Brasov, Romania +40 744 663 375, +40 744 693 232
Vacanțe circuite și excursii în cele mai frumoase locuri din lume

Circuit cu autocar

Excursiile de tip circuit cu autocar sunt cele în care deplasarea de la locația de start se face cu un autocar turistic clasificat. La această categorie vă oferim circuite culturale de vizitare a țărilor din vecinătatea României, țări din Europa la care accesul pe cale rutieră este facil și convenabil.

Preț personalizat în funcție de perioadă și nr de persoane.
Sf. Sofia

Excursie la Istanbul

5 zile / 4 nopți. Plecări 2021: 7 aprilie, 4 mai, 19 iunie

O excursie ideală pentru cei care vor să descopere orașul Istanbul, combinația sa unică de istorie și cultură europeană și orientală. Fuziunea dintre est și vest este reflectată în arhitectura, arta, cultura și tradițiile orașului. Vom vizita cele mai importante obiective din oraș și vă veți bucura de o experiență unică. bineânțeles veți avea ocazia să vizitați marele bazar pentru cumpărături.

Preț personalizat în funcție de perioadă și nr de persoane.
Mănăstirea Moldovita

Circuit Bucovina - tărâmul mănăstirilor

4 zile / 3 nopți. Plecări 2021: 5.05; 17.06; 15.07; 5.08; 26.08; 16.09

Vă așteptăm să descoperiți una dintre cele mai frumoase regiuni din Romănia. În acest circuit în Bucovina vom vizita cele mai importante și frumoase mănastiri pictate: Voroneț, Moldovița, Sucevița, locuri cu rezonanță istorică precum Putna, cetatea Neamțului dar și obiective legate de tradițiile și obiceiurile locului.

Tipuri de vacante, excursii si calatorii