Brasov, Romania +40 744 693 232, +40 770 919 909
Blog vacanțe și excursii

Vacanțe și excursii în Romania

averesti

Turul Vinului Ieșean

4 zile

Pământul Moldovei a fost binecuvântat nu doar cu oameni de cultură și eroi ci și cu un sol extrem de darnic cu vița de vie care a găsit aici condiții prielnice pentru a crește și a se dezvolta. Boabele strugurilor umflate de seva pământului și apoi transformate în vin ne alină și ne bucură în egală măsură inima.

cramasomova

Vinurile Basarabilor

4 zile

O excursie plină de parfumul și aromele vinurilor băute de Jupan Dimitrie, Mircea cel Bătrân și Carol I, izvorâte din dulceața strugurilor mângâiați de soarele Dobrogei ce încălzește cel mai vechi pământ al României. Vom degusta vinuri alese de maeștrii oenologi ai locului, împletindu-le cu mâncărurile potrivite, tocmite cum se cuvine pentru noi. Vă invităm într-o excursie fabuloasă, pe care nu o veți uita niciodată și la care vă veți gândi cu drag atunci când veți sorbi licoarea zeilor, vinul.

De la 675 lei / persoana
manasirea hurezi

Minunățiile Olteniei de Nord. Horezu

4 zile

Zona Olteniei de Nord este puțin cunoscută turiștilor români. Ca toți ceilalți turiști, aceștia, vizitează în special Maramureșul ori Bucovina fără să bănuiască frumusețile ascunse în acest colț de țară. Oltenia este ceva nebănuit și necunoscut multora, o zonă superbă de la costumele populare, culele strămoșilor și până la natura înconjurătoare.

Începând de la 544 ron/persoana in camera dubla cu mic dejn, in functie de unitatea de cazare si de perioada anului.
tg jiu

Dunarea si Oltenia lui Brancusi.

4 zile

Dunărea și Oltenia lui Brâncuși sunt indisolubil legate prin vecinătatea geografică și prin cea istorică, socială și economică. O excursie aici, vă va descoperi operele brâncușiene și o să vedeți că munca și inteligența românilor poate opri fluvii și modela munții așa cum s-a întâmplat nu de mult la Porțile de Fier și că Oltenia toată e o ladă de zester neprețuită lăsată de strămoși.

de la 1260 de lei / persoană cu ambarcațiune la dispoziție
pasare din delta dunarii

Delta Dunarii 4 zile

4 zile

Dacă timpul vă permite, să vă răsfățați în Delta Dunării mai mult timp, vă recomandăm această excursie, echilibrată ca timp și ca obiective, pe care să le vizitați aici. Delta Dunării vă va oferi odihna și liniștea după care alergăm cu toții, o mâncare de pește foarte gustoasă și momente relaxante alături de cei dragi pe care, veți dori să le repetați.

De la 563 lei / persoana cu demipensiune
Alba iulia

Pe urmele stramosilor

4 zile

O excursie care vă va purta din antichitatea românească,prin evul mediu până în epoca modernă a uniunii naționale. Am stabilit baza de plecare la Hunedoara fiindcă orașul este situate aproape de tot ceea ce dorim noi să vizitați. Aveți aproape vestigiile evului mediu timpuriu românesc, vestigile antice daco-romane și locul de odihnă al Sfântului Ardealului Arsenie Boca.

Începând cu 194 Lei / cameră / noapte cu mic dejun.
hotel majestic

Sejur pe litoralul românesc. Hotel Majestic din Olimp.

minimum 3 nopți

La Olimp era pe vremuri una din stațiunile cele mai căutate de pe litoralul nostru. Astăzi, privelistea pe care o ofera Hotelul Majestic Olimp iti taie rasuflarea. Asta pentru ca toate camerele au vedere la mare. Hotelul Majestic a fost renovat complet in anul 2002, cand vechiul Hotel Transilvania a fost preluat de Phoenicia Hotels.

Jeep Safari in Transilvania

Jeep Safari în Transilvania

3 zile / 2 nopți . Plecări în fiecare vineri

Vă invităm la un weekend de aventură și experiențe off-road în Transilvania. Cu ajutorul unor vehicule 4x4 special echipate vom parcurge trasee inedite în munții Carpați și dealurile Transilvaniei. Vom vizita zone izolate, sălbatice ce oferă peisaje de neuitat. Vom descoperi modul de viață al localnicilor din aceste zone.

desesti

Maramureșul istoric

4 zile

O excursie în Maramureșul istoric care vă va descoperi multe din lucrurile necunoscute oamenilor. Toți am auzit despre această zonă lucruri și Maramureșul este plin de lucruri la care nu vă așteptați spre exemplu picture rococco într-o biserică ortodoxă de lemn. Tot aici veți găsi mașini de spălat lâna de acum 500 de ani perfect funcționale. Vă invit să le vedeți.

albaiulia

Transilvania magică

4 zile

O excursie în România gândită ca o mică vacanță. Știm că românii preferă să-și viziteze țara singuri fără excursii ghidate sau organizate de grup, astfel încât, vă oferim posibilitatea să vă deplasați singuri într-o zonă, de unde, apoi să explorați împrejurimile. O oportunitate de a afla multe lucruri despre țara noastră și de a vă relaxa.

ef nord

Vacanță Eforie Nord la Hotel Fortuna.

6 zile

O vacanță la Eforie Nord, este un prilej deosebit pentru a vă relaxa într-una din cele mai vechi stațiuni de pe litoralul românesc. Eforie Nord, este mică dar frumos aranjată și oferă locuri foarte bune de relaxare și agrement. Este o stațiune aflată aproape de Constanța ceea ce vă va permite o excursie de o zi în marele port românesc.

Prețuri începând de la 207 RON / Cameră dublă / noapte, cu Mic Dejun inclus.
hotelcorsa

Vacanta la Mare. Hotel Corsa din Mangalia.

6 zile

Vara, când orașul se supraîncălzește toată lumea aleargă la mare să se răcorească în apa sărată și răcoroasă. Pasionații de plajă pot sta să se bronzeze, copii se joacă cu nisip și cu valurile de la mal, toată lumea e fericită. După amiezele, se doarme, iar seara toată lumea se îmbracă și iese la plimbare prin stațiune, încheind seara la restaurant cu mâncare bună și atmosferă relaxantă.

Manastiri pictate Bucovina

Splendorile nordului. Bucovina si Maramures.

6 zile

Cele doua regiuni istorice românești, tezaurizează cele mai importante comori ale naturii, artei și tradițiilor românești. O excursie care vă va purta prin locuri încărcate de artă și istorie românească. O să descoperiți lucruri surprinzătoare care vă vor demonstra cât de vechi sunt legăturile noastre cu occidentul European și că ne putem compara oricând cu el.

Maramures

Circuit în Maramureș

5 zile / 4 nopti

Tur individual cu ghid privat. Vă invităm în acest circuit în Maramureș, una dintre cele mai frumoase zone din România, care păstrează specificul rural, vechile tradiții și obiceiuri. Sate răsfirate printre dealuri, faimoasele biserici de lemn cu picturile lor în stil naiv, impresionantele porți maramureșene, măncare de casă și cazare în pensiuni rurale.

Brasov

Circuit Transilvania – Istorie și tradiții

5 zile / 4 nopți

Circuit individual cu ghid privat. Descoperiți fermecătoarele ținuturi ale Transilvaniei într-o vacanță care combină vizitele la obiectivele istorice cu atracțiile naturale, satele vechi presărate printre dealuri și locuri în care timpul pare că s-a oprit în loc. Această excursie în Transilvania vă va oferii posibilitatea de a descoperi locuri noi, mai puțin cunoscute și aglomerate.

De ce să alegi o vacanță, excursie, circuit sau sejur în această țară?

Romania, este o tara completă pentru orice turist. Poti face o excusie in Delta Dunarii, sau o vacanta in muntii Carpati. Poti face o vizita la manastirile din Bucovina, sau sa vezi portile și bisericile de lemn din Maramures. Castelul Bran și Palatul Peles  alaturi de castelul Corvinilor din Hunedoara si de Cetatea Fagaras sunt motive suficiente pentru un concediu in Romania. Bisericile Fortificate din Transilvania, și satele săsești din Ardeal ofera turistului liniște, peisaje frumoase, si obiective turistice de neuitat. mai presus de orice, e țara noastra si trebuie sa ne-o cunoastem, trebuie sa vizitam Romania, ca sa stim ce are ea in plus fata de celelalte tari ale lumii. Descoperiți oferta noastră de vacante in Romania, circuite in Romania sau sejururi. Puteți alege una dintre propunerile noastre pentru un concediu minunat în țara noastră.  Cu toții dorim să vizităm marile capitale ale Europei sau sa ne programăm vacanțe exotice în toate colțurile lumii. Noi credem că trebuie să adăugăm pe lista noastră de așteptare și excursii in Romania. Fie ca veti opta pentru un sejur sau o călătorie individuală sau pentru circuite in Romania cu ghid, important este sa alegeti și să rezervați vacante in Romania.

Alegeți o vacanță, excursie, circuit sau sejur într-una dintre următoarele țări

Armenia, Austria, Chile, Columbia, Ecuador, Egipt, Filipine, Germania, Grecia, Italia, Malaysia, Maldive, Marea Britanie, Maroc, Norvegia, Peru, Portugalia, Republica Moldova, Romania, Serbia, Slovacia, Spania, Turcia, Ungaria,