Brasov, Romania +40 744 663 375, +40 744 693 232
Vacanțe circuite și excursii în cele mai frumoase locuri din lume

Tari

Visit Transilvania Travel vă prezintă lista țărilor în care organizăm pachete turistice. Acoperim multe țări localizate pe toate continentele și regiunile lumii: Africa, Asia, America de Nord, America Centrala, America de Sud, Europa, Orientul Mijlociu, Australia, Oceania, etc. Aveți la dispoziție vacante, circuite, excursii sau sejururi în aceste zone minunate.

turcia

Turcia

Turcia este o destinație extrem de populară printre românii care doresc să meargă la mare. Complexurile hoteliere care există acolo, regimul de cazare și masă ultra all inclusive, facilitățile oferite familiilor cu copii ce reprezintă principalii clienți, fac din Turcia o destinație de vacanță dorită de români.

maldive

Maldive

Maldive sau Insulele Maldive, oficial Republica Maldive, este o țară insulară formată dintr-un grup de atoli din Oceanul Indian, situat la sud-vest de India în Marea Laccadivelor din Oceanul Indian. Cei 26 de atoli ai arhipelagului formează un teritoriu ce conține 1 192 de insule din care 250 sunt locuite.

grecia

Grecia

Grecia se află amplasată strategic la intersecția între Europa, Asia de Vest și Africa, și se învecinează la nord-vest cu Albania, la nord cu Macedonia de Nord și cu Bulgaria, și la nord-est cu Turcia. Țara este formată din nouă regiuni istorico-geografice: Macedonia, Grecia Centrală, Pelopones, Tesalia, Epir, Insulele din Marea Egee⁠(en) (inclusiv Dodecanezele și Cicladele), Tracia de Vest⁠(en), Creta și Insulele din Marea Ionică. Marea Egee se află la est de partea continentală,

Castelul Peles

Romania

România este o perlă încă incomplet descoperită a turismului european. Nu o spunem doar noi, o spun cel mai bine vizitatorii noștri care sunt uimiți de varietatea și autenticitatea obiectivelor din România. Acum, mai mult decăt oricănd credem că este timpul să vizităm mai mult România și șă ne petrecem vacanța în România. Alegeți dintr-o gamă largă de vacante in Romania.

ecuador r

Ecuador

Ecuador este o destinație exotică în adevăratul sens al cuvântului exotic. Ca și destinație turistică aici biodiversitatea ne permite să vedem o floră și o faună despre care doar am citit în manualele de geografie până acum.

Norvegia

Norvegia

Una dintre cele mai frumoase și mai puțin cunoscute destinații din Europa. O locație perfectă pentru expediții și vacanțe în zona Arctică. Orașe precum Oslo sau Bergen sunt destinații foarte cunoscute și populare. Norvegia este destinația perfectă pentru vacanțe în nordul Europei, pentru explorarea fiordurilor magice, a naturii și animalelor marine și terestre.

ungaria

Ungaria

Ungaria este o destinație turistică redusă deobicei doar la capitala sa: Budapesta. justificată această opinie fiindcă orașul în sine te poate ține captiv doar acolo pentru cel puțin 3 zile iar asta e o perfromanță deosebită oentru un oraș. Sigur Ungaria înseamnă mult mai mult dar Budapesta este chintesența Ungariei, așa că fie mergeți să vizitați Budapesta, fie mergeți să vizitați țara, va fi cu siguranță o decizie bună !

austria

Austria

Mergeți să vizitați Austria ca să călcați pe urmele lui Horea. Mergeți să vizitați Austria fiindcă Viena încă miroase a capitală imperială. Mergeți să vizitați Austria ca să mâncați un strudel vienez și să vă dați capul pe spate uitându-vă la turlele de la catedrala Sf Stefan. Mergeti să vizitați Austria fiindcă o excursie în Austria, vă va purta prin toată istoria europeană de la Epoca Fierului până în prezent.

Catedrala Bogota

Columbia

Columbia este o țară din partea de NV a Americii de Sud, mărginită la NV cu Panama, la E cu Venezuela și Brazilia, la S cu Ecuador și Peru, la V cu Oceanul Pacific și la N cu Marea Caraibelor. Columbia are și frontierele maritime cu Jamaica, Haiti, Republica Dominicană, Nicaragua, Honduras și Costa Rica. Capitala Columbiei este Bogotá.

machu pichu

Peru

Peru este una din țările Americii de Sud despre care, noi, ca europeni știm puține. Așa cum puține știu și ei despre noi. O veche civilizație, un teritoriu ce găzduiește o floră și o faună diferite de cele europene și cu atât mai atrăgătoare din această cauză. O destinație de călătorie perfectă pentru orice om dornic să-și lărgească orizontul.

Germania

Germania

Germania ca destinație turistică este una din țările vizitate ale continentului european. Găsim în Germania, peste tot urme ale vechilor civilizații și mai ales urme ale prezentului. Turistic vorbind potențialul turistic al germaniei atât cel antropic, format din obiective create de mâna omului cât și cel natural sunt puse în valoare în toate formele imaginabile de către oameni.

Turnul Belem

Portugalia

Portugalia este una din cele mai cunoscute țări europene. De aici au plecat caravelele lui Magellan și Vasco da Gama căutând noi teritorii și căi comerciale. Aici a luat naștere fastuosul stil arhitectural Manuelin, aici este patria muzicii Fado și aici avem punctul cel mai vestic al continentului european cât și unul din cele mai mari locuri de pelerianaj creștin din lume, Fatima.

chile

Chile

Republica Chile, în spaniolă República de Chile este o țară din America de Sud, învecinată cu Peru la nord, Bolivia la nord-est și cu Argentina la est. Este cuprinsă între 17º29'57'S și 56º32'S latitudine sudică. Capitala statului se află la Santiago de Chile , cel mai mare oraș. În Chile se află cel mai secetos deșert din lume, Atacama.

Maroc

Maroc

Marocul e ca o poveste. Nu doar fiindcă vorbim de arabi și de clasica paralelă cu poveștile Șeherezadei ci și pentru că fiind situată în Africa, orice ar face influența continentului african se face simțită aici. Marocul e plin de contraste și e o destinație potrivită pentru un European nu foarte aventuros.

londra

Marea Britanie

Marea Britanie, sau Anglia cum îi spunem noi este una din marile puteri ale continentului european. Țară cu renume mondial și o contribușie importantă la istoria, și cultura continentului este un pol economic și social de prim rang care atrage ca un magnet atât oameni din fostele sale colonii asiatice cât și europeni dornici să viziteze sau să muncească în țara a cărei limbă oficială a devenit acum ceea ce era franceza în sec XVIII și XIX.

amalfi

Italia

Italia este un muzeu în aer liber. Are toate categoriile de obiective turistice antropice pe care și le-ar putea dori cineva. Din antichitate și până în prezent, găsim vestigii, civile, militare și ecleziastice care demonstrează că leagănul civilizatiei de pe această parte a lumii a fost Europa iar Italia, prin marele Imperiu Roman și prin orașele state din perioada medievală a contribuit semnificativ la cultura și istoria europeană.

Serbia

Serbia

Serbia a fost mereu considerată o țară prietenă. Sârbii de aici au avut mereu relații bune cu noi încă din Evul Mediu când Iancu de Hunedoara elibera Belgradul de turci. Muzica sârbească a inspirat multe cântece românești iar Lepa Brena, chiar dacă nu e sârboaică, e foarte iubită în țara noastră. Vizitați Serbia !

Malaysia

Malaysia

Malaysia, după denumirea veche, Malaezia, este o țară în Asia de Sud-Est, care cuprinde două teritorii distincte: partea de sud și partea de nord cu insula Borneo. Sa cunoști Malaysia ăînseamnă să iubești Malaysia și atracțiile ei: multiculturalism, paradis gastronomic, minunațiile naturale, tradiții și obiceiuri străvechi.

Filipine

Filipine

Filipine este o țară tropicală localizată în Sud_estul Asiei în Oceanul Pacific. Este formată din peste 7500 de insule. Fiind o fostă colonie spaniolă, Filipine este singura țară catolică din Asia și locul în care majoritatea populației vorbește limba engleză. Este un paradis al naturii, faunei și vegetației exotice.

Bratislava

Slovacia

Slovacia, e sora mai mică a Cehiei. Ca și Cehia are o capitală care atrage turiști, ca și Cehia, are castele frumoase menționând aici doar Devin lângă Bratislva sau Bojnice. O să descoperiți sute de locuri interesante de care nu știu mulți oameni, în aproape fiecare sat, oraș sau vale. Castele unice, peșteri, izvoare termale, arhitectură locală, un celebru oraș celtic, sălbăticie și multe altele. Sunt câteva din lucrurile pe care le veți găsi aici.

egipt piramide

Egipt

Egiptul antic va rămîne in istoria omenirii nu doar prin descoperirile arheologice ci si prin difuziunea, aportul si influenta sa culturala asupra popoarelor din jur si chiar mai indepartate. Este una dintre cele mai importante destinații de vacanță din lume cu o ofertă foarte diversificată și atractivă de pachete turistice

spania

Spania

Spania, cea mai mare țară din Peninsula Iberică, este una din destinațiile cele mai importante ale Europei. Cunsocută în special pentru plajele sale și pentru turismul de vară ea poate oferi destinații naturale, culturale și istorice turiștilor dornici de așa ceva.

Chisinau

Republica Moldova

Republica Moldova. Basarabia. România. Trei nume însemnând același lucru: pe pământul dintre Prut-Nistru și mare au trăti, trăiesc și vor trăi români care au păstrat cu multe sacrificii limba română și ar trebui să le fin recunoscători pentru asta.

ARMENIA

Armenia

Armenia este o destinație aproape necunoscută românilor fiindcă e o țară mică despre care nu am auzit multe așa cum nici despre noi nu au auzit multe occidentalii, dar atunci când ajung aici sunt foarte plăcut impresionați. Armenia este o destinație turistică deosebit de interesantă, nouă și necunoscută cu servicii de calitate și obiective turistice pitorești.

Destinații turistice

voronet

Mănăstirea Voronet

Manastirea Voroneț este un obiectiv de primă importanță pentru orice turist român sau străin fiind denumită Capela Sixtină a Orientului.

maniu

Sighetu Marmației

Localitatea a fost reședință voievodală a lui Balc și Dragoș prin sec al XIV-lea. Numele de Sighetu Marmației se poate traduce la Insula de pe Râul Mare. Sighet înseamnă insulă și poate avea rădăcini indo europene, slave sau maghiare iar Marmația este o transformare etimologică a numelui Maramureș care are însemna Marele Râu Mara. Orașul este cunoscut în România prin aceea că de aici se agață harta în cui.

Marakes gara

Marakes

Marakes este un oraș în sud-vestul Marocului, centru administrativ al regiunii omonime. Este așezat la circa 150 km de coasta Oceanului Atlantic. Are circa 1 milion de locuitori. Este unul din cele mai importante centre turistice din nordul Africii, fiind renumit pentru grădinile și monumentele sale de arhitectură din partea veche a orașului, numită Medina.

sorento

Sorrento

Sorrento este cunoscut din cântecul „Torna a Surriento” despre care, tradiția spune că a fost compus prin 1902 când Gugliemo Tramontano, primar al orașului, i-a cerut prieteului său Giambattista de Curtis să scrie un cântec pentru primul Ministru Giuseppe Zanardelli, care se afla în vacanță la Imperial Hotel Tramontano pentru a sărbatori prezența acestuia acolo. Cîntecul reflectă frumusețea împrejurimilor orașului, dragostea și pasiunea locuitorilor săi.

ollantaytambo

Ollantaytambo

Ollantaytambo este un oraș cât și un sit arheologic incaș, situat în sud estul Peru-ului, aflat în apropierea orașului Cuzco. este situat la o altitudine de 2792 de metri, în districtul Ollantaytambo, provincia Urubamba din zona Cuzco.

castelul

Obidos

Obidos este o statiune de lux a aristocratiei portugheze, un fel de Sinaia noastra există și un castel medieval. Odinioară aceasta supraveghea marea înainte de colmatarea zonei. Castelul maur de aici a fost făcut cadou de nună lui Isabel de Aragon de sotul ei Regele Dinis I.

Destinatii vacante și circuite oferite de agenția noastră

În dornța de a oferi turiștilor noștri o gamă căt mai variată de produse și pachete turistice am căutat și am selecționat cu mare atenție parteneri, furnizori, hoteluri de pe toate continentele și regiunile lumii: Asia, Africa, America de Nord, America Latina, America de Sud, Antartica, Australia, Europa, Orientul Mijlociu, Oceania. Sunt foarