Brasov, Romania +40 744 663 375, +40 744 693 232
Vacanțe circuite și excursii în cele mai frumoase locuri din lume

Individual / Privat

Vacanțe sau circuite desfașurate în regim individual / privat. Acestea sunt vacanțele, excursiile, circuitele în care numărul minim de persoane necesar desfășurării sale este de 1 persoană. caracteristic acestui tip de călătorie este aceea că, mijlocul de transport, ghidul de turism , câteodată chiar traseul excursiei și toate serviciile oferite turistului de către agenția de turism, sunt exclusiv personalizate pentru acesta.

Preț de la 1374 lei / persoana.
Alba iulia

Pe urmele stramosilor

Plecări din Brașov în 2023: 21.04; 28.04; 05.05; 12.05; 19.05;26.05; 02.06; 09.06; 16.06; 23.06; 30.06; 07.07; 14.07; 21.07; 28.07; 04.08;11.08; 18.08; 25.08;

O excursie de 4 zile, cu plecare din Brasov care vă va purta din antichitatea românească,prin evul mediu până în epoca modernă a uniunii naționale. Am stabilit baza de plecare la Hunedoara fiindcă orașul este situate aproape de tot ceea ce dorim noi să vizitați. Aveți aproape vestigiile evului mediu timpuriu românesc, vestigile antice daco-romane și locul de odihnă al Sfântului Ardealului Arsenie Boca.

Preț de la 1709 lei/ pers.
moldovita

Taramul manastirilor

Plecări din Brasov în 2023: 21.04; 28.04; 05.05; 12.05; 19.05;26.05; 02.06; 09.06; 16.06; 23.06; 30.06; 07.07; 14.07; 21.07; 28.07; 04.08;11.08; 18.08; 25.08;

O excursie de 4 zile, cu plecare din Brasov care vă va dezvălui multe lucruri interesante despre mănpstirile pictate din Bucovina despre care, toată lumea știe cât sunt de frumoase. dacă întrebi în ce constă frumusețea nu va ști nimeni să vă spună ceva precis. Noi vă vom spune lucruri pe care nu le veți afla singuri.

Pret de la 2095 Lei / persoana pentru un grup de min 4 adulti.
albaiulia

Transilvania magică

Plecări din București la cererea clientului.

O excursie în România gândită ca o mică vacanță pentru grupuri de prieteni sau familie. Veți avea posibilitatea de a vă relaxa fără grija de a conduce, a căuta cazare, obiective turistice, restaurante și altele de acest fel, de ele ocupându-se ghidul șofer. Tot el vă va da toate detaliile necesare la fiecare obiectiv turistic vizitat, pentru a afla cât mai multe despre locurile prin care veți trece.

De la 305 lei / adult
sighisoara 2

O zi la Sighișoara.

1 zi

Această excursie este dedicată celor care se află deja în Brașov și doresc să viziteze împrejurimile. Le oferim o excursie la Biserica Fortificată de la Prejmer și într-unul din puținele orașe medievale europene încă locuite, Sighișoara. Localitatea este celebră la nivel mondial pentru că aici s-a născut voievodul Vlad Țepeș - Dracula cât și Hermann Oberth inventatorul rachetei.

ef nord

Vacanță Eforie Nord la Hotel Fortuna.

6 zile

O vacanță la Eforie Nord, este un prilej deosebit pentru a vă relaxa într-una din cele mai vechi stațiuni de pe litoralul românesc. Eforie Nord, este mică dar frumos aranjată și oferă locuri foarte bune de relaxare și agrement. Este o stațiune aflată aproape de Constanța ceea ce vă va permite o excursie de o zi în marele port românesc.

790 lei / persoana pentru un grup de minimum 4 adulti
sighisoara 2

Weekend medieval

3 zile

Această excursie este gândită special pentru cei care doresc un sfârșit de săptămână în zona Brașovului. Nu am să vă invit la schi și nici într-o pensiune de la Bran, ci într-un weekend medieval. în care să explorați vestigiile construite acum 800 de ani pe aceste meleaguri.

de la 255 lei / adult
bran castel

Fortificații medievale săsești

1 zi

Vizitați cele mai importante castele și cetăți situate în zona Brașovului: Castelul Bran, Biserica fortificată Prejmer și Centrul istoric al orașului Brașov. Vom face o călătorie interesantă din Evul Mediu timpuriu până în perioada regală de la sfârșitul secolului al XIX-lea.

de la 271 Lei / adult
harman

Bisericile fortificate din Transilvania de S-E

1 zi

Patrimoniul german și faimoasele biserici fortificate săsești, care au fost construite și folosite ca adăpost pentru a proteja sătenii în caz de atacuri. Rolul și structura sa sunt considerate situri unice în Europa și multe dintre ele sunt incluse pe lista patrimoniului UNESCO.

Filipine - Perla Asiei

Filipine - comoara Asiei

11 zile

Arhipelagul Filipine (Philippines) este binecuvântat cu frumuseți naturale incredibile, dar și cu cei mai zâmbitori și prietenoși oameni pe care i-ai intâlnit. Descoperă această comoară ascunsă a Asiei. Plajele cu nisip alb, păduri tropicale, insule luxuriante dar și orașe încântătoare și vestigile istorice sunt atracțiile incluse țn acest circuit.

peru tara

Peru în 12 zile

11nopți / 12 zile

Un traseu frumos prin inima ținuturilor incașilor. Din LIma și împrejuriimile sale istorice , trecând prin frumosul oraș Arequipa, și prin Valea Colca, habitat al condorilor, vizitând comunitățile locale de pe lacul Titicaca, cel mai înalt lac navigabil din lume aflat la poalele Muntelui Regal. Peru este o țară superbă plină de locuri minunate.

sakkar

Egiptul faraonic

11 zile

O vacanță în Egipt este ceva deosebit. Când vacanța este una care atinge toate obiectivele turistice majore ale Egiptului atunci e cu atât mai bine. Excursia aceasta se numește „Egiptul Faraonic” pentru a vă arăta dimensiunile temporale ale vacanței dumneavoastră și importanța obiectivelor turistice vizitate, care reprezintă tot ce se poate vedea aici.

1873 lei / persoana
desesti

Maramureșul istoric

Plecari din Brasov la cererea clientului

O excursie în Maramureșul istoric care vă va descoperi multe din lucrurile necunoscute oamenilor. Toți am auzit despre această zonă lucruri și Maramureșul este plin de lucruri la care nu vă așteptați spre exemplu picture rococco într-o biserică ortodoxă de lemn. Tot aici veți găsi mașini de spălat lâna de acum 500 de ani perfect funcționale. Vă invit să le vedeți.

Prețurile încep de la 1093 USD/Persoană în cam dublă
reprezentativa

Trebuie să vizitezi Columbia

9 zile

Vă oferim o excursie in Columbia, pentru a vedea locuri interesante și diverse din această țară. O să vă bucurați de zone istorice, culturale și o să vă relaxați pe plaja uneia din insulele acestei țări. Nu am crezut niciodată că în Columbia există atâtea locuri minunate. Lucrurile pe care le știm despre ea nu reflectă nici pe departe potențialul ei turistic.

Preț începând cu 1155 euro / persoană
dashur

Fantasticul Egipt. Croazieră și transfer cu trenul.

7 nopți / 8 zile

O excursie fantastică într-o țară fantastică. Combinăm croaziera pe Nil cu transferuri pe calea ferată pentru a putea experimenta cât mai multe lucruri. Vizităm locurile cele mai interesante și mai populare din Egipt, având regim de all inclusiv pe vase de croazieră. O excursie excelentă care vă va face să uitați de privațiunile din ultimul an.

PREȚURI în jur de 1790 de euro / persoana. Vom face o ofertă personalizată în funcție de fiecare cerere.
maroc

Best of Maroc.

10 zile / 9 nopți

Maroc este o țară pe care am vizitat-o și unde m-aș întoarce oricând cu plăcere. Mi-a plăcut tot ceea ce am văzut. Mi-a plăcut mâncarea, mi-au plăcut bazarurile din fes și marakesh, mi-au plăcut vestigiile vizitate, măslinii plantați pe vremea lui Ștefan cel Mare, ospitalitatea și dăruirea personalului care ne-a primit și ne-a arătat frumusețile țării.

Tipuri de vacante, excursii si calatorii