Brasov, Romania +40 744 663 375, +40 744 693 232
Blog vacanțe și excursii

Mini Transilvania

1 zi. Plecare din Brasov.
Romania,
Excursie de grup
Excursie cu clasa,

Această excursie cu clasa ne va duce la Odorheiul Secuiesc unde vom vizita următoarele obiective turistice: parcul tematic Mini Transilvania, unde exista clădiri emblematice ale acestei regiuni ( Castelul Bran, Castelul Hunedoara, Biserici, Cetatea Deva etc); Muzeul Apelor Minerale și Galeria Porților Secuiești. De asemenea, vom participa la un atelier de confectionat obiecte decorative din pănuși de porumb.

Highlights

Muzeul Mini Transilvania, Muzeul Apelor Minerale, Galeria Portilor Secuiesti, BabusGato

Prețuri

Detalii Preț
202 lei / copil pentru un grup de 30 de copii. 203
Rezervă / Solicită vacanță
Inclus în preț

Transport, ghid însoțitor, bilete de intrare, atelier de pănuși, masă de prînz.

Nu este inclus în preț

cheltuieli personale, taxe foto/video, mâncare

Inclus în preț

Transport, ghid însoțitor, bilete de intrare, atelier de pănuși, masă de prînz.

Nu este inclus în preț

cheltuieli personale, taxe foto/video, mâncare

Condiții speciale

Art.1 — Pe durata deplasării spre/dinspre destinație, toți elevii care participă la excursie au următoarele obligații: a) să respecte condițiile de siguranță pe parcursul deplasărilor în grup cu trenul/autocarul/avionul; b) să nu recurgă la acte de violență pe parcursul deplasării spre/dinspre tabără/excursiei/expediției; c) să nu pericliteze siguranța și securitatea participanților pe parcursul deplasării spre/dinspre tabără/excursie/expediție; d) să se comporte civilizat și să nu distrugă bunuri; e) să se conformeze comenzilor cadrelor didactice însoțitoare și ghidului însoțitor al agenției. Art.2 — Pe durata participării la excursie, toți elevii au următoarele obligații: a) să verifice condițiile de siguranță ale spațiului de locuit/camerei; b) să utilizeze, cu responsabilitate, mobilierul, obiectele sanitare, echipamentele electrice și electronice din dotarea locației sau autocarului. c) să nu deterioreze mobilierul, obiectele sanitare, echipamentele electrice și electronice din dotarea locației sau autocarului. d) să înștiințeze cadrul didactic însoțitor cu privire la defecțiunile mobilierului, ale obiectelor sanitare, ale echipamentelor electrice și electronice din dotarea locației; e) să nu recurgă la remedierea defecțiunilor mobilierului, ale obiectelor sanitare, ale echipamentelor electrice și electronice din dotarea locației; f) să utilizeze, în siguranță, spațiile locației (să nu sară peste scări, să nu coboare pe balustradă, să nu sară pe geam etc.) g) să nu aducă și să nu utilizeze materiale/produse inflamabile sau cu risc inflamabil; h) să utilizeze, în siguranță, produsele/aparatele de uz personal (deodorante, aparate de bărbierit etc.); i) să nu aducă și să nu consume tutun, alcool, droguri și alte substanțe care îi pot pune în pericol pe ei ori pe ceilalți participanți sau care pot determina alterarea percepției realității; j) să nu consume alimente alterate sau păstrate în condiții neadecvate; k) să manifeste un comportament responsabil față de propria persoană și față de ceilalți participanți la tabără; l) să nu recurgă la acte de violență pe parcursul șederii în tabără/excursie/expediție; m) să nu pericliteze siguranța și securitatea participanților la tabără/excursie/expediție; n) să respecte comenzile cadrului didactic însoțitor pe perioada taberei/excursiei/expediției; o) să nu părăsească grupul/locația activității fără acordul cadrului didactic însoțitor. Art.3 Orice nerespectare a regulilor înscrise va avea drept consecință activarea responsabilității legale a elevului care a produs pagubele, a celor care i-au fost complici, cît și a părinților acestuia (acestora), în conformitate cu prevederile art 1372 din Codul Civil, privind răspunderea părinților pentru faptele copiilor lor minori.

Brasov- Odorheiul Secuiesc-Zetea-Brasov

Vom pleca din fata scolii la ora 8:30 dimineata. În 2 ore vom ajunge la Odorheiul Secuiesc. Prima oprire va fi la un atelier al unui meșter popular din localitate care ne va arăta tehnica ocnfecționării obiectelor decorative din pănuși de porumb. Copii vor putea să-și confecționeze propriile obiecte decorative cu care vor pleca acasă.

Cît timp o parte din grup se va ocupa de această activitate, cealaltă jumătate se va deplasa la parcul tematic Muzeul Mini Transilvania. Aici vom admira replici ale castelelor, bisericilor, cetăților și monumentelor reprezentative pentru Transilvania.

Copii le vor putea vedea în integralitatea lor, iar ghidul însoțitor al agenției noastre le va explica modul în care s-au construit, funcțiile fiecăruia, caracteristicile arhitecturale. Este un muzeu în aer liber extrem de potrivit pentru copii. Apoi, cele două grupuri se vor schimba între ele.

După temrinarea activităților ne vom îndrepta, către un restaurant aflat în vecinătate pentru a servi masa de prînz constînd din felul 1, felul 2 si desert.

De aici ne vom deplasa la Muzeul Apelor Minerale din Odorhei pentru a afla mai multe despre exploatarea acestei bogății naturale a patriei noastre. În apropierea muzeului găsim Galeria Porților Secuiești, muzeu în aer liber asemănător Muzeului Satului din București, unde vom admira arhitectura porților secuiești din zonă.

Odată atinse toate obiectivele propuse ne vom întoarce la Brașov.

cevamai mult
babusgato
cetatea

Rezervă / Solicită vacanță

De ce să alegi acest tur?

Acest tur este o ocazie deosebită de a ne avânta mai departe de casă spre județele învecinate. Am ales pentru copii obiective turistice deosebite, care-i vor învăța lucruri noi și vor cimenta cele însușite la clasă. Vor avea posibilitatea să se deplaseze pe jos în aer liber, să se joace și să interacționeze cu animalele de la ferma Babus Gato, iar prezența ghidului însoțitor al agenției noastre le va garanta aflarea de noi informații și răspunsuri la întrebările pe care le vor avea.