Brasov, Romania +40 744 663 375, +40 744 693 232
Blog vacanțe și excursii

Vacanțe și excursii în Maldive

Preț personalizat în funcție de perioadă și nr de persoane.
bandos

Sejur la plajă în Maldive

O excursie în Maldive, este o oportunitate unică în viața celor mai mulți dintre noi de a se răsfăța împreună cu partenerul său, așa cum doar în filme a văzut că se poate. Maldive este un paradis natural situat în Oceanul Indian unde vă puteți relaxa extraordinar de bine pentru perioada aleasă de dumneavoastră. Clima plăcută din această parte a globului favorizează în mod deosebit turismul axat pe băi de soare.

De ce să alegi o vacanță, excursie, circuit sau sejur în această țară?

Pentru o relaxare maximă, oaspeții de la Huvafen Fushi pot pur și simplu să intre în apă la un capăt al plajei și să fie purtați de curentul de derivă, mergând ușor pe toată lungimea insulei, observând tot timpul spectacolul subacvatic viu de mai jos.
După o zi de snorkeling sau scufundări, sosirea biologului marin rezident pentru a discuta despre observațiile zilei este un punct culminant special oferit de majoritatea stațiunilor. Nu trebuie să vă udați pentru a vă apropia de viața marină și vă sugerez întotdeauna o croazieră cu delfinii seara. Aceasta este o experiență care este împărtășită cel mai bine cu un grup. O ideea foarte bună să vă relaxați în această vacanță în Maldive.
Cu o pătură de picnic în mijlocul oceanului, priveliști superbe și doar câțiva pești curioși ca vecini, cina privată pe bancul de nisip  este simbolul luxului maldivian. În timp ce chelnerul vă stabilește masa pe "thilas", sau banc de nisip, așezați-vă cu un pahar de șampanie și bucurați-vă de izolare completă, unde singura întrerupere dintre mare și cer este o barcă cu vele dhoni care trece ocazional.
Pentru ceva diferit, într-o excursie în Maldive degustarea vinurilor de la Constance Moofushi este o experiență fără comparație. Ieșiți la o masă așezată în apele calde ale Oceanului Indian și savurați o serie de vinuri în timp ce rechinii de recif înoată în jurul genunchilor dvs. și somelierul insulei vă vorbește prin nuanțele aromelor. După ce ați gustat o serie de vinuri, puteți selecta apoi o sticlă pe care să o luați la masă pentru cină.
Din mai până în octombrie, rechinii-balenă migrează către apele din Maldive și, deși ar trebui să îi puteți vedea din majoritatea insulelor, Conrad Rangali este cea mai bine localizată stațiune și lucrează îndeaproape cu specialiștii în rechinii de balenă din Maldive pentru a asigura cea mai bună experiență posibilă.
O altă observație obișnuită în Maldive sunt razele manta, atrase de planctonul care se strânge în jurul luminilor stațiunii care se reflectă în ocean. Din nou, acestea se găsesc în majoritatea insulelor, deși raza manta a lui Conrad Rangali, Nadine, este poate singura care va susține un spectacol, scufundându-se fără efort și răsfoind apa, pe măsură ce oaspeții observă de pe pod. Fiind o specie pe cale de dispariție, a fost un privilegiu să puteți petrece timpul doar privindu-le pe aceste creaturi magnifice în habitatul lor natural.
Platouri cu fructe de mare încărcate cu homar, bucătării din întreaga lume și pește atât de proaspăt încât s-ar putea să fi făcut snorkeling pe lângă el în acea dimineață; mâncarea din Maldive își merită reputația. Pentru romantism, restaurantul cu bancuri de nisip de la Baros este rivalizat doar de digurile private care se întind de la Velassaru, cu suficient spațiu suficient pentru o masă pentru doi.

Alegeți o vacanță, excursie, circuit sau sejur într-una dintre următoarele țări

Armenia, Austria, Chile, Columbia, Ecuador, Egipt, Filipine, Germania, Grecia, Italia, Malaysia, Maldive, Marea Britanie, Maroc, Norvegia, Peru, Portugalia, Republica Moldova, Romania, Serbia, Slovacia, Spania, Turcia, Ungaria,