Brasov, Romania +40 744 663 375, +40 744 693 232
Blog vacanțe și excursii

Aventură în stil militar !

2 zile. Plecări din Brașov.
Romania,
Excursie de grup
Excursie cu clasa,

Ne-am gîndit că elevilor atunci cînd pleacă în excursie nu le place să viziteze la nesfîrșit obiective turistice fiindcă se plictisesc, și ne-am hotărît să îmbinăm partea educativă cu cea de joacă. A rezultat o excursie echilibrată în care se vor juca și se vor distra așa cum le place lor, învățând în același timp lucruri despre locuri importante din istoria țăerii noastre.

Highlights

activitățile din tabăra militară, vizita la Sarmisegetusa Regia, plimbare cu căruța la Sibiel.

Prețuri

Detalii Preț
Preț / elev la un grup minimum de 30 de elevi. 898
Rezervă / Solicită vacanță
Inclus în preț

transport cu autocar, ghid însoțitor, 1 noapte de cazare, 2 prânzuri, 1 cină și 1 mic dejun, bilete de intrare la obiectivele vizitate, activitățile sportive din tabăra militară.

Nu este inclus în preț

cheltuieli personale, taxe foto si video.

Inclus în preț

transport cu autocar, ghid însoțitor, 1 noapte de cazare, 2 prânzuri, 1 cină și 1 mic dejun, bilete de intrare la obiectivele vizitate, activitățile sportive din tabăra militară.

Nu este inclus în preț

cheltuieli personale, taxe foto si video.

Condiții speciale

Art.1 — Pe durata deplasării spre/dinspre destinație, toți elevii care participă la excursie au următoarele obligații: a) să respecte condițiile de siguranță pe parcursul deplasărilor în grup cu trenul / autocarul / avionul; b) să nu recurgă la acte de violență pe parcursul deplasării spre/dinspre tabără/excursiei/expediției; c) să nu pericliteze siguranța și securitatea participanților pe parcursul deplasării spre/dinspre tabără/excursie/expediție; d) să se comporte civilizat și să nu distrugă bunuri; e) să se conformeze comenzilor cadrelor didactice însoțitoare și ghidului însoțitor al agenției. Art.2 — Pe durata participării la excursie, toți elevii au următoarele obligații: a) să verifice condițiile de siguranță ale spațiului de locuit/camerei; b) să utilizeze, cu responsabilitate, mobilierul, obiectele sanitare, echipamentele electrice și electronice din dotarea locației sau autocarului. c) să nu deterioreze mobilierul, obiectele sanitare, echipamentele electrice și electronice din dotarea locației sau autocarului. d) să înștiințeze cadrul didactic însoțitor cu privire la defecțiunile mobilierului, ale obiectelor sanitare, ale echipamentelor electrice și electronice din dotarea locației; e) să nu recurgă la remedierea defecțiunilor mobilierului, ale obiectelor sanitare, ale echipamentelor electrice și electronice din dotarea locației; f) să utilizeze, în siguranță, spațiile locației (să nu sară peste scări, să nu coboare pe balustradă, să nu sară pe geam etc.) g) să nu aducă și să nu utilizeze materiale/produse inflamabile sau cu risc inflamabil; h) să utilizeze, în siguranță, produsele/aparatele de uz personal (deodorante, aparate de bărbierit etc.); i) să nu aducă și să nu consume tutun, alcool, droguri și alte substanțe care îi pot pune în pericol pe ei ori pe ceilalți participanți sau care pot determina alterarea percepției realității; j) să nu consume alimente alterate sau păstrate în condiții neadecvate; k) să manifeste un comportament responsabil față de propria persoană și față de ceilalți participanți la tabără; l) să nu recurgă la acte de violență pe parcursul șederii în tabără/excursie/expediție; m) să nu pericliteze siguranța și securitatea participanților la tabără/excursie/expediție; n) să respecte comenzile cadrului didactic însoțitor pe perioada taberei/excursiei/expediției; o) să nu părăsească grupul/locația activității fără acordul cadrului didactic însoțitor. Art.3 Orice nerespectare a regulilor înscrise va avea drept consecință activarea responsabilității legale a elevului care a produs pagubele, a celor care i-au fost complici, cît și a părinților acestuia (acestora), în conformitate cu prevederile art 1372 din Codul Civil, privind răspunderea părinților pentru faptele copiilor lor minori.

Ziua 1 Brasov - Orăștie

Vom porni de dimineață pe la ora 9 spre Orăștie unde vom ajunge în jurul prînzului. Odată ajunși la Arsenal Park ne vom caza și vom intra în proigramul de ... instrucție, aventură și distracție.

Copii vor avea acces liber la Parcul de aventură de aici, dar vor desfășura si un concurs de găsire a comorii executat sub îndrumarea gazdelor noastre. 

Seara se va servi cina si apoi vor participa la un foc de tabără încheind într-un mod minunat o zi plină de activități.

armata 3
armata 1
armata 2

Ziua 2 Orăștie - Castelul Corvinilor - Sarmisegetusa Regia - Sibiel - Brașov.

De dimineață vom servi micul dejun și vom părăsi tabăra de aventura militară pentru a ne îndrepta spre Castelul Corvinilor de la Hunedoara. Aici vom afla totul despre construcția acestuia, organizarea miltară și administrativă a zonei, despre cum trăiau oamenii și cu cine se luptau ei.

Plecînd de la castel, ne vom întoarce în timp pe vremurile dacilor vizitînd capitala lor de la Sarmisegetusa Regia alaături de ghidul agenției care vă va explica totul și vă va răspunde la întrebări.

Următoarea destinație va fi la SIbiel unde o să mâncăm de prînz și apoi vom face o scurtă plimbare prin sat, cu căruța. De aici, vom pleca spre Brașov ca să le împărtășim părinților impresiile noastre după o călătorie fantastică !

corvinii
sarmisezetusa
caruta 23

Rezervă / Solicită vacanță

De ce să alegi acest tur?

Va invit să alegeți acest tur pentru că este o bună ocazie pentru copii de a sociliza, a-și petrece timpul în aer liber cu activități pe gustul lor și în același timp învățând despre geografia si istoria locurilor prin care vor trece. Foarte important este faptul că vor beneficia pe tot parcursul excursiei de asistența ghidului însoțitor care le va da toate explicațiile necesare și alături de cadrele didactice se va ocupa de coordonarea grupului de-a lungul traseului.