Brasov, Romania +40 744 663 375, +40 744 693 232
Blog vacanțe și excursii

Vacanțe și excursii în Chile

Preț personalizat în funcție de perioadă și nr de persoane.
chile atacama

Chile intre foc si gheata

10 zile

Excursia de 12 zile prin țară. Itinerariu construit pe baza Deșertului Atacama și a Patagoniei Chiliene. Chile și peisajele sale minunate sunt ceva de nedescris, minunat și surprinzător în același timp. Ghețari, deșerturi și oceanul toate sunt aici. Ghizi vorbitori de limba engleză de-a lungul circuitului. Avem și două extensii pentru doritori.

De ce să alegi o vacanță, excursie, circuit sau sejur în această țară?

Chile probabil vă face să vă gîndiți la o țară din America de Sud și atât. Nu știți prea multe despre Chile și de aceea suntem noi aici. Să vp vprbim despre Santiago de CHile si despre Punta Arenas. Sa va vorbim despre Pampas acea intindere de pământ de-a lungul munților unde găsim Lame și animale specifice zonei, să vă spunem despre ghețarii din Munții Anzi pentru ca apoi să vă conducem spre o formă de relief total opusă munților, Deșertul Atacama. În deșert se poate face observare astrnomică de calitate, se poate vizita câmpul de ggheizere situat la cea mai mare înălțime din lume și putem vedea satele de aici. Cum spun, Chile este o destinație de vacanță obligatorie măcar o dată în viață.

Alegeți o vacanță, excursie, circuit sau sejur într-una dintre următoarele țări

Armenia, Austria, Chile, Columbia, Ecuador, Egipt, Filipine, Germania, Grecia, Italia, Malaysia, Maldive, Marea Britanie, Maroc, Norvegia, Peru, Portugalia, Republica Moldova, Romania, Serbia, Slovacia, Spania, Turcia, Ungaria,