Brasov, Romania +40 744 663 375, +40 744 693 232
Blog vacanțe și excursii

Vacante in Grecia

7 zile
Grecia,
Individual / Privat
Sejur la plajă,

O excursie in Grecia va poate incarca bateriile intr-un mod deosebit motiv pentru care va recomandam si noi sa petreceti concediul in Grecia la fel ca multi alti compatrioti. Cele trei hoteluri pe care vi le oferim sunt situate in localitățile Gouves și Hersonissos din Insula Creta,

Highlights

Prețuri

Detalii Preț
Prețurile se oferă personalizat, la cerere. Avem și regim de masă ALL INCLUSIVE
Nu există prețuri.
Rezervă / Solicită vacanță
Inclus în preț

cazare și mese

Nu este inclus în preț

Inclus în preț

cazare și mese

Nu este inclus în preț

Hotel Hersonissos***

Hotel Hersonissos

Acest hotel se află la cca 5 minute de plajă, într-o zonă centrală în Hersonissos.

Personalul prietenos vă stă la dispoziție pentru orice fel de ajutor la recepția din zona de primire. Un seif și un spațiu cu televizor le stă la dispoziție clienților. În spațiile comune, conexiunea Wi-Fi le oferă clienților acces (gratuit) la internet.

Cei ce călătoresc cu autoturismul propriu îl pot parca în parcarea hotelului.În camere există o sufragerie și o baie; aparatul de aer condiționat creează o atmosferă plăcută.

Majoritatea camerelor dispun de un balcon ce oferă mai mult spațiu de odihnă și relaxare pe timpul șederii. Camerele au un pat dublu sau o canapea. Sunt disponibile dormitoare separate. Lucurile de valoare pot fi depozitate în siguranță într-un seif pus la dispoziție contra cost.

Datorită unui frigider, unui minifrigider, unui aragaz și unui aparat pentru cafea/ceai, chicineta este bine echipată pentru cei ce se aprovizionează singuri.Un bar stă la dispoziție.

La centrul de cazare se oferă spre rezervare regim all inclusive.

Un mic dejun delicios dă energie pentru întreaga zi, la prânz și cină clienții se servesc de la bufetul bogat. Locul de cazare oferă un sortiment de băuturi alcoolice și nealcoolice.

hersonissos2
hersonissos3

Hotel Lyda din Gouves***

hotel lyda1

Acest club-resort se află lângă o stradă principală la Gouves.Clubului cu aer condiționat dispune de 140 de camere.

La recepția deschisă 24 de ore serviciile de check-in/check-out sunt disponibile la orice oră. Serviciile disponibile includ un seif și un schimb valutar. În spațiile comune, conexiunea Wi-Fi le oferă clienților acces la internet.

Un supermarket și alte magazine oferă distracție la cumpărături. Locul de cazare are o grădină frumoasă și un loc de joacă. Printre celelalte facilități ale hotelului se numără un spațiu cu televizor și o sală de jocuri.

Cei ce călătoresc cu autoturismul propriu îl pot parca în parcarea clubului. Printre serviciile oferite se numără servicii de bonă, asistență medicală, un serviciu de apel de trezire, un serviciu de spălătorie și un medic de la hotel.

Aparatul de aer condiționat creează o atmosferă plăcută în camere. În majoritatea camerelor se găsește câte un balcon. Camerele au un pat dublu. De asemenea, pot fi puse la dispoziție pătuțuri pentru bebeluși și paturi suplimentare.

Un seif oferă cea mai bună protecție pentru bunurile de preț ale clienților. Camerele au și un frigider. În plus, există acces la internet, un telefon cu apelare directă, un televizor, un radio și WiFi. Pentru familiile cu copii stau la dispoziție camere de familie.

Există diverse locuri unde se poate lua masa: un restaurant, o sală de mese și un bar. La centrul de cazare se oferă spre rezervare regim all inclusive. Un bufet delicios și bogat își așteaptă clienții la micul dejun, prânz și cină.

La cerere se pregătesc și mese fără gluten. Clubul oferă un sortiment de băuturi alcoolice și nealcoolice.La locul de cazare sunt acceptate următoarele carduri de credit: Visa și MasterCard.

hotel lyda2
hotel lyda 3

Hotel Despo*** in Gouves

hotel despo1

Acest hotel se află la cam 600 de m de plaja cu nisip, într-o zonă centrală în Gouves.Personalul prietenos vă stă la dispoziție pentru orice fel de ajutor la recepția din zona de primire.

Clienților hotelului le stau la dispoziție un schimb valutar, un spațiu cu televizor, o sală de jocuri, un serviciu de îngrijire a bebelușilor la cerere, un serviciu de apel de trezire și un serviciu de spălătorie.

În spațiile comune, conexiunea Wi-Fi le oferă clienților acces (contra cost) la internet. Unitatea de cazare are o grădină frumoasă și un loc de joacă. Cei ce călătoresc cu autoturismul propriu îl pot parca contra cost în parcarea locului de cazare.

Oferta include un autobuz propriu pentru navetă.Un aparat de aer condiționat și un sistem de încălzire creează o atmosferă plăcută în camere. În majoritatea camerelor se găsește câte un balcon. În plus, pentru cei mici sunt disponibile paturi pentru copii.

Lucrurile de valoare pot fi păstrate în siguranță într-un seif. Mai sunt disponibile și un frigider și un minifrigider. Echiparea este completată de acces la internet, un telefon, canale prin satelit și WiFi (contra cost). Baia dotată cu un duș și o cadă există un uscător de păr.Locurile unde se poate lua masa cuprind 2 restaurante, o cafenea și un bar. Se oferă spre rezervare regim all inclusive.

Clienții de la all inclusive se bucură de oferte speciale, ca de exemplu gustări, de asemenea există o selecție de băuturi alcoolice și nealcoolice. Un mic dejun delicios dă energie pentru întreaga zi, la prânz și cină clienții se servesc de la bufetul bogat.Sunt acceptate următoarele carduri de credit: Visa și MasterCard.

hotel despo2
hotel despo3
hotel despo4

Rezervă / Solicită vacanță

De ce să alegi acest tur?