Povestea Calendarului
Povestea Calendarului este un parc tematic, un portal spre o lume magică, lumea nemuritoare a copilăriei, o lume plină de soare, lumină și culoare, impasibilă la vremea de afară. La Povestea Calendarului este mereu timp frumos, astfel că fiecare moment ales pentru vizită poate fi cel mai potrivit moment! Scriitorii Poveștii Calendarului au conturat cadrul, au scris primele rânduri și au dat primele pensule de culoare, însă, cu fiecare nouă vizită, cu fiecare zâmbet, cu fiecare fotografie, cu fiecare activitate în care oaspeții noștri aleg să se implice, lasă și ei lumii câteva rânduri din poveste. Așa cum poveștile care traversează generații și care sunt pe buzele bunicilor din întreaga lume seara, înainte de culcare, ajung să devină povești nemuritoare, așa și povestea noastră va trăi veșnic, atâta timp cât bunici cu zâmbet cald și copilași cu ochi curioși ne vor trece pragul.
Highlightsatelierul de facut gogosi, prinz, joaca
Prețuri
Detalii
Preț
Pret pe elev, la un grup de minimum 20 de elevi.
206
Pret pe elev, la un grup de minimum 30 de elevi.
173
Rezervă / Solicită vacanță
Inclus în preț
Nu este inclus în preț
Inclus în preț
transport, ghid insotitor, atelierul de facut gogosi, bilet de intrare, masa de prinz.
Nu este inclus în preț
orice nu este mentionat ca fiind inclus in pret.
Inclus în preț
transport, ghid insotitor, atelierul de facut gogosi, bilet de intrare, masa de prinz.
Nu este inclus în preț
orice nu este mentionat ca fiind inclus in pret.
Condiții speciale
Art.1 — Pe durata deplasării spre/dinspre destinație, toți elevii care participă la excursie au următoarele obligații:
a) să respecte condițiile de siguranță pe parcursul deplasărilor în grup cu trenul / autocarul / avionul;
b) să nu recurgă la acte de violență pe parcursul deplasării spre/dinspre tabără/excursiei/expediției;
c) să nu pericliteze siguranța și securitatea participanților pe parcursul deplasării spre/dinspre tabără/excursie/expediție;
d) să se comporte civilizat și să nu distrugă bunuri;
e) să se conformeze comenzilor cadrelor didactice
însoțitoare și ghidului însoțitor al agenției.
Art.2 — Pe durata participării la excursie, toți elevii au următoarele obligații:
a) să verifice condițiile de siguranță ale spațiului de locuit/camerei;
b) să utilizeze, cu responsabilitate, mobilierul, obiectele sanitare, echipamentele electrice și electronice din dotarea locației sau autocarului.
c) să nu deterioreze mobilierul, obiectele sanitare, echipamentele electrice și electronice din dotarea locației sau autocarului.
d) să înștiințeze cadrul didactic însoțitor cu privire la defecțiunile mobilierului, ale obiectelor sanitare, ale echipamentelor electrice și electronice din dotarea locației;
e) să nu recurgă la remedierea defecțiunilor mobilierului, ale obiectelor sanitare, ale echipamentelor electrice și electronice din dotarea locației;
f) să utilizeze, în siguranță, spațiile locației (să nu sară peste scări, să nu coboare pe balustradă, să nu sară pe geam etc.)
g) să nu aducă și să nu utilizeze materiale/produse inflamabile sau cu risc inflamabil;
h) să utilizeze, în siguranță, produsele/aparatele de uz personal (deodorante, aparate de bărbierit etc.);
i) să nu aducă și să nu consume tutun, alcool, droguri și alte substanțe care îi pot pune în pericol pe ei ori pe ceilalți participanți sau care pot determina alterarea percepției realității;
j) să nu consume alimente alterate sau păstrate în condiții neadecvate;
k) să manifeste un comportament responsabil față de propria persoană și față de ceilalți participanți la tabără;
l) să nu recurgă la acte de violență pe parcursul șederii în tabără/excursie/expediție;
m) să nu pericliteze siguranța și securitatea participanților la tabără/excursie/expediție;
n) să respecte comenzile cadrului didactic însoțitor pe perioada taberei/excursiei/expediției;
o) să nu părăsească grupul/locația activității fără acordul cadrului didactic însoțitor.
Art.3 Orice nerespectare a regulilor înscrise va avea drept consecință activarea responsabilității legale a elevului care a produs pagubele, a celor care i-au fost complici, cît și a părinților acestuia (acestora), în conformitate cu prevederile art 1372 din Codul Civil, privind răspunderea părinților pentru faptele copiilor lor minori.
