Brasov, Romania +40 744 663 375, +40 744 693 232
Blog vacanțe și excursii

Vacanțe și excursii în Ecuador

Oferta va fi personalizată în funcție de perioadă și numărul de persoane.
insulelel galapagos

Excursie in Ecuador

14 zile

O excursie completă în această minunată țară ce vă va oferi peisaje minunate, observarea animalelor din zonă, și vă va aduce în contact cu tradițiile, istoria și meșteșugurile de aici. Vom trece cu trenul pe la Nasul Dracului, vom vedea un lac vulcanic și ne vom afla cu un picior în emisfera nordică și cu celălalt în cea sudică vizitând monumentul de la mijlocul lumii.

Preț personalizat în funcție de perioadă și nr de persoane.
amazonaia

Ecuador. La mijlocul lumii.

7zile/6 nopți

Vă oferim o excursie ghidata de 7 zile, în limba engleză, cu vizitarea celor mai importante locuri din Ecuador. Hoteluri excelente de 4 stele, foarte bine situate. Plecări garantate de la minimum 2 participanți, ceea ce va evita anularea excursiei din lipsă de turiști. Tur al orașului Quito care face parte din patromoniul mondial UNESCO.

De ce să alegi o vacanță, excursie, circuit sau sejur în această țară?

O vacanta în Ecuador este o oportunitate deosebita pentru a lua contact cu biodiversitatea planetei noastre. plante, animalele, pasarile, jungla, totul constituie o atractie deosebita. Va oferim o vacanta in Ecuador pentru a va bucura privirile si simturile cu peisaje si gusturi nemaintalnite pana acum.

Alegeți o vacanță, excursie, circuit sau sejur într-una dintre următoarele țări

Armenia, Austria, Chile, Columbia, Ecuador, Egipt, Filipine, Germania, Grecia, Italia, Malaysia, Maldive, Marea Britanie, Maroc, Norvegia, Peru, Portugalia, Republica Moldova, Romania, Serbia, Slovacia, Spania, Turcia, Ungaria,