Brasov, Romania +40 744 663 375, +40 744 693 232
Vacanțe circuite și excursii în cele mai frumoase locuri din lume

Individual / Privat

Vacanțe sau circuite desfașurate în regim individual / privat. Acestea sunt vacanțele, excursiile, circuitele în care numărul minim de persoane necesar desfășurării sale este de 1 persoană. caracteristic acestui tip de călătorie este aceea că, mijlocul de transport, ghidul de turism , câteodată chiar traseul excursiei și toate serviciile oferite turistului de către agenția de turism, sunt exclusiv personalizate pentru acesta.

Începând de la 900 RON / persoană cazare cu pensiune completă.
cormoran

Vacanta în Delta Dunării

3 nopti

Un sejur cu familia în Delta Dunării la Mahmudia. La complexul turistic de 2 Margarete se poate ajuge cu mașina. Acesta are tot confortul necesar pentru a petrece cîteva zile relaxante în mijlocul naturii. Pentru copii există un parc de distracții chiar lângă pensiune, ceea ce va face vacanța acestora mult mai plăcută.

Preț de la 974 lei / persoana la un grup de minim 15 persoane.
Alba iulia

Pe urmele stramosilor

Plecări din Brașov în 2023: 21.04; 28.04; 05.05; 12.05; 19.05;26.05; 02.06; 09.06; 16.06; 23.06; 30.06; 07.07; 14.07; 21.07; 28.07; 04.08;11.08; 18.08; 25.08;

O excursie de 4 zile, cu plecare din Brasov care vă va purta din antichitatea românească,prin evul mediu până în epoca modernă a uniunii naționale. Am stabilit baza de plecare la Hunedoara fiindcă orașul este situate aproape de tot ceea ce dorim noi să vizitați. Aveți aproape vestigiile evului mediu timpuriu românesc, vestigile antice daco-romane și locul de odihnă al Sfântului Ardealului Arsenie Boca.

Preț de la 774 lei / pers la un grup de minimum 45 de persoane
moldovita

Taramul manastirilor

Plecări din Brasov în 2023: 21.04; 28.04; 05.05; 12.05; 19.05;26.05; 02.06; 09.06; 16.06; 23.06; 30.06; 07.07; 14.07; 21.07; 28.07; 04.08;11.08; 18.08; 25.08;

O excursie de 4 zile, cu plecare din Brasov care vă va dezvălui multe lucruri interesante despre mănpstirile pictate din Bucovina despre care, toată lumea știe cât sunt de frumoase. dacă întrebi în ce constă frumusețea nu va ști nimeni să vă spună ceva precis. Noi vă vom spune lucruri pe care nu le veți afla singuri.

Pret de la 2095 Lei / persoana pentru un grup de min 4 adulti.
albaiulia

Transilvania magică

Plecări din București la cererea clientului.

O excursie în România gândită ca o mică vacanță pentru grupuri de prieteni sau familie. Veți avea posibilitatea de a vă relaxa fără grija de a conduce, a căuta cazare, obiective turistice, restaurante și altele de acest fel, de ele ocupându-se ghidul șofer. Tot el vă va da toate detaliile necesare la fiecare obiectiv turistic vizitat, pentru a afla cât mai multe despre locurile prin care veți trece.

De la 305 lei / adult
sighisoara 2

O zi la Sighișoara.

1 zi

Această excursie este dedicată celor care se află deja în Brașov și doresc să viziteze împrejurimile. Le oferim o excursie la Biserica Fortificată de la Prejmer și într-unul din puținele orașe medievale europene încă locuite, Sighișoara. Localitatea este celebră la nivel mondial pentru că aici s-a născut voievodul Vlad Țepeș - Dracula cât și Hermann Oberth inventatorul rachetei.

790 lei / persoana pentru un grup de minimum 4 adulti
sighisoara 2

Weekend medieval

3 zile

Această excursie este gândită special pentru cei care doresc un sfârșit de săptămână în zona Brașovului. Nu am să vă invit la schi și nici într-o pensiune de la Bran, ci într-un weekend medieval. în care să explorați vestigiile construite acum 800 de ani pe aceste meleaguri.

de la 255 lei / adult
bran castel

Fortificații medievale săsești

1 zi

Vizitați cele mai importante castele și cetăți situate în zona Brașovului: Castelul Bran, Biserica fortificată Prejmer și Centrul istoric al orașului Brașov. Vom face o călătorie interesantă din Evul Mediu timpuriu până în perioada regală de la sfârșitul secolului al XIX-lea.

de la 271 Lei / adult
harman

Bisericile fortificate din Transilvania de S-E

1 zi

Patrimoniul german și faimoasele biserici fortificate săsești, care au fost construite și folosite ca adăpost pentru a proteja sătenii în caz de atacuri. Rolul și structura sa sunt considerate situri unice în Europa și multe dintre ele sunt incluse pe lista patrimoniului UNESCO.

Oferta va fi personalizată în funcție de perioadă și numărul de persoane.
insulelel galapagos

Excursie in Ecuador

14 zile

O excursie completă în această minunată țară ce vă va oferi peisaje minunate, observarea animalelor din zonă, și vă va aduce în contact cu tradițiile, istoria și meșteșugurile de aici. Vom trece cu trenul pe la Nasul Dracului, vom vedea un lac vulcanic și ne vom afla cu un picior în emisfera nordică și cu celălalt în cea sudică vizitând monumentul de la mijlocul lumii.

Preț personalizat în funcție de perioadă și nr de persoane.
Pescuit Arctic

Expeditie la Pescuit Arctic

6 zile / 5 nopți

Invităm pasionații de pescuit la o experiență unică – o excursie la pescuit în zona Arctică din nordul Norvegiei. Este un pachet exclusiv, cu barca și asistență la dispozția dvs. O vacanță activă în care vă veți bucura de pasiunea dvs. pentru pescuit, veți explora zona și viața sălbatică a fiordurilor și ținutului arctic. Veți folosi bărci și echipamente profesionale și asistență specializată.

Preț personalizat în funcție de perioadă și nr de persoane.
bandos

Sejur la plajă în Maldive

O excursie în Maldive, este o oportunitate unică în viața celor mai mulți dintre noi de a se răsfăța împreună cu partenerul său, așa cum doar în filme a văzut că se poate. Maldive este un paradis natural situat în Oceanul Indian unde vă puteți relaxa extraordinar de bine pentru perioada aleasă de dumneavoastră. Clima plăcută din această parte a globului favorizează în mod deosebit turismul axat pe băi de soare.

Preț personalizat în funcție de perioadă și nr de persoane.
Excursie in Malaysia

Circuit Malaysia

9 zile

Malaysia este una dintre cele mai populare destinații de vacanță din Asia ce oferă o mare varietate de atracții unice – plaje impecabile, insule uimitoare, un cocktail de cultură, istorie, obiective istorice și facilități moderne, o fascinantă colecție de flora și fauna exotice, o mulțime delicioasa de preparate culinare. Descopeiți minunile Malaysiei!

Preț personalizat în funcție de perioadă și nr de persoane.
Bucovina

Tur privat Bucovina – mănăstirile pictate

4 zile / 3 nopti

Tur individual cu ghid privat. Vă așteptăm să descoperiți una dintre cele mai frumoase regiuni din Romănia. În acest circuit în Bucovina vom vizita cele mai importante și frumoase mănastiri pictate: Voroneț, Moldovița, Sucevița, locuri cu rezonanță istorică precum Putna, cetatea Neamțului dar și obiective legate de tradițiile și obiceiurile locului.

Preț personalizat în funcție de perioadă și nr de persoane.
Filipine - Perla Asiei

Filipine - comoara Asiei

11 zile

Arhipelagul Filipine (Philippines) este binecuvântat cu frumuseți naturale incredibile, dar și cu cei mai zâmbitori și prietenoși oameni pe care i-ai intâlnit. Descoperă această comoară ascunsă a Asiei. Plajele cu nisip alb, păduri tropicale, insule luxuriante dar și orașe încântătoare și vestigile istorice sunt atracțiile incluse țn acest circuit.

ef nord

Vacanță Eforie Nord la Hotel Fortuna.

6 zile

O vacanță la Eforie Nord, este un prilej deosebit pentru a vă relaxa într-una din cele mai vechi stațiuni de pe litoralul românesc. Eforie Nord, este mică dar frumos aranjată și oferă locuri foarte bune de relaxare și agrement. Este o stațiune aflată aproape de Constanța ceea ce vă va permite o excursie de o zi în marele port românesc.

Tipuri de vacante, excursii si calatorii