Brasov, Romania +40 744 663 375, +40 744 693 232
Blog vacanțe și excursii

Vacanțe și excursii în Ungaria

City Break Budapesta

City Break la Budapesta

4 nopți

Descoperiți Budapesta, o nestemată a capitalelor europene. Istorie, arhitectură, muzică, ape termale, Budapesta oferă ceva pentru fiecare. Frumos și cosmopolit, orașul oferă restaurante de top, zeci de muzee și galerii, precum și o intensă viață de noapte. Totul este completat de pitorescul fluviu Dunărea care traversează orașul oferindu-i o notă de romantism.

De ce să alegi o vacanță, excursie, circuit sau sejur în această țară?

O vacanță sau o excursie în Ungaria e ca și cum ai merge să-ți vizitezi vecinii. Ai mai fost acolo, știi cum e, trăiești cu ei de ani de zile dar totuși vrei să mai ieși din casă și atunci , fiindcă sunt aproape și nu-ți permiți să cheltuiești mulți bani, te duci acolo. Ungaria este vecina noastră are mai puține lucruri decât avem noi ca turism, dar sunt bine puse în valoare și publicitatea care li se face cât și infrastructura bine organizată o fac atractivă pentru mulți străini. Ungaria a fost mulți ani stația terminus, a călătoriillor în Europa pentru occidentali sau oamenii de pe alte continente. Dincolo de Budapesta se întindeau teritorii necunoscute, pe care, media occidentală le populase cu oameni răi și necivilizați, cu orașe și sate pline de mizerie, câini vagabonzi gata să te sfâșie și alte asemenea. Firesc, ca toți să se oprească la Budapesta un oraș baroc extrem de frumos și impunător parfumat cu parfum „imperial” produs la Viena. Așadar, călătoriți la Budapesta să ne cunoașteți vecinii și să va inspirați de la ei în materie de turism. Budapesta și Ungaria merită vizitate fie și doar ca să discutați cu ungurii de rând și să vedeți că majoritatea nu sunt deloc așa cum îi credeți voi, după cum nici noi, pentru mulți dintre ei, nu suntem așa cum ne credeau.

Alegeți o vacanță, excursie, circuit sau sejur într-una dintre următoarele țări

Armenia, Austria, Chile, Columbia, Ecuador, Egipt, Filipine, Germania, Grecia, Italia, Malaysia, Maldive, Marea Britanie, Maroc, Norvegia, Peru, Portugalia, Republica Moldova, Romania, Serbia, Slovacia, Spania, Turcia, Ungaria,