Brasov, Romania +40 744 663 375, +40 744 693 232
Vacanțe circuite și excursii în cele mai frumoase locuri din lume

Oferta completă de vacanțe, excursii, circuite sau sejururi

Vă prezentăm oferta complete de vacanțe, excursii, circuite sau sejururi oferite de agenția noastră. Aveți la dispoziție o gamă variată de opțiuni în diverse destinații de vis. Puteți să valegeți pentru vacanța dvs atăt destinații din Europa: Italia, Franța, Anglia, Germania, Spania, etc, dar și opțiuni de cicruite sau sejururi în Asia – China, Tailanda, Filipine, Malaysia, Vietnam…; America de Sud – Peru, Argentina, Bolivia, etc, Africa, America de Nord, Orientul Mijlociu sau Australia.

CAIRO DIN AER

Safari in Egipt.

7 nopți / 8 zile

Mergem în Safari prin Egipt. O să vizităm oaze, temple, o cetate, ne vom întîlni cu beduinii și vom experimenta senzații la care am visat mereu.

viscri

Excursie cu clasa la Viscri și la Rupea

1 zi. Plecare din Brasov.

O excursie cu clasa la Viscri este un bun prilej pentru copii de a se relaxa, a vedea și a învăța lucruri noi. Clasa va beneficia de serviciile unui ghid însoțitor al agenției noastre care va avea rolul de a coordona grupul de copii și de a le prezenta obiectivele vizitate.

City Break Budapesta

City Break la Budapesta

4 nopți

Descoperiți Budapesta, o nestemată a capitalelor europene. Istorie, arhitectură, muzică, ape termale, Budapesta oferă ceva pentru fiecare. Frumos și cosmopolit, orașul oferă restaurante de top, zeci de muzee și galerii, precum și o intensă viață de noapte. Totul este completat de pitorescul fluviu Dunărea care traversează orașul oferindu-i o notă de romantism.

delta dunarii

Excursie de grup in Delta Dunarii

5 zile

O excursie extraordinară. O culme a excursiilor în Deltă. Este echivalentul unei vacanțe all inclusive, aici în România. Am organizat de câteva ori astfel de excursii la care am și participat și vă pot spune că este o experiență totală din toate punctele de vedere. Ești doar tu și natura. Noaptea vom fi în mijlocul deltei, ascultând șacalii urlând și bând pahar de Aligote de la Podgoria Măcin.

cu clasa la muzeu

Muzeele din Sf Gheorghe

1 zi. Plecare din Brasov.

O excursie cu clasa la muzeu. E vorba de Muzeul carpaților Răsăriteni și Prima Școală Românească cât și de Muzeul Cinegetic din orașul Sf. Gheorghe. Toate cele trei muzee au multe exponate, prezentate extrem de atractiv pentru copii care pot astfel vedea practic cele învățate la clasă despre animale, natură și meșteșuguri.

bis fortif prejmer

Mini Transilvania

1 zi. Plecare din Brasov.

O excursie cu clasa la Odorheiul Secuiesc pentru a vedea un parc tematic cu clădiri emblematice ale Transilvaniei, o galerie de porți secuiești, și un parc zoologic unde copii pot mângâia animalele, le pot hrăni cu mâncarea lor specială și pot călări ponei dacă doresc.

salina turda

Excursie cu clasa la Salina Turda

2 zile. Plecare din Brasov.

Această excursie de două zile ne va purta spre Salina de la Turda, poartă spre inima Transilvaniei spre a cunoaște modul în care sarea era extrasă acum 300 de ani, și despre modul în care trăiau oamenii de atunci.

piata revolutiei

Excursie cu clasa la Bucuresti

1 zi. Plecare din Brasov.

Această excursie cu clasa la București, va da posibilitatea copiilor de a vedea capitala României. Va fi o bună oportunitate de a socializa și de a afla lucruri noi și interesante cât și de a-și consolida cunoștințele dobândite la orele de clasă.

asserculis feldioara

Eveniment medieval

1 zi. Plecare din Brasov.

Este un eveniment recomandat elevilor de la clasa a-VII-a în sus, care vor să aibă parte de o amintire de neuitat, marcînd astfel un moment deosebit în viața de școlar. Nu este doar o simplă excursie, ci un eveniment în sine, care-i va purta în vremurile Evului Mediu, unde se vor întrece și vor mînca la fel cum făceau cavalerii de odinioară.

VISCRI 4

Istorie si meșteșuguri la Brașov

1 zi. Plecare din București.

Această excursie la Brașov îmbină istoria cu meșeteșugurile străvechi. Vom afla multe lucruri despre istoria românilor transilvăneni, despre meșteșugurile practicate de ei, participând la două ateliere de fierărie și papuci de pîslă, vizitând apoi cea mai completă biserică fortificată din România cît și cele mai importante opbiective turistice ale vechii cetăți medievale a Brașovului

prejmer

Transilvania, mica Europă.

2 zile. Plecare din București.

O excursie care vă va familiariza cu conceptul „Transilvania mica Europă”, adică un pământ românesc pe care românii maghiarii si germanii trăiesc în înțelegere, în care găsim cele mai importante stiluri de arhitectură europene și cele mai importante religii creștine europene. Vom merge la Prejmer, vechi sat săsesc la Odorheiul Secuiesc între maghiari și în satul românesc al Branului.

piscina

3 zile în Transilvania !

3 zile. Plecare din București.

O excursie care îmbină joaca cu explorarea. Ne vom afla pentru 3 zile în Transilvania, jucându-ne si explorînd zona. Vom vizita, Viscri, Castelul Corvinilor de la Hunedoara, Cetatea dacică de la Sarmisegetusa Regia, pentru a ne îndrepta apoi către Castelul Bran, Brașov. Desigur, atracția principală o va constitui cazarea în „tabăra militară” de la Orăștie.

dogar3

La Curtea Basarabilor.

1 zi. PLecare din Brașov.

Vom porni pe drumul care duce la Curtea Domnească a Basarabilor, descălecători de țară și fondatori ai uneia din cele mai importante dinastii românești. Punctul de atracție îl constituie vizita în satul Coșești, unde vom vizita meșterii populari de aici,

Muzeul Satului

Excursie în Argeș

1 zi. Plecare din Brașov.

O excursie în sudul Carpaților pentru a cunoaște mai bine istoria, locurile și meșteșugurile zonei. Vom vizita Curtea Domnească de la Tîrgoviște învățînd despre domnii descălecători de țară care au făcut istorie și au păstrat independența și suveranitatea țării, cît și Muzeul Satului și Curtea Boierească de la Golești, de unde ne vom opri într-un sat de meșteșugari pentru a afla despre olărit, ie și alte lucruri interesante.

arsenal park

Aventură în stil militar !

2 zile. Plecări din Brașov.

Este o excursie de două zile în care copii se vor juca vor explora locuri noi și se vor distra ! Ne vom opri într-o „tabără militară” lîngă Orăștie unde au programate activități sportive și de joacă, apoi vizite la Castelul Corvinilor și Sarmisegetusa Regia. Vor umbla mult pe jos, vor sta în aer liber și se vor juca învățând în același timp despre geografia și istoria zonelor prin care ne vom deplasa.

cormoran

Vacanta în Delta Dunării

3 nopti

Un sejur cu familia în Delta Dunării la Mahmudia. La complexul turistic de 2 Margarete se poate ajuge cu mașina. Acesta are tot confortul necesar pentru a petrece cîteva zile relaxante în mijlocul naturii. Pentru copii există un parc de distracții chiar lângă pensiune, ceea ce va face vacanța acestora mult mai plăcută.

complex turistic

POVESTE CU CAI

1 zi. Plecare din Brașov.

Pentru ca avem cu totii nevoie de un pic de magie, in acest an scolar, incepand cu luna Martie, DANIRA TRAVEL vă propune o Poveste cu Cai la Casa Comana Resort de lângă București. Oferta speciala include un spectacol ecvestru pentru copii, activități si o vizită a parcului.

casa de lemn

Excursie de grup (cu clasa) în Maramureș.

3 zile

O escursie în Maramureșul istoric pe Valea Izei de unde au plecat Dragoș și apoi Bogdan voievod ca să descalece Țara Moldovei. Vom vedea bisericile de lemn, porțile de lemn cu simbolistica lor deosebită, Cimitrul Vesel de la Săpânța, Memorialul Durerii de la Sighet și un centru de artă populară cu batoză de treierat, horincie, vîltoare și piuă de lînă. Pe lângă acestea multe alte obiective inedite din Transilvania.

Ofarta de vacante și excursii a Visit Transilvania Travel

Facilisi etiam dignissim diam quis. Mauris in aliquam sem fringilla ut morbi tincidunt augue. Lacinia at quis risus sed vulputate odio ut enim. Odio aenean sed adipiscing diam donec adipiscing tristique risus nec. Ipsum consequat nisl vel pretium. Odio ut sem nulla pharetra diam. Arcu felis bibendum ut tristique et egestas quis ipsum suspendisse. Quis blandit turpis cursus in hac habitasse platea. In eu mi bibendum neque egestas congue quisque egestas. Potenti nullam ac tortor vitae. Diam in arcu cursus euismod quis viverra nibh. Duis ultricies lacus sed turpis tincidunt id aliquet risus feugiat. Tellus in metus vulputate eu scelerisque felis imperdiet proin. Varius morbi enim nunc faucibus a pellentesque. Porttitor rhoncus dolor purus non enim praesent. Dignissim enim sit amet venenatis urna cursus eget. Suspendisse sed nisi lacus sed viverra tellus in hac habitasse. Accumsan tortor posuere ac ut. Sed velit dignissim sodales ut eu sem integer.

Dacă dorți o vacanță de vis alegeți cu încredere din oferta agenției noastre. Vă oferim experiențe unice, destinații populare sau mai puțin cunsocute, activități pe gustul dvs. Puteți opta pentru un circuit cultural sau o drumeție în natură în cele mai diverse destinații de pe glob.

Un safari în Africa sau America de Sud, o expediție în Artica sau Antartica, o vacanță la scufundări sau la pescuit, un sejur de neuitat pe o plajă exotică cu comfort de lux sau un city break în Europa sunt alegeri posibile în oferta noastră.
Vă interesează o vacanță în România? Vă oferim diverse pachete de turism individual sau un circuit de grup. România este o țară de vis și o destinație care merită inclusă în proiectele dvs de vacanță.