Brasov, Romania +40 744 663 375, +40 744 693 232
Blog vacanțe și excursii

Transilvania magică

Plecări din București la cererea clientului.
Romania,
Individual / Privat
Cultura & Natura,

Vacanța aceasta în România a fost gândită în așa fel încât să nu vă deplasați din hotel în hotel. Astfel veți scăpa de împachetat și despachetat zilnic bagaje. V-am ales un loc așezat în așa fel, încât să puteți din el să vizitați toate locurile frumoase din împrejurimi. Nu am stabilit un număr zilnic foarte mare de obiective fiindcă nu vrem să vă obosim ci să vedeți exact ceea ce contează și să și rețineți ceea ce ați văzut.

Highlights

Alba Iulia, Castelul Corvinilor, Sibiu, Salina Turda, Cluj Napoca.

Prețuri

Detalii Preț
Pret de la 2095 Lei / persoana pentru un grup de min 4 adulti.
Prețul este exprimat în RON/persoana, in camera dubla pentru un grup de min 4 adulti 2095
Prețul este exprimat în RON/persoana, in camera single. 2377
Rezervă / Solicită vacanță
Inclus în preț

Cazare cu mic dejun, transport, ghid însoțitor

Nu este inclus în preț

Intrările la monumente, taxele foto și video, mesele de prânz și cină, orice alte cheltuieli personale.

Inclus în preț

Cazare cu mic dejun, transport, ghid însoțitor

Nu este inclus în preț

Intrările la monumente, taxele foto și video, mesele de prânz și cină, orice alte cheltuieli personale.

Condiții speciale

Se poate achita și cu Tichete de Vacanță.

Ziua 1 București - Alba Iulia

În concordanță cu momentul ajungerii la Alba Iulia astăzi vă veți caza la Hotelul Transilvania și vă veți acomoda cu orașul.

Ziua 2 Alba Iulia – Turda – Cluj Napoca – Alba Iulia

Astăzi vom merge spre Cluj Napoca. Prima vizită va fi la Salina Turda unde se exploatează sare înca din timpul romanilor. După vizită vă invităm să treceți Dealul Feleac coborând spre orașul Cluj Napoca amintindu-ne cuvintele poetului : „Ca Iancu aș vrea pe suișul Feleacului / Să cad peste Cluj, furtunos cu un cal / Dar astăzi e liniște dulce în inima / Prea mult pătimitului nostru Ardeal//

Aici vă invităm să vizitați centrul istoric compus din Piața Muzeului, Piața Unirii și Piața Catedralei Ortodoxe. Biserica Sf Mihail , cu statuia lui Matei Corvin sunt alte destinații importante aici.  Obeliscul Carolina, Casa Memorială Matei Corvin și Biserica Franciscană sunt alte puncte de atracție ale orașului. Dacă timpul vă permite o vizită prin Muzeul de Etnografie din Cluj Napoca sau Grădina Botanică Cluj Napoca ar fi binevenite. Puteți mânca la unul din restaurantele sau terasele ce există peste tot în zona centrală.

cluj napoca
cluj gradina botanica
salina turda

Ziua 3 Alba Iulia – Hunedoara – Sibiu – Alba Iulia

Ziua de astăzi o vom dedica Castelului Corvinilor de la Hunedoara și orașului Sibiu. Mai înainte însă, vă invităm într-o vizită pedestră a cetății alba iuliene. Nu uitați să vizitați Catedrala Reântregirii, Catedrala Romano Catolică, Piața Centrală unde e statuia lui Mihai Viteazul, și de unde se intră pe Traseul Celor Trei Fortificații După vizită mergeți către Hunedoara să vedeți Castelul lui Iancu de Hunedoara și apoi, după amiază, autostrada A1 vă va duce la Sibiu. Aici vă puteți bucura de atmosfera ospitalieră a orașului transilvan vizitând cele trei piețe din centrul istoric.
Ne reîntoarcem pe seară la Alba Iulia.

Ziua 4 Alba Iulia - București

Astăzi excursia s-a terminat și dvs vă puteți îndrepta spre casă.

spre casa

Rezervă / Solicită vacanță

De ce să alegi acest tur?

Vă sfătuim să alegeți acest tur dacă doriți să explorați partea vestică a Transilvaniei. Am ales cu grijă obiective antropice și naturale care să satisfacă toate gusturile și exigențele. Am decis să vă oferim posibilitatea să vizitați această parte a Transilvaniei pentru că noi știm că are foarte multe lucruri frumoase. Veți sta în Alba iulia fiindcă este un oraș relativ mare, așezat în zona pe care dorim să o vizitați și foarte important legat prin autostradă de majoritatea obiectivelor propuse de noi astfel că vi se va scurta timpul de deplasare între obiective rămânând mai mult pentru vizita propriu zisă, pentru masa de prânz pentru relaxare și pentru interacțiunea cu persoanele dragi cu care faceți această excursie. Ne-am gândit și de această dată să vă oferim condițiile pe care ni le-am oferi nouă dacă am dori să facem o excursie în această parte de țară, iar noi suntem foarte scrupuloși în această privință.

Un detaliu deloc de neglijat este acela că aproape de Hunedoara, se află Mănăstirea Prislop unde se află înmormântat Sfântul Ardealului, Arsenie Boca.