Brasov, Romania +40 744 663 375, +40 744 693 232
Blog vacanțe și excursii

La Curtea Basarabilor.

1 zi. PLecare din Brașov.
Romania,
Excursie de grup
Excursie cu clasa,

O excursie axată pe atelierele meșteșugărești dar și pe istoria timpurie a acestor locuri începând cu descălecatul lui Negru vodă și terminând cu primul rege al României, Carol I. Vom vizita la ateliere de olărit și de cusături învățînd despre tehnica de producere a obiectelor din ceramică și a cămășilor din portul popular muscelean dar si despre istoria si arhitectura locurilor. Deasemenea, vom vizita Biserica Sf Nicolae Domnesc din Curtea de Argeș dimpreună cu acest Taj Mahal al României, Mănăstirea de la Argeș.

Highlights

Atelier de olărit, atelier de cusătură, Biserica Sf Nicolae a curții domnești de la Argeș, Mănăstirea Argeșului,

Prețuri

Detalii Preț
Preț / elev la un grup minimum de 30 de elevi. 200
Rezervă / Solicită vacanță
Inclus în preț

transport cu autocar, ghid însoțitor, atelierele incluse în program, bilete de intrare la Manastirea Argesului si la Biserica Sf Nicolae Domnesc.

Nu este inclus în preț

cheltuieli personale, taxe foto si taxe video ,

Inclus în preț

transport cu autocar, ghid însoțitor, atelierele incluse în program, bilete de intrare la Manastirea Argesului si la Biserica Sf Nicolae Domnesc.

Nu este inclus în preț

cheltuieli personale, taxe foto si taxe video ,

Condiții speciale

Art.1 — Pe durata deplasării spre/dinspre destinație, toți elevii care participă la excursie au următoarele obligații: a) să respecte condițiile de siguranță pe parcursul deplasărilor în grup cu trenul / autocarul / avionul; b) să nu recurgă la acte de violență pe parcursul deplasării spre/dinspre tabără/excursiei/expediției; c) să nu pericliteze siguranța și securitatea participanților pe parcursul deplasării spre/dinspre tabără/excursie/expediție; d) să se comporte civilizat și să nu distrugă bunuri; e) să se conformeze comenzilor cadrelor didactice însoțitoare și ghidului însoțitor al agenției. Art.2 — Pe durata participării la excursie, toți elevii au următoarele obligații: a) să verifice condițiile de siguranță ale spațiului de locuit/camerei; b) să utilizeze, cu responsabilitate, mobilierul, obiectele sanitare, echipamentele electrice și electronice din dotarea locației sau autocarului. c) să nu deterioreze mobilierul, obiectele sanitare, echipamentele electrice și electronice din dotarea locației sau autocarului. d) să înștiințeze cadrul didactic însoțitor cu privire la defecțiunile mobilierului, ale obiectelor sanitare, ale echipamentelor electrice și electronice din dotarea locației; e) să nu recurgă la remedierea defecțiunilor mobilierului, ale obiectelor sanitare, ale echipamentelor electrice și electronice din dotarea locației; f) să utilizeze, în siguranță, spațiile locației (să nu sară peste scări, să nu coboare pe balustradă, să nu sară pe geam etc.) g) să nu aducă și să nu utilizeze materiale/produse inflamabile sau cu risc inflamabil; h) să utilizeze, în siguranță, produsele/aparatele de uz personal (deodorante, aparate de bărbierit etc.); i) să nu aducă și să nu consume tutun, alcool, droguri și alte substanțe care îi pot pune în pericol pe ei ori pe ceilalți participanți sau care pot determina alterarea percepției realității; j) să nu consume alimente alterate sau păstrate în condiții neadecvate; k) să manifeste un comportament responsabil față de propria persoană și față de ceilalți participanți la tabără; l) să nu recurgă la acte de violență pe parcursul șederii în tabără/excursie/expediție; m) să nu pericliteze siguranța și securitatea participanților la tabără/excursie/expediție; n) să respecte comenzile cadrului didactic însoțitor pe perioada taberei/excursiei/expediției; o) să nu părăsească grupul/locația activității fără acordul cadrului didactic însoțitor. Art.3 Orice nerespectare a regulilor înscrise va avea drept consecință activarea responsabilității legale a elevului care a produs pagubele, a celor care i-au fost complici, cît și a părinților acestuia (acestora), în conformitate cu prevederile art 1372 din Codul Civil, privind răspunderea părinților pentru faptele copiilor lor minori.

Brasov - Leicesti - Curtea de Argeș - Cîmpulung Muscel -Brașov

Vom pleca de dimineață la ora 8:30 din fața școlii spre Curtea de Argeș, trecînd prin culoarul Rucăr-Bran. Prima oprire va fi în satul de meșteșugari de la Leicești unde vom participa la ateliere de olărit și de cusături tradiționale.

Odată temrinate activitățile aici ne vom îndrepta către Curtea de Argeș unde vom vizita Biserica Sf Nicolae Domnesc cît și  acest Taj-Mahal românesc, mă refer la Mănăstirea Argeșului. 

Pe drumul de întoarcere la Brașov ne vom opri la Cîmpulung Muscel pentru a vizita un sculptor în lemn care ne va împărtăși din secretele meseriei sale. 

dogar

Rezervă / Solicită vacanță

De ce să alegi acest tur?

Acest tur este o adevărată lecție în aer liber din care copii se vor întoarce cu mai multe cunoștințe pe care le vor pute utiliza în lecțiile de la clasă. Grupul va fi permanent însoțit de ghidul calificat al agenției noastre, care se va ocupa împreună cu cadrele didactice de coordonarea grupului de-a lungul traseului turistic, oferind informațiile necesare la fiecare obiectiv turistic vizitat cu excepția atelierelor unde meșteșugarii vor avea cuvîntul principal.,