Brasov, Romania +40 744 663 375, +40 744 693 232
Blog vacanțe și excursii

Vacanțe și excursii în Columbia

Preț personalizat în funcție de perioadă și nr de persoane.
reprezentativa

Trebuie să vizitezi Columbia

9 zile

Vă oferim o excursie in Columbia, pentru a vedea locuri interesante și diverse din această țară. O să vă bucurați de zone istorice, culturale și o să vă relaxați pe plaja uneia din insulele acestei țări. Nu am crezut niciodată că în Columbia există atâtea locuri minunate. Lucrurile pe care le știm despre ea nu reflectă nici pe departe potențialul ei turistic.

De ce să alegi o vacanță, excursie, circuit sau sejur în această țară?

Columbia este un nume care sună a Pablo Escobar și droguri, a Valderrama și cafea, dar este mai mult decât asta. Columbia are insule superbe, are cetăți de stil Vauban surrinzătoare, are orașe pline de culoare și tradiții vechi, are produse tradiționale și biserici scufundate în mine de sare. Columbia are femei frumoase și telenovele care au făcut audiențe mari în România. Columbia a fost învinsa noastră la mondialul lui Hagi din vara anului 1994. Columbia este toate acestea si mult mai mult așa că o vacanță în Columbia este un lucru extraordinar.

Alegeți o vacanță, excursie, circuit sau sejur într-una dintre următoarele țări

Armenia, Austria, Chile, Columbia, Ecuador, Egipt, Filipine, Germania, Grecia, Italia, Malaysia, Maldive, Marea Britanie, Maroc, Norvegia, Peru, Portugalia, Republica Moldova, Romania, Serbia, Slovacia, Spania, Turcia, Ungaria,