Brasov, Romania +40 744 663 375, +40 744 693 232
Blog vacanțe și excursii

Destinații turistice în Austria

Mergeți să vizitați Austria ca să călcați pe urmele lui Horea. Mergeți să vizitați Austria fiindcă Viena încă miroase a capitală imperială. Mergeți să vizitați Austria ca să mâncați un strudel vienez și să vă dați capul pe spate uitându-vă la turlele de la catedrala Sf Stefan. Mergeti să vizitați Austria fiindcă o excursie în Austria, vă va purta prin toată istoria europeană de la Epoca Fierului până în prezent.

sf stefan

Viena

Datorită suprafeței sale de numai 414,65 km², este cel mai mic land al Austriei și totodată singurul land care nu se învecinează pe nici una din granițele sale cu o altă țară. Întrucât este regiune autonomă, cu statut special, în cadrul republicii federale din care face parte, Viena dispune de suprafețe construite și de o infrastructură mult extinse în raport cu suprafața sa.

salzburg raul

Salzburg

Salzburg, se afla situat pe malurile raului Salzach a granita de nord cu Alpii. Cel mai apropiat varf montan este numit Untersberg, are 1972 m inaltime si se gaseste la doar 16 km de centrul orasului. Orasul de sus este dominat de turnurile baroce ale bisericilor din acelasi stil si de silueta masiva a Castelului Salzburg.

Tari