Detalii | Preț |
---|---|
Pret pe elev, la un grup de minimum 20 de elevi. | 206 |
Pret pe elev, la un grup de minimum 30 de elevi. | 173 |
Inclus în preț
transport, ghid insotitor, atelierul de facut gogosi, bilet de intrare, masa de prinz.
Nu este inclus în preț
orice nu este mentionat ca fiind inclus in pret.
Inclus în preț
transport, ghid insotitor, atelierul de facut gogosi, bilet de intrare, masa de prinz.
Nu este inclus în preț
orice nu este mentionat ca fiind inclus in pret.
Condiții speciale
Art.1 — Pe durata deplasării spre/dinspre destinație, toți elevii care participă la excursie au următoarele obligații: a) să respecte condițiile de siguranță pe parcursul deplasărilor în grup cu trenul / autocarul / avionul; b) să nu recurgă la acte de violență pe parcursul deplasării spre/dinspre tabără/excursiei/expediției; c) să nu pericliteze siguranța și securitatea participanților pe parcursul deplasării spre/dinspre tabără/excursie/expediție; d) să se comporte civilizat și să nu distrugă bunuri; e) să se conformeze comenzilor cadrelor didactice însoțitoare și ghidului însoțitor al agenției. Art.2 — Pe durata participării la excursie, toți elevii au următoarele obligații: a) să verifice condițiile de siguranță ale spațiului de locuit/camerei; b) să utilizeze, cu responsabilitate, mobilierul, obiectele sanitare, echipamentele electrice și electronice din dotarea locației sau autocarului. c) să nu deterioreze mobilierul, obiectele sanitare, echipamentele electrice și electronice din dotarea locației sau autocarului. d) să înștiințeze cadrul didactic însoțitor cu privire la defecțiunile mobilierului, ale obiectelor sanitare, ale echipamentelor electrice și electronice din dotarea locației; e) să nu recurgă la remedierea defecțiunilor mobilierului, ale obiectelor sanitare, ale echipamentelor electrice și electronice din dotarea locației; f) să utilizeze, în siguranță, spațiile locației (să nu sară peste scări, să nu coboare pe balustradă, să nu sară pe geam etc.) g) să nu aducă și să nu utilizeze materiale/produse inflamabile sau cu risc inflamabil; h) să utilizeze, în siguranță, produsele/aparatele de uz personal (deodorante, aparate de bărbierit etc.); i) să nu aducă și să nu consume tutun, alcool, droguri și alte substanțe care îi pot pune în pericol pe ei ori pe ceilalți participanți sau care pot determina alterarea percepției realității; j) să nu consume alimente alterate sau păstrate în condiții neadecvate; k) să manifeste un comportament responsabil față de propria persoană și față de ceilalți participanți la tabără; l) să nu recurgă la acte de violență pe parcursul șederii în tabără/excursie/expediție; m) să nu pericliteze siguranța și securitatea participanților la tabără/excursie/expediție; n) să respecte comenzile cadrului didactic însoțitor pe perioada taberei/excursiei/expediției; o) să nu părăsească grupul/locația activității fără acordul cadrului didactic însoțitor. Art.3 Orice nerespectare a regulilor înscrise va avea drept consecință activarea responsabilității legale a elevului care a produs pagubele, a celor care i-au fost complici, cît și a părinților acestuia (acestora), în conformitate cu prevederile art 1372 din Codul Civil, privind răspunderea părinților pentru faptele copiilor lor minori.
BRASOV - PORUMBACU DE SUS - BRASOV
Plecăm de dimineață de la școală către localitatea Porumbacu de Sus unde vom găsi parcul tematic intitulat Povestea Calendarului.
Aici, copii vor participa la un atelier de făcut gogoși pe care mai apoi le vor savura ei înșiși.
După atelier vor avea parte de joacă în restul parcului pentru ca la ora prânzului să servească masa in cadrul restaurantului existent aici.
Vor mânca: șnițel de pui cartofi prăjiți + sosurile dorite.
Apoi, se vor întoarce către casă cu amintirile unei zile minunate petrecute aici.



De ce să alegi acest tur?
Cele mai frumoase lucruri iau naștere din joacă și astfel a luat naștere și Povestea Calendarului. Ocrotită de crestele falnice al Munților Făgăraș, șoptită-n șipot de apă de râu, înconjurată de lanuri întinse, de castele și sătuce tradiționale, lumea de basm care se deschide în fața oaspeților noștri îi ajută să descopere realitatea de zi cu zi, prin ochii fără de griji și de necazuri ai copilăriei.