Brasov, Romania +40 744 663 375, +40 744 693 232
Blog vacanțe și excursii

Vacanțe și excursii în Romania

viscri

Excursie cu clasa la Viscri și la Rupea

1 zi. Plecare din Brasov.

O excursie cu clasa la Viscri este un bun prilej pentru copii de a se relaxa, a vedea și a învăța lucruri noi. Clasa va beneficia de serviciile unui ghid însoțitor al agenției noastre care va avea rolul de a coordona grupul de copii și de a le prezenta obiectivele vizitate.

delta dunarii

Excursie de grup in Delta Dunarii

5 zile

O excursie extraordinară. O culme a excursiilor în Deltă. Este echivalentul unei vacanțe all inclusive, aici în România. Am organizat de câteva ori astfel de excursii la care am și participat și vă pot spune că este o experiență totală din toate punctele de vedere. Ești doar tu și natura. Noaptea vom fi în mijlocul deltei, ascultând șacalii urlând și bând pahar de Aligote de la Podgoria Măcin.

cu clasa la muzeu

Muzeele din Sf Gheorghe

1 zi. Plecare din Brasov.

O excursie cu clasa la muzeu. E vorba de Muzeul carpaților Răsăriteni și Prima Școală Românească cât și de Muzeul Cinegetic din orașul Sf. Gheorghe. Toate cele trei muzee au multe exponate, prezentate extrem de atractiv pentru copii care pot astfel vedea practic cele învățate la clasă despre animale, natură și meșteșuguri.

bis fortif prejmer

Mini Transilvania

1 zi. Plecare din Brasov.

O excursie cu clasa la Odorheiul Secuiesc pentru a vedea un parc tematic cu clădiri emblematice ale Transilvaniei, o galerie de porți secuiești, și un parc zoologic unde copii pot mângâia animalele, le pot hrăni cu mâncarea lor specială și pot călări ponei dacă doresc.

salina turda

Excursie cu clasa la Salina Turda

2 zile. Plecare din Brasov.

Această excursie de două zile ne va purta spre Salina de la Turda, poartă spre inima Transilvaniei spre a cunoaște modul în care sarea era extrasă acum 300 de ani, și despre modul în care trăiau oamenii de atunci.

piata revolutiei

Excursie cu clasa la Bucuresti

1 zi. Plecare din Brasov.

Această excursie cu clasa la București, va da posibilitatea copiilor de a vedea capitala României. Va fi o bună oportunitate de a socializa și de a afla lucruri noi și interesante cât și de a-și consolida cunoștințele dobândite la orele de clasă.

asserculis feldioara

Eveniment medieval

1 zi. Plecare din Brasov.

Este un eveniment recomandat elevilor de la clasa a-VII-a în sus, care vor să aibă parte de o amintire de neuitat, marcînd astfel un moment deosebit în viața de școlar. Nu este doar o simplă excursie, ci un eveniment în sine, care-i va purta în vremurile Evului Mediu, unde se vor întrece și vor mînca la fel cum făceau cavalerii de odinioară.

VISCRI 4

Istorie si meșteșuguri la Brașov

1 zi. Plecare din București.

Această excursie la Brașov îmbină istoria cu meșeteșugurile străvechi. Vom afla multe lucruri despre istoria românilor transilvăneni, despre meșteșugurile practicate de ei, participând la două ateliere de fierărie și papuci de pîslă, vizitând apoi cea mai completă biserică fortificată din România cît și cele mai importante opbiective turistice ale vechii cetăți medievale a Brașovului

prejmer

Transilvania, mica Europă.

2 zile. Plecare din București.

O excursie care vă va familiariza cu conceptul „Transilvania mica Europă”, adică un pământ românesc pe care românii maghiarii si germanii trăiesc în înțelegere, în care găsim cele mai importante stiluri de arhitectură europene și cele mai importante religii creștine europene. Vom merge la Prejmer, vechi sat săsesc la Odorheiul Secuiesc între maghiari și în satul românesc al Branului.

piscina

3 zile în Transilvania !

3 zile. Plecare din București.

O excursie care îmbină joaca cu explorarea. Ne vom afla pentru 3 zile în Transilvania, jucându-ne si explorînd zona. Vom vizita, Viscri, Castelul Corvinilor de la Hunedoara, Cetatea dacică de la Sarmisegetusa Regia, pentru a ne îndrepta apoi către Castelul Bran, Brașov. Desigur, atracția principală o va constitui cazarea în „tabăra militară” de la Orăștie.

dogar3

La Curtea Basarabilor.

1 zi. PLecare din Brașov.

Vom porni pe drumul care duce la Curtea Domnească a Basarabilor, descălecători de țară și fondatori ai uneia din cele mai importante dinastii românești. Punctul de atracție îl constituie vizita în satul Coșești, unde vom vizita meșterii populari de aici,

Muzeul Satului

Excursie în Argeș

1 zi. Plecare din Brașov.

O excursie în sudul Carpaților pentru a cunoaște mai bine istoria, locurile și meșteșugurile zonei. Vom vizita Curtea Domnească de la Tîrgoviște învățînd despre domnii descălecători de țară care au făcut istorie și au păstrat independența și suveranitatea țării, cît și Muzeul Satului și Curtea Boierească de la Golești, de unde ne vom opri într-un sat de meșteșugari pentru a afla despre olărit, ie și alte lucruri interesante.

arsenal park

Aventură în stil militar !

2 zile. Plecări din Brașov.

Este o excursie de două zile în care copii se vor juca vor explora locuri noi și se vor distra ! Ne vom opri într-o „tabără militară” lîngă Orăștie unde au programate activități sportive și de joacă, apoi vizite la Castelul Corvinilor și Sarmisegetusa Regia. Vor umbla mult pe jos, vor sta în aer liber și se vor juca învățând în același timp despre geografia și istoria zonelor prin care ne vom deplasa.

cormoran

Vacanta în Delta Dunării

3 nopti

Un sejur cu familia în Delta Dunării la Mahmudia. La complexul turistic de 2 Margarete se poate ajuge cu mașina. Acesta are tot confortul necesar pentru a petrece cîteva zile relaxante în mijlocul naturii. Pentru copii există un parc de distracții chiar lângă pensiune, ceea ce va face vacanța acestora mult mai plăcută.

complex turistic

POVESTE CU CAI

1 zi. Plecare din Brașov.

Pentru ca avem cu totii nevoie de un pic de magie, in acest an scolar, incepand cu luna Martie, DANIRA TRAVEL vă propune o Poveste cu Cai la Casa Comana Resort de lângă București. Oferta speciala include un spectacol ecvestru pentru copii, activități si o vizită a parcului.

De ce să alegi o vacanță, excursie, circuit sau sejur în această țară?

Romania, este o tara completă pentru orice turist. Poti face o excusie in Delta Dunarii, sau o vacanta in muntii Carpati. Poti face o vizita la manastirile din Bucovina, sau sa vezi portile și bisericile de lemn din Maramures. Castelul Bran și Palatul Peles  alaturi de castelul Corvinilor din Hunedoara si de Cetatea Fagaras sunt motive suficiente pentru un concediu in Romania. Bisericile Fortificate din Transilvania, și satele săsești din Ardeal ofera turistului liniște, peisaje frumoase, si obiective turistice de neuitat. mai presus de orice, e țara noastra si trebuie sa ne-o cunoastem, trebuie sa vizitam Romania, ca sa stim ce are ea in plus fata de celelalte tari ale lumii. Descoperiți oferta noastră de vacante in Romania, circuite in Romania sau sejururi. Puteți alege una dintre propunerile noastre pentru un concediu minunat în țara noastră.  Cu toții dorim să vizităm marile capitale ale Europei sau sa ne programăm vacanțe exotice în toate colțurile lumii. Noi credem că trebuie să adăugăm pe lista noastră de așteptare și excursii in Romania. Fie ca veti opta pentru un sejur sau o călătorie individuală sau pentru circuite in Romania cu ghid, important este sa alegeti și să rezervați vacante in Romania.

Alegeți o vacanță, excursie, circuit sau sejur într-una dintre următoarele țări

Armenia, Austria, Chile, Columbia, Ecuador, Egipt, Filipine, Germania, Grecia, Italia, Malaysia, Maldive, Marea Britanie, Maroc, Norvegia, Peru, Portugalia, Republica Moldova, Romania, Serbia, Slovacia, Spania, Turcia, Ungaria,