Brasov, Romania +40 744 693 232, +40 770 919 909
Blog vacanțe și excursii

Vacanțe și excursii în Turcia

de la 580 euro/persoana
sideturcia

Vacanță la mare în Turcia

7 zile

Vacanțle petrecute la mare în Turcia au devenit o obișnuință pentru turiștii români dornici să se relaxeze după un an de munc. Vă oferim ocazia perfectă de a vă petrece timpul de vacanță în locații minunate din Antalya. Aici o să puteți sta la soare, o să puteți să vp răciriți în apa mării și mai ales să vă odihniți pregătindu-vă pentru un nou an de muncă și de bucurii împreună cu familia și cu cei dragi.

Istanbul

City Break Istanbul

5 nopți / 6 zile

Un pachet exclusiv și o experiență unică la Istanbul. Vizitați orașul cu un ghid privat, acces prioritar la muzee, degustări de preparate culinare turcești, crozieră cu yacht privat pe Bosfor, toate acestea sunt parte a unui pachet inedit de city break la Istanbul, fosta capitală a trei mari imperi și Perla Orientului de astăzi.

turica hotel

Sejururi în Turcia. Zbor Charter. 4 și 5 stele

7 zile

O vacanță la un hotel de 5 stele din Antalya. Un complex hotelier întins pe aproape 2 hectare de teren. A fost deschis acum 4 ani și are 402 camere. Plaja este cu nisip și dispune de servicii ultra all inclusive. Ce poate fi mai frumos decât o vacanță în Turcia unde hotelurile sunt confortabile iar gastronomia turcească și cafeaua la nisip sunt delicioase. ?

repres

Sejur la Kleopatra Ada Hotel 4 stele- Alanyia

7 zile / 6 nopți

Hoteluri Feria; Kleopatra Ada se află în renumita și renumita regiune Kleopatra din Alanya, unde se află cea mai populară capitală a turismului din Antalya. Amplasarea la Centrum din Alanya face ca oaspeții noștri să poată ajunge la orice activități sau servicii în orice moment.

hotel princiala

Sejur la Telatiye Resort Hotel 5 stele

7 zile / 6 nopți

O vacanță în Turcia este întodeauna garanția că vei beneficia de servicii foarte bune și te vei relaxa. Asta vă oferim și noi: posibilitatea de a petrece o vacanță de neuitat alături de cei dragi. Vă oferim ocazia de a vă răsfăța sub soarele cald al Antalyei, împreună cu familia, prietenii și cei dragi dumneavoastră. L

hotel1

Otium Inn Residence Rivero Hotel 4 stele

7 zile/6 nopti

Hotelul Residence Rivero este o alegere excelentă pentru călătorii care vizitează Kemer, oferind numeroase facilități utile concepute pentru a vă îmbunătăți șederea. Oaspeții beneficiază de WiFi gratuit, iar camerele Hotelului Residence Rivero oferă minibar și aer condiționat. În timpul sejurului dvs., profitați de unele dintre facilitățile oferite, inclusiv o recepție deschisă nonstop, room service și un concierge.

hotel tac

Sejur la Tac Premier Hotel & SPA 4 stele - Alanya

7 zile / 6 nopti

Cu exclusivitatea și diversitatea sa, familia Taç Premier Hotel & Spa vă invită la o vacanță de neuitat, cu momente plăcute în Alanya, unde soarele zâmbește 12 luni. Taç Premier Hotel & Spa este la doar 50 de metri distanță de plaja Cleopatra.

holiday park

Sejur la Holiday Park Resort 4 stele

7 zile/6nopti

Dacă doriți să obțineți mai multe lucruri în același timp, bine ați venit la Holiday Park Resort din Alanya, care este preferatul sufletelor tinere, al iubitorilor de distracție și confort, unde veți fi plini de toate nuanțele de albastru și verde în toată zona noastră de 11.000 m2 de lângă mare.

De ce să alegi o vacanță, excursie, circuit sau sejur în această țară?

O vacanta in Turcia la un hotel tip resort, este ocazia potrivita pentru a oferi familiei dumneavoastra, ocazia de a se relaxa la mare. O excursie in Turcia în Antalya, la belek sau la Kusadasi pe timpul verii, la prețuri mai competitive ca cele din România și în condiții mai bune, vă va încărca bateriile pentru un an întreg,

Alegeți o vacanță, excursie, circuit sau sejur într-una dintre următoarele țări

Armenia, Austria, Chile, Columbia, Ecuador, Egipt, Filipine, Germania, Grecia, Italia, Malaysia, Maldive, Marea Britanie, Maroc, Norvegia, Peru, Portugalia, Republica Moldova, Romania, Serbia, Slovacia, Spania, Turcia, Ungaria,