Brasov, Romania +40 744 663 375, +40 744 693 232
Blog vacanțe și excursii

Excursie cu clasa la Bucuresti

1 zi. Plecare din Brasov.
Romania,
Excursie de grup
Excursie cu clasa,

O excursie cu clasa la Bucuresti, gândită în beneficiul copiilor. Deplasarea spre București se va face pe Valea Prahovei, având astfel posibilitatea de a le arăta copiilor locuri istorice, industriale sau turistice de mare însemnătate pentru România. Ajunși la București, ne vom îndrepta direct către Palatul Parlamentului ceea ce ne va oferi posibilitatea unui tur panoramic al capitalei. Odată încheiată vizita la parlament, ne vom îndrepta spre Muzeul Militar pentru cea de-a doua vizită, ocazie pentru copii de a-și fixa mai bine cunoștințele dobândite la orele de istorie. La terminara programului de vizitare, ne vom indrepta spre Brasov.

Highlights

Palatul Parlamentului, Muzeul Militar de Istorie, Piața Revoluției, Palatul Regal, Arcul de Triumf

Prețuri

Detalii Preț
185 lei pe elev la un grup de minimum 30 de elevi 185
Rezervă / Solicită vacanță
Inclus în preț

Transport cu autocar, ghid însoțitor, bilete de intrare la obiectivele cuprinse în program.

Nu este inclus în preț

orice alte cheltuieli necuprinse în preț

Inclus în preț

Transport cu autocar, ghid însoțitor, bilete de intrare la obiectivele cuprinse în program.

Nu este inclus în preț

orice alte cheltuieli necuprinse în preț

Condiții speciale

Art.1 — Pe durata deplasării spre/dinspre destinație, toți elevii care participă la excursie au următoarele obligații: a) să respecte condițiile de siguranță pe parcursul deplasărilor în grup cu trenul/autocarul/avionul; b) să nu recurgă la acte de violență pe parcursul deplasării spre/dinspre tabără/excursiei/expediției; c) să nu pericliteze siguranța și securitatea participanților pe parcursul deplasării spre/dinspre tabără/excursie/expediție; d) să se comporte civilizat și să nu distrugă bunuri; e) să se conformeze comenzilor cadrelor didactice însoțitoare și ghidului însoțitor al agenției. Art.2 — Pe durata participării la excursie, toți elevii au următoarele obligații: a) să verifice condițiile de siguranță ale spațiului de locuit/camerei; b) să utilizeze, cu responsabilitate, mobilierul, obiectele sanitare, echipamentele electrice și electronice din dotarea locației sau autocarului. c) să nu deterioreze mobilierul, obiectele sanitare, echipamentele electrice și electronice din dotarea locației sau autocarului. d) să înștiințeze cadrul didactic însoțitor cu privire la defecțiunile mobilierului, ale obiectelor sanitare, ale echipamentelor electrice și electronice din dotarea locației; e) să nu recurgă la remedierea defecțiunilor mobilierului, ale obiectelor sanitare, ale echipamentelor electrice și electronice din dotarea locației; f) să utilizeze, în siguranță, spațiile locației (să nu sară peste scări, să nu coboare pe balustradă, să nu sară pe geam etc.) g) să nu aducă și să nu utilizeze materiale/produse inflamabile sau cu risc inflamabil; h) să utilizeze, în siguranță, produsele/aparatele de uz personal (deodorante, aparate de bărbierit etc.); i) să nu aducă și să nu consume tutun, alcool, droguri și alte substanțe care îi pot pune în pericol pe ei ori pe ceilalți participanți sau care pot determina alterarea percepției realității; j) să nu consume alimente alterate sau păstrate în condiții neadecvate; k) să manifeste un comportament responsabil față de propria persoană și față de ceilalți participanți la tabără; l) să nu recurgă la acte de violență pe parcursul șederii în tabără/excursie/expediție; m) să nu pericliteze siguranța și securitatea participanților la tabără/excursie/expediție; n) să respecte comenzile cadrului didactic însoțitor pe perioada taberei/excursiei/expediției; o) să nu părăsească grupul/locația activității fără acordul cadrului didactic însoțitor. Art.3 Orice nerespectare a regulilor înscrise va avea drept consecință activarea responsabilității legale a elevului care a produs pagubele, a celor care i-au fost complici, cît și a părinților acestuia (acestora), în conformitate cu prevederile art 1372 din Codul Civil, privind răspunderea părinților pentru faptele copiilor lor minori.

Brașov – Predeal – Ploiești – București – Brașov

piata revolutiei

Vom porni din Brașov la ora 8 dimineața. Ajunși la București ne vom opri la Palatul Parlamentului pentru prima vizită. Clădirea cunoscută și sub numele de „Casa Republicii” sau „Casa Poporului” este a doua cea mai mare clădire administrativă din lume după Pentagon-ul din SUA și prima civilă de pe glob.

Vom parcurge câteva din sălile de aici, observând arhitectura și masivitatea construcției, realizată cu materiale 100% românești.

După vizită ne vom îndrepta spre Piața Revoluției unde vom opri autocarul și ghidul însoțitor va face copiilor o prezentare a clădirilor de importanță istorică din zonă, vorbindu-le despre istoria Bucureștilor și despre cele petrecute aici în ziua de 21 decembrie 1989.

De aici vom parcurge pe jos distanța scurtă până la Muzeul Militar Național, unde elevii își vor putea fixa cunoștințele de istoria României dobândite la clasă.

În cele din urmă ne vom îndrepta spre autocar și apoi vom reveni la Brașov.

arcul de triumf
palatul parlamentului
casa enescu

Rezervă / Solicită vacanță

De ce să alegi acest tur?

Această excursie cu clasa la Bucuresti oferă posibilitatea copiilor de a petrece o zi minunată in compania colegilor si a profesorilor invatand lucruri noi si facînd o excursie cu scoala. În această excursie la București nu vom vizita doar Palatul Parlamentului și Muzeul Militar, ci vom vedea pe dinafară și alte obiective turistice existente în capitala României. Grupul va beneficia de ghid însoțitor din partea agenției noastre, ceea ce va aduce un plus de informație copiilor și le va ajuta pe cadrele didactice în coordonarea grupului.

Va invitam să vizitați cu noi capitala țării într-o excursie de neuitat !