Brasov, Romania +40 744 663 375, +40 744 693 232
Blog vacanțe și excursii

Vacanțe și excursii în Slovacia

Nu au fost găsite vacanțe sau excursii pentru această țară.

De ce să alegi o vacanță, excursie, circuit sau sejur în această țară?

Slovacia, e sora mai mică a Cehiei. Ca și Cehia are o capitală care atrage turiști, ca și Cehia, are castele frumoase menționând aici doar Devin lângă Bratislva sau Bojnice. O să descoperiți sute de locuri interesante de care nu știu mulți oameni, în aproape fiecare sat, oraș sau vale. Castele unice, peșteri, izvoare termale, arhitectură locală, un celebru oraș celtic, sălbăticie și multe altele. Sunt câteva din lucrurile pe care le veți găsi aici.

Slovacia este o mică țară europeană care are toate lucrurile necesare turismului pe care le găsiți în alte state mai vizibile din acest punct de vedere. Are peisaje dramatice , castele maiestuoase, fiind o destinație superbă chiar daca aproape necunoscută. Tradițiile, arhitectura locală se împletesc foarte bine cu sutele de cetăți și de castele ce o transformă într-o „superpuetere a castelelor” ca să nu mai vobesc de sutele de castele boierești și de mari reședințe nobiliare ce ecxistă în diverse stagii de conservare peste tot aici.
Bratislava este singura capitală din lume care se învecinează cu două țări, Ungaria și Austria, ca să nu mai spun că, Viena, este la doar 60 de kilometri depărtare.
De aici, din Slovacia începe lanțul Munților Carpați care trece și prin România, iar din ce mi-a spus odată o ghidă din Bratislava prima formațiune muntoasă carpatină este chiar dealul pe care se găsește Castelul Bratislava.

Alegeți o vacanță, excursie, circuit sau sejur într-una dintre următoarele țări

Armenia, Austria, Chile, Columbia, Ecuador, Egipt, Filipine, Germania, Grecia, Italia, Malaysia, Maldive, Marea Britanie, Maroc, Norvegia, Peru, Portugalia, Republica Moldova, Romania, Serbia, Slovacia, Spania, Turcia, Ungaria,