Brasov, Romania +40 744 663 375, +40 744 693 232
Vacanțe circuite și excursii în cele mai frumoase locuri din lume

Individual / Privat

Vacanțe sau circuite desfașurate în regim individual / privat. Acestea sunt vacanțele, excursiile, circuitele în care numărul minim de persoane necesar desfășurării sale este de 1 persoană. caracteristic acestui tip de călătorie este aceea că, mijlocul de transport, ghidul de turism , câteodată chiar traseul excursiei și toate serviciile oferite turistului de către agenția de turism, sunt exclusiv personalizate pentru acesta.

CAIRO DIN AER

Safari in Egipt.

7 nopți / 8 zile

Mergem în Safari prin Egipt. O să vizităm oaze, temple, o cetate, ne vom întîlni cu beduinii și vom experimenta senzații la care am visat mereu.

City Break Budapesta

City Break la Budapesta

4 nopți

Descoperiți Budapesta, o nestemată a capitalelor europene. Istorie, arhitectură, muzică, ape termale, Budapesta oferă ceva pentru fiecare. Frumos și cosmopolit, orașul oferă restaurante de top, zeci de muzee și galerii, precum și o intensă viață de noapte. Totul este completat de pitorescul fluviu Dunărea care traversează orașul oferindu-i o notă de romantism.

cormoran

Vacanta în Delta Dunării

3 nopti

Un sejur cu familia în Delta Dunării la Mahmudia. La complexul turistic de 2 Margarete se poate ajuge cu mașina. Acesta are tot confortul necesar pentru a petrece cîteva zile relaxante în mijlocul naturii. Pentru copii există un parc de distracții chiar lângă pensiune, ceea ce va face vacanța acestora mult mai plăcută.

PREȚURI LA CERERE ÎN FUNCȚIE DE GRUP SI PERIOADA.
alba iulia

Transilvania medievală

Plecări din Brașov la cererea clientului.

O excursie de 2 zile în Transilvania de Vest, este un bun prilej pentru a vizita locuri frumoase ale țării noastre, încărcate de istorie și monumente impresionante.

PREȚURI LA CERERE ÎN FUNCȚIE DE GRUP SI PERIOADA.
Alba iulia

Pe urmele stramosilor

Plecări din Brașov la cererea clientului.

O excursie de 4 zile, cu plecare din Brasov care vă va purta din antichitatea românească,prin evul mediu până în epoca modernă a uniunii naționale. Am stabilit baza de plecare la Hunedoara fiindcă orașul este situate aproape de tot ceea ce dorim noi să vizitați. Aveți aproape vestigiile evului mediu timpuriu românesc, vestigile antice daco-romane și locul de odihnă al Sfântului Ardealului Arsenie Boca.

PREȚURI LA CERERE ÎN FUNCȚIE DE GRUP SI PERIOADA.
Cazanele Dunarii

Cazanele Dunării + Horezu, Hunedoara.

Plecări din Brașov la cererea clientului.

Vă invităm într-un circuit de 5 zile cu plecare din Brasov, la Cazanele Dunării, una din cele mai spectaculoase destinații de vacanță în România, locul în care fluviul ia cu asalt muntele. Itinerariul nostru include și vizitarea zonelor Horezu – Targu Jiu, Hunedoara, Sebes – Marginimea Sibiului. Dumneavoastră trebuie să faceți fotografii bune. De restul ne-am ocupat noi.

PREȚURI LA CERERE ÎN FUNCȚIE DE GRUP SI PERIOADA.
moldovita

Taramul manastirilor

Plecări din Brasov la cererea clientului.

O excursie de 4 zile, cu plecare din Brasov care vă va dezvălui multe lucruri interesante despre mănpstirile pictate din Bucovina despre care, toată lumea știe cât sunt de frumoase. dacă întrebi în ce constă frumusețea nu va ști nimeni să vă spună ceva precis. Noi vă vom spune lucruri pe care nu le veți afla singuri.

PREȚURI LA CERERE ÎN FUNCȚIE DE GRUP SI PERIOADA.
albaiulia

Transilvania magică

Plecări din București la cererea clientului.

O excursie în România gândită ca o mică vacanță pentru grupuri de prieteni sau familie. Veți avea posibilitatea de a vă relaxa fără grija de a conduce, a căuta cazare, obiective turistice, restaurante și altele de acest fel, de ele ocupându-se ghidul șofer. Tot el vă va da toate detaliile necesare la fiecare obiectiv turistic vizitat, pentru a afla cât mai multe despre locurile prin care veți trece.

PREȚURI LA CERERE ÎN FUNCȚIE DE GRUP SI PERIOADA.
sighisoara 2

O zi la Sighișoara.

1 zi

Această excursie este dedicată celor care se află deja în Brașov și doresc să viziteze împrejurimile. Le oferim o excursie la Biserica Fortificată de la Prejmer și într-unul din puținele orașe medievale europene încă locuite, Sighișoara. Localitatea este celebră la nivel mondial pentru că aici s-a născut voievodul Vlad Țepeș - Dracula cât și Hermann Oberth inventatorul rachetei.

PREȚURI LA CERERE ÎN FUNCȚIE DE GRUP SI PERIOADA.
sighisoara 2

Weekend medieval

3 zile

Această excursie este gândită special pentru cei care doresc un sfârșit de săptămână în zona Brașovului. Nu am să vă invit la schi și nici într-o pensiune de la Bran, ci într-un weekend medieval. în care să explorați vestigiile construite acum 800 de ani pe aceste meleaguri.

PREȚURI LA CERERE ÎN FUNCȚIE DE GRUP SI PERIOADA.
bran castel

Fortificații medievale săsești

1 zi

Vizitați cele mai importante castele și cetăți situate în zona Brașovului: Castelul Bran, Biserica fortificată Prejmer și Centrul istoric al orașului Brașov. Vom face o călătorie interesantă din Evul Mediu timpuriu până în perioada regală de la sfârșitul secolului al XIX-lea.

PREȚURI LA CERERE ÎN FUNCȚIE DE GRUP SI PERIOADA.
harman

Bisericile fortificate din Transilvania de S-E

1 zi

Patrimoniul german și faimoasele biserici fortificate săsești, care au fost construite și folosite ca adăpost pentru a proteja sătenii în caz de atacuri. Rolul și structura sa sunt considerate situri unice în Europa și multe dintre ele sunt incluse pe lista patrimoniului UNESCO.

Oferta va fi personalizată în funcție de perioadă și numărul de persoane.
insulelel galapagos

Excursie in Ecuador

14 zile

O excursie completă în această minunată țară ce vă va oferi peisaje minunate, observarea animalelor din zonă, și vă va aduce în contact cu tradițiile, istoria și meșteșugurile de aici. Vom trece cu trenul pe la Nasul Dracului, vom vedea un lac vulcanic și ne vom afla cu un picior în emisfera nordică și cu celălalt în cea sudică vizitând monumentul de la mijlocul lumii.

Preț personalizat în funcție de perioadă și nr de persoane.
Pescuit Arctic

Expeditie la Pescuit Arctic

6 zile / 5 nopți

Invităm pasionații de pescuit la o experiență unică – o excursie la pescuit în zona Arctică din nordul Norvegiei. Este un pachet exclusiv, cu barca și asistență la dispozția dvs. O vacanță activă în care vă veți bucura de pasiunea dvs. pentru pescuit, veți explora zona și viața sălbatică a fiordurilor și ținutului arctic. Veți folosi bărci și echipamente profesionale și asistență specializată.

Preț personalizat în funcție de perioadă și nr de persoane.
bandos

Sejur la plajă în Maldive

O excursie în Maldive, este o oportunitate unică în viața celor mai mulți dintre noi de a se răsfăța împreună cu partenerul său, așa cum doar în filme a văzut că se poate. Maldive este un paradis natural situat în Oceanul Indian unde vă puteți relaxa extraordinar de bine pentru perioada aleasă de dumneavoastră. Clima plăcută din această parte a globului favorizează în mod deosebit turismul axat pe băi de soare.

Tipuri de vacante, excursii si calatorii