Brasov, Romania +40 744 663 375, +40 744 693 232
Blog vacanțe și excursii

Destinații turistice în Columbia

Columbia este o țară din partea de NV a Americii de Sud, mărginită la NV cu Panama, la E cu Venezuela și Brazilia, la S cu Ecuador și Peru, la V cu Oceanul Pacific și la N cu Marea Caraibelor. Columbia are și frontierele maritime cu Jamaica, Haiti, Republica Dominicană, Nicaragua, Honduras și Costa Rica. Capitala Columbiei este Bogotá.

bogota

Bogota

Bogota este capitala Columbiei și unul din cele mai frumoase orașe din această țară. Bogota are arhitectură veche, de tip colonial, piețe și biserici superbe. Nu te poți plictisi aici.

zipaquira

Zipaquira

Zipaquirá este situat la 49 de km de Bogota. Orașul este cunoscut pentru Catedrala Sării existentă aici. Orașul are o arhitectură iar centrul orașului este o atracție turistică importantă. Piața orașului este înconjurată de clădiri în stil colonial. Orășelul poate fi vizitat deplasându-ne cu trenul.

cartagena

Cartagena

Cartagena, este capitala județului Bolivar în nordul Columbiei, pe malurile Mării Caraibilor. Înca de la fondarea sa, în sec al XVI-lea, și pe parcursul epocii de ocupație spaniolă, Cartagena din Indii cum mai era numită, a fost unul din cele mai importante porturi din America Spaniolă. Din această epocă vine tot patrimoniul său artistic si cultural. Din Cartagena s-a declarat independenta față de Spania.

salento

Salento

Salento este un municipiu columbian cunoscut ca leaganul Arborelui Național din Columbia Arborele de Ceara. În apropierea acestui oraș se afla Valea Cocora unde se gasește un peisaj natural deosebit. Orașul de distinge prin arhitectira pieței sale și prin casele vechi, prin amabilitatea și ospitalitatea locuitorilor, pentru frumoasele peisaje și prin clima deosebita.

villa de leyva

Villa de Leyva

Villa de Leyva este un oraș turistic colonial situat în Provincia Ricaurte ( numită după Antonio Ricaurte) Orașul este situat la 37 de km de capitala departamentală, Tuja. Se află la aproape 2 ore pe șosea de capitala Bogota.

Tari