre/dinspre tabără/excursiei/expediției; c) să nu pericliteze siguranța și securitatea participanților pe parcursul deplasării spre/dinspre tabără/excursie/expediție; d) să se comporte civilizat și să nu distrugă bunuri; e) să se conformeze comenzilor cadrelor didactice însoțitoare și ghidului însoțitor al agenției. Art.2 — Pe durata participării la excursie, toți elevii au următoarele obligații: a) să verifice condițiile de siguranță ale spațiului de locuit/camerei; b) să utilizeze, cu responsabilitate, mobilierul, obiectele sanitare, echipamentele electrice și electronice din dotarea locației sau autocarului. c) să nu deterioreze mobilierul, obiectele sanitare, echipamentele electrice și electronice din dotarea locației sau autocarului. d) să înștiințeze cadrul didactic însoțitor cu privire la defecțiunile mobilierului, ale obiectelor sanitare, ale echipamentelor electrice și electronice din dotarea locației; e) să nu recurgă la remedierea defecțiunilor mobilierului, ale obiectelor sanitare, ale echipamentelor electrice și electronice din dotarea locației; f) să utilizeze, în siguranță, spațiile locației (să nu sară peste scări, să nu coboare pe balustradă, să nu sară pe geam etc.) g) să nu aducă și să nu utilizeze materiale/produse inflamabile sau cu risc inflamabil; h) să utilizeze, în siguranță, produsele/aparatele de uz personal (deodorante, aparate de bărbierit etc.); i) să nu aducă și să nu consume tutun, alcool, droguri și alte substanțe care îi pot pune în pericol pe ei ori pe ceilalți participanți sau care pot determina alterarea percepției realității; j) să nu consume alimente alterate sau păstrate în condiții neadecvate; k) să manifeste un comportament responsabil față de propria persoană și față de ceilalți participanți la tabără; l) să nu recurgă la acte de violență pe parcursul șederii în tabără/excursie/expediție; m) să nu pericliteze siguranța și securitatea participanților la tabără/excursie/expediție; n) să respecte comenzile cadrului didactic însoțitor pe perioada taberei/excursiei/expediției; o) să nu părăsească grupul/locația activității fără acordul cadrului didactic însoțitor. Art.3 Orice nerespectare a regulilor înscrise va avea drept consecință activarea responsabilității legale a elevului care a produs pagubele, a celor care i-au fost complici, cît și a părinților acestuia (acestora), în conformitate cu prevederile art 1372 din Codul Civil, privind răspunderea părinților pentru faptele copiilor lor minori.

Excursie la Muzeu

Plecarea va fi la ora 8 de dimineață din fața unității de învățământ. Vom ajunge la Sf Gheorghe unde vom vizita Muzeul Carpaților Răsăriteni, Muzeul Prima Școală Românească și Muzeul Cinegetic.

Ne vom deplasa de la un muzeu la altul pe jos, în grup organizat, deoarece muzeele se află în centrul orașului la distanță mică unul de celălalt. Optional, la finalul vizitei care va dura cu deplasări cu tot în jurul a 4 ore, vom putea merge la Reci, în rezervația de mesteceni, unde copii pot mânca cele aduse de acasă, pe pătură la irabă verde.

Apoi ne vom întoarce acasă după o zi plină de evenimente în care am învățat, ne-am jucat și ne-am relaxat.

muzeul cinegetic1
muzeul cinegetic sf gh
mihai viteazul

Rezervă / Solicită vacanță

De ce să alegi acest tur?

Acest tur este o oportunitate desoebită de a vă relaxa atât pentru copii cât și pentru profesor. Sarcina coordonării grupului, a șoferului de autocar, a cumpărării biletelor de intrare și a prezentării obiectivelor vizitate, ( acolo unde nu există ghid muzeal) revine ghidului însoțitor. Copii vor avea grijă să rețină informațiile pe care le vor primi, iar profesorii se vor folosi de această oportunitate pentru a fixa elevilor anumite lecții predate la clase și împreună cu aceștia se vor îngriji ca fotografia de grup să iasă bine. Restul, e treaba ghidului.

Excursie plăcută !