Brasov, Romania +40 744 663 375, +40 744 693 232
Blog vacanțe și excursii

Mini Transilvania

1 zi
Romania,
Excursie de grup
Cultura & Natura,

Această excursie cu clasa ne va duce la Odorheiul Secuiesc unde vom vizita următoarele obiective turistice: parcul tematic Mini Transilvania, unde exista clădiri emblematice ale acestei regiuni ( Castelul Bran, Castelul Hunedoara, Biserici, Cetatea Deva etc); Muzeul Apelor Minerale și Galeria Porților Secuiești. Pe drumul de întoarcere la Brașov ne vom opri la ferma Babus Gato unde copii vor putea hrăni și mângâia animalele.

Highlights

Muzeul Mini Transilvania, Muzeul Apelor Minerale, Galeria Portilor Secuiesti, BabusGato

Prețuri

Detalii Preț
125 lei / copil pentru un grup de minimum 30 de copii
125 lei / copil pentru un grup de 30 de copii. 125
Rezervă / Solicită vacanță
Inclus în preț

Transport, ghid însoțitor, bilete de intrare.

Nu este inclus în preț

cheltuieli personale, taxe foto/video, mâncare

Inclus în preț

Transport, ghid însoțitor, bilete de intrare.

Nu este inclus în preț

cheltuieli personale, taxe foto/video, mâncare

Brasov- Odorheiul Secuiesc-Zetea-Brasov

Vom pleca din fata scolii la ora 8:30 dimineata. În 2 ore vom ajunge la Odorheiul Secuiesc la Muzeul Mini Transilvania. Aici vom admira replici ale castelelor, bisericilor, cetăților și monumentelor reprezentative pentru Transilvania. Copii le vor putea vedea în integralitatea lor, iar ghidul însoțitor al agenției noastre le va explica modul în care s-au construit, funcțiile fiecăruia, caracteristicile arhitecturale. Este un muzeu în aer liber extrem de potrivit pentru copii.

De aici ne vom deplasa la Muzeul Apelor Minerale din Odorhei pentru a afla mai multe despre exploatarea acestei bogății naturale a patriei noastre. În apropierea muzeului găsim Galeria Porților Secuiești, muzeu în aer liber asemănător Muzeului Satului din București, unde vom admira arhitectura porților secuiești din zonă.

La plecarea spre casă vom opri în localitatea Zetea la Babus gato o fermă de animale unde copii le vor putea hrăni și interacționa cu acestea pentru a încheia așa cum se cuvine o zi minunată !

cevamai mult
babusgato
cetatea

Rezervă / Solicită vacanță

De ce să alegi acest tur?

Acest tur este o ocazie deosebită de a ne avânta mai departe de casă spre județele învecinate. Am ales pentru copii obiective turistice deosebite, care-i vor învăța lucruri noi și vor cimenta cele însușite la clasă. Vor avea posibilitatea să se deplaseze pe jos în aer liber, să se joace și să interacționeze cu animalele de la ferma Babus Gato, iar prezența ghidului însoțitor al agenției noastre le va garanta aflarea de noi informații și răspunsuri la întrebările pe care le vor avea.