Brasov, Romania +40 744 693 232, +40 770 919 909
Vacanțe circuite și excursii în cele mai frumoase locuri din lume

Excursie de grup

Excursiile de grup sunt cele în care numărul minimum de persoane necesar pentru organizarea unei excursii este de 16.

Jeep Safari in Transilvania

Jeep Safari în Transilvania

3 zile / 2 nopți . Plecări în fiecare vineri

Vă invităm la un weekend de aventură și experiențe off-road în Transilvania. Cu ajutorul unor vehicule 4x4 special echipate vom parcurge trasee inedite în munții Carpați și dealurile Transilvaniei. Vom vizita zone izolate, sălbatice ce oferă peisaje de neuitat. Vom descoperi modul de viață al localnicilor din aceste zone.

Croaziera Delta Dunarii

Croazieră în Delta Dunării

4 zile / 3 nopți. Plecări în 2021: 23.06; 4.07; 18.07; 3.08; 15.08; 2.09

Croazieră în Delta Dunării cu catamaranul. Vă oferim o modalitate diferită de a explora magnifica Deltă a Dunării. Vom naviga 4 zile pe canale înguste și lacuri cu o ambarcațiune lentă și comfortabilă, având astfel posibilitatea să *surprindem* fauna sălbatică a zonei. Este cea mai bună metodă de a descoperi cu adevărat Delta Dunării.

Perioada excursiei 28 apr 2021 - 05 mai 2021
portugalia 2

Clasic Portugualia

7 zile

Portugalia este o țară extrem de frumoasă. Are peisaje deosebite, castele, palate și locuri de reculegere și rugăciune. Lisabona, Fatima, Obidos, Cascais, Nazare sunt câteva din locurile pe care le-am vizitat și care mi-au plăcut foarte tare. Au o gastronomie pe gustul nostru, iar despre vinuri ce să vă mai spun fiindcă le știți.

delta dunarii

Excursie de grup in Delta Dunarii

5 zile

O excursie extraordinară. O culme a excursiilor în Deltă. Este echivalentul unei vacanțe all inclusive, aici în România. Am organizat de câteva ori astfel de excursii la care am și participat și vă pot spune că este o experiență totală din toate punctele de vedere. Ești doar tu și natura. Noaptea vom fi în mijlocul deltei, ascultând șacalii urlând și bând pahar de Aligote de la Podgoria Măcin.

Tipuri de vacante, excursii si calatorii