Brasov, Romania +40 744 663 375, +40 744 693 232
Blog vacanțe și excursii

Trebuie să vizitezi Columbia

9 zile
Columbia,
Individual / Privat
Cultura & Natura,

Traseul și timpii de deplasare Z1- Bogotá Z2- Bogotá Z3- Bogotá/Zipaquirá/Villa de Leyva - (4 ore pe șosea) Z4- Villa de Leyva/Bogotá – (4 ore pe șosea) - Bogota QArmenia - 1-oră de zbor (zborul neinclus) Z5- Armenia/ Cocora – Timp pe șosea 55 minute – Cocora/Salento –timp pe șosea 25 minute – Salento/ Armenia 1 oră de condus. Z6- Armenia QBogotá QCartagena– 2 ore de zbor (2 zboruri neincluse) Z7- Cartagena Z8- Cartagena Z9- Cartagena/Bogotá – Zbor de 1 oră, neinclus în preșțul excursiei Extensie Santa Marta și Parcul NaționalTayrona: Z9- Cartagena/ Santa Marta (deplasare pe șosea 4 ore). Z10- Santa Marta/ PArcul Național Tayrona (timp de consud cam 1 oră și jumătate apoi mers pe jos cam 1 oră ). Z11- Santa MartaQ Bogotá (zbor de 1 oră și 30 de minute neinclus în prețul excursiei) Qout (not included).

Highlights

Bogota, insulele din Marea Caraibilor,Santa Marta , Parcul Natural Tyrona, Cartagena, Villa de Leyva.

Prețuri

Detalii Preț
Prețurile încep de la 1093 USD/Persoană în cam dublă
Rezervă / Solicită vacanță
Inclus în preț

Cazare în cameră dublă cu mic dejun. Transfer privat Hotel-Aeroport-Hotel Excursiile mentionate cu intrari cu tot. Ttranspot particular. Ghid vorbitor de limba engleză Mesele menționate în program

Nu este inclus în preț

Zborurile internaționale Zborurile naționale care costă începând de la 120 USD/persoană/zbor Taxele de aeroport din Bogota 36 USD/persoană Taxele de aeroport pentru zborurile interne 8USD/persoană Bacșișuri la aeroport, hotel, restaurante, ghid și șofer Băuturi Un tur leader de la agenția locală. Toate serviciile nespecificate în program.

Inclus în preț

Cazare în cameră dublă cu mic dejun. Transfer privat Hotel-Aeroport-Hotel Excursiile mentionate cu intrari cu tot. Ttranspot particular. Ghid vorbitor de limba engleză Mesele menționate în program

Nu este inclus în preț

Zborurile internaționale Zborurile naționale care costă începând de la 120 USD/persoană/zbor Taxele de aeroport din Bogota 36 USD/persoană Taxele de aeroport pentru zborurile interne 8USD/persoană Bacșișuri la aeroport, hotel, restaurante, ghid și șofer Băuturi Un tur leader de la agenția locală. Toate serviciile nespecificate în program.

Condiții speciale

*Atenție: Acesta este un preț de referință. Prețul final va fi cel confirmat la momentul rezervării. Taxele, locale, taxele de aeroport, și itinerariile se pot schimba fără avetizare din partea statului și a companiilor aviatice cubaneze. Taxele de sosire pe aeroport ar trebui să fie incluse în biletul de zbor internațional. ACest preț nu include posbiliele creșteri de preț ce pot apărea pe timpul anului din cauza factorilor externi cum ar fi prețul internațional al petrolului, sau rata de schimb dintre USD și moneda locală. EXTENSIA ÎN SANTA MARTA VA FACE OBIECTUL UNEI OFERTE SEPARATE

Ziua 1: / Sosirea la Bogota            

Sosire lpe Aeroportul INternațional El Dorado din Bogota. Veți fi primiți de unul din reprezentanții agenției partenere din Columbia și conduși la hotel.  

IMPORTANT : Orele de transfer sunt bazate pe orarul curselor companiilor de aviație Lufthansa, Abvianca și IBeria. Vă rugăm să țineți cont că acest serviciu va fi oferit și pasagerilor ce vor sosi cu alte companii aeriene decât cele menținate mai sus și vor ateriza într-un interval de 30 de minute după sau înaninte de sosirea acvioanelor acestor companii aeriene. În afara acestor ore de sosire vor fi oferite transferuri private care vor genera costuri suplimentare celor plătite deja pentru excursie.  

Cina nu este inclusă iar cazarea va fi la hotelul  BH BICENTENARIO sau SIMILAR 

aeroport

Ziua 2 Bogota. MD/-/-

Mic dejun la hotel.  

Vizităm Monserrate 
Monserrate, este situat la 3200 de metri peste nivelul mării și se urcă cu telecabina. În 1650 un preot spaniol a construit pe vârful acestui deal o capelă dedicată Sfintei Maria a Crucii din Monsterrate.  

Vizită panoramică a centrului istoric al orașului.  Vom începe vizita cu Strada Artei , apoi Biserica El Carmen , o mică biserică construită la mijlocul sec al XVII-lea și reconstruită în 1926 la o dimensiune mai mare pentru a putea primi membrii comunității în creștere din virgin del Carmen. Pe drum spre Piața Bolivar, vom vedea Palatul Narino, reședință a președintelui Columbiei, și grădinile în mijlocul cărora se află un observator astronomic. Fațada simplă a Bisericii Santa Clara găzduiește astăzi un muzeu de artă colonială. Împrejurul Pieței Bolivar se află Capitoliul Național, Curtea Supremă de Justiție, Orașul Bogota dar și Catedrala Primada, Capela „del sagrario” și Palatul Arhiepiscopiei.  

Prânzul nu este inclus.  

Vizita la Muzeul Botero. (Marțea închis) 
Colecția de artă donată în anul 2000 de Fernando Botero, artistul columbian recunoscut internațional. Aceasta este o expoziție permanentă. În prezent, sunt expuse 123 de lucrări ale lui Botero atât picturi, desene cât și sculpturi. Deasemenea sunt expuse 85 de opere acoperind majoritatea curentelor artistice internaționale de la sfârșitul secolului al XIX-lea  

Vizită la Muzeul Aurului (închis Lunea) 
Acest muzeu este parte a Băncii Republicii. A fost creat la inițiativa lui Julio Caro și a lui Luis Angel Arango pentru a evita dispariția tezaurelor precolumbiene. De la crearea muzeului, în 1939, Banca Republicii a adus artefacte originale direct din colecțiile particulare cât și confiscate de la jefuitorii de morminte. Astăzi, aici, sunt aproximativ 36000 de piese din aur cu splendide smaralde. Este cea mai mare colecție de obiecte pre columbiene din aur. 

Cina nu este inclusă. 

botero
muzeul aurului
monsterrat columbia

Ziua 3: Bogota / Zipaquirá / Villa de Leyva (4 de condus)    MD/-/-/

Mic dejun la hotel. 

Pornim către Piața Paloquemao, cea mai mare piață agro alimentară din Bogota care este zilnic deschisă și aduce ingrediente de mâncare pentru majoritatea restaurantelor bune din oraș.  
Vom continua spre Zipaquirá (aproximativ 1 oră pe șosea) 

Vom vizita Catedrala de Sare, o subterană a Bisericii Romano Catolice, construită în galeriile unei mine de sare, la 200 de metri subteran în muntele Halite. 

Prânzul nu este inclus. 

Vom continua către Villa de Leyva ( aproximativ 3 ore) Acesta este un oraș magic cufundat într-o atmosferă colonială și înconjurat de un relief variat.  

Vom sosi în localitatea Villa de Leyva, ne vom caza la hotel. 

Cina nu e inclusă.  

Cazare la hotelul MESON DE LOS VIRREYES sau similar 

paloquemao
catedral de la sal zipaquira
villa de lleyva

Ziua 4: Villa de Leyva / Raquira / Bogota (4 ore de condus) Q Pereira (1 oră de zbor) / Armenia (1h30 de condus)     MD/-/-/

Mic dejun la hotel. 
Vizită panoramică a orașului Villa de Leyva. Vizita va începe cu Ricaurte cunoscut și ca Piața San Augustin continuând spre casa jurnalistului, politivianului și militarului Antonio Narino  care a jucat un rol important în indpendența țării.  Vizita continuă cu Piața Mare care, cu cei 14000 de metri pătrați pe care-I are este cea mai mare piață din Columbia.  

Plecare spre Raquira cam o oră cu autovehiculul. Este prima mănpstire Augustiniană de călugări Recoletos din America. A fost consturită  în 1604 pe malurile râului Gacheneca de către părintele Augustin MAteo Delgadopentru a aduna la un loc pe pustnicii care trăiau în peșterile din zonă. Mănstirea este folosită acum de către novicii ordinului monahal augustan. 

Prânzul nu este inclus.  

Timp lliber pentru a vă bucura de o vizită la piață: piața Raquira este celebră pentru produsele sale artizanale: terra cotta, coșuri, îmbrăcăminte, argint, etc.  

Cina inclusă. 

PLecăm spre Bogota. Ne ducem la aeroport să luăm zborul spre capitala Columbiei via Pereira. ( zbor recomandat AV9817 20h34 – 21h34) 

Sosire la Pereira, unde ne vom întâlni cu ghidul local. Transfer către Armenia.  

Cazare la hotelul  HACIENDA COMBIA

villa de leyva
raquira
armenia

Ziua 5: /Armenia / Cócora Valley / Salento / Armenia    MD/--/C 


Ziua 5: /Armenia / Cócora Valley / Salento / Armenia           MD/--/C 

Mic dejun la hotel. 

Vizităm Valea Cocora situat în departamentul Quindio iar pe drum puteți să va bucurați de frumoasele priveliști ale reliefului. Odată ajunși în Valley o să primiți un coktail și vă veți lăsa ghidați de specialistul nostru local. Vizita Văii Cocora situată în Anzii Columbieni se va face cu mașini Jeep Willis în care încap 4 persoane.  
Prânzul nu este inclus.  

Vizităm Salento : tur de oraș vizitând Piața Bolivar admirându-I balcoanele colorate, strada principală, atelierele artizanilor, și punctul de belvedere Cocora. 

Ne întoarcem la hotel. 

Cina si noaptea la hotel. 

armenia
valea cocora
salento

Ziua 6: / Armenia / Bogotá Q Cartagena MD/-/-/

 Mic dejun la hotel  

Traseul culturii cafelei. 

Traseul culturii cafelei, este o excursie care le permite vizitatorilor să să experimenteze munca țăranilor care muncesc în fermele de cafea, într-un mod amuzant și educativ. Deaemenea este o ocazie de a explora istoria cafelei columbiene.  

Prânzul nu este inclus.  

Veți fi transferați la Aeroportul Eden din Armenia unde colegii noștri vă vor ajuta la formalitățile de îmbarcare pentru a lua zborul spre Bogota ;I zborul conexiune spre Cartagena. (Zboruri recomandate: AXM BOG AV9844 15h51 / 16h58 – BOG CTG AV9546 18h30 / 20h02, neincluse) 

Sosire în Cartagena transfer și cazare la hotel.  

Cină neinclusă.  

Cazare la hotel  DON PEDRO DE HEREDIA OR SIMILAR 

cafeaua
cartagena
airport

Ziua 7: Cartagena         MD/--/-- 

Mic dejun la hotel. 

Zi la dispoziția dumneavoastră. 

Opțional: Vizităm Cerro de La Popa 
Cerro de la Popa” este locul ideal pentru a putea să vezi tot orașul Cartagena , dar și marea insula Tierrabomba, zona turistică, centrul istoric și La Boquilla. Consiliul Local al orașului a trebuit să găsească un loc pentru întâlnirea Cerro de la Popa a credincioșilor ce au participat la curățarea regiunii. Fray Alonso de la Cruz Paredes, cel care a abvut visul în care I se poruncea construirea unei mănăstiri în apropierea Cartagenei a fost primul stareț al mănăstirii.  

Vizită la Castelul San Felipe , numit la început Castelul San Lazaro,a fost cea mai mare garnizoana și clădire militară spaniolă din Lumea Nouă. Construcția a început în anul 1536 și a continuat până în 1657. Vizita castelului începe din Piața Armelor până la camerele comandantului militar al zonei, trecând prin bucătărie și alte locuri interesante.

Prânzul nu este inclus 
Tur pe jos prin centrul istoric:  Această plimbare pe jos, prin centrul istoric ne va permite să admirăm atracțiile cele mai importante ale acestei zone. Vom vizita Biserica San Pedro Claver, construită la începutul secolului al XVII-lea de către călugării iezuiți. Numele său este al lui San Pedro Claver un misionar numit „apostolul negrilor”  

Cina neinclusă. 

Cazare la hotel 

cerro de la popa columbia
cerro de la popa
castelul

Numărul de persoane

2 

4 

6 

8 

10 

15 

20 

25 

30 

Preț exprimat în USD/persoană

94 

63 

48 

43 

41 

35 

32 

29 

29 

Ziua 8: / Cartagena / Rosario Island / Cartagena      MD/--/-- 

Mic dejun la hotel.  

Zi la dispoziția dumneavoastră 

Prânzul neinclus 

Opțional : o zi întreagă pe Isla del Encanto = USD 92/pax ( preț pe persoană) 
Transfer către Insula Rosario ( 1 oră cu barca) 

O zi întreagă pe Insula Rosario ( intrarea la acvariu din San Martin de Pajarales nu este inclusă)  
Insula Rosario este situată la 45 de km sud vest de Cartagena. Este un arhipelag de coral cu apă limpede ca cristalul. Este un paradis așezat la maiu puțin de o oră de orașul Cartagena, unde apele limpezi și albastre găzduiesc o faună și o floră tropicale foarte bogate. Arhipelagul are 27 de insule care sunt parte a Rezervației Naturale Naționale ce rotejează cea mai mare formațiune de corali din Marea caraibilor aprpiată Columbiei. Această zi este dedicată relaxării în frumosul arhipelag.  

Prânzul la un restaurant pe insulă. 
Pe la ora 15 ne vom reântoarce la Cartagena. 
Cina nu este inclusă 

isla del encanto
isladel encanto
rosario

ziua 9 / Cartagena Q - Romania    MD/--/-- 

Mic dejun la hotel 
Transfer către aeroport pentru zborul internațional 
(zbor sugerat: AV9759 12h21-13h48 – ne inclus) 

Prânzul neinclus 

Finalul serviciilor noastre 

zbor acasa

Rezervă / Solicită vacanță

De ce să alegi acest tur?

     Asistență pe tot parcursul excursiei de la partenerii noștri din Columbia. 
    Ghid autorizat, calificat, vorbitor de limba engleză. 
    Vizită la Muzeul Aurului, o colecție de obiecte făcute din aur datând din perioada pre columbiană, mărturii ale artei și culturii indigenilor din aceste locuri. 
    Vizităm Catedrala din mina de sare Zipaquira.  
    Ne plimbăm pe străzi și prin piețele din Villa de Leyva un remarcabil oraș colonial. 
   Vom traversa superbul drum prin Anzi între Bogota și Villa de Leyva. 
    Vizităm Valea Cocora unde crește copacul național al Columbiei până la o înălțime de 197 de picioare. 
    Experții ne vor vorbi și ne vor face demonstrații cu Cafeaua Columbiană.  
    Vom vizita Cartagena, parte a patrimoniului UNESCO oraș apărat de ziduri și având case în stil colonial. 
    Vizitarea  Santo Domingo loc de adunare a populației.  
    Cazarea în hoteluri bune și confortabile  
   Zboruriile interne din Columbia se pot  rezerva prin agenția noastră