Brasov, Romania +40 744 663 375, +40 744 693 232
Blog vacanțe și excursii

Vacanțe și excursii în Maroc

Preț personalizat în funcție de perioadă și nr de persoane.
maroc

Best of Maroc.

10 zile / 9 nopți

Maroc este o țară pe care am vizitat-o și unde m-aș întoarce oricând cu plăcere. Mi-a plăcut tot ceea ce am văzut. Mi-a plăcut mâncarea, mi-au plăcut bazarurile din fes și marakesh, mi-au plăcut vestigiile vizitate, măslinii plantați pe vremea lui Ștefan cel Mare, ospitalitatea și dăruirea personalului care ne-a primit și ne-a arătat frumusețile țării.

De ce să alegi o vacanță, excursie, circuit sau sejur în această țară?

Când am călătorit în Maroc acum 10 ani mi s-a părut o călătorie fantastică pe care aș fi în stare să o mai fac odată ca să văd toate micile detalii ce mi-au scăpat atunci și să aprofundez ceea ce-mi amintesc. O excursie în maroc se poate face atât individual cât și în grup iar cele văzute și experimentate acolo vă vor rămâne pe vecie în memorie. Orașe ca Fez cu splendida sa Attarine, Meknes cu zidurile sale vechi, Rabat cu mormintele unuia din cei mai mari regi ai acestei țări, Casablanca cu cea mai mare moschee din lumea musulmană impreisonează prin vechime, frumusețe, cosmopolitism și felul în care au rezistat până astăzi.

Alegeți o vacanță, excursie, circuit sau sejur într-una dintre următoarele țări

Armenia, Austria, Chile, Columbia, Ecuador, Egipt, Filipine, Germania, Grecia, Italia, Malaysia, Maldive, Marea Britanie, Maroc, Norvegia, Peru, Portugalia, Republica Moldova, Romania, Serbia, Slovacia, Spania, Turcia, Ungaria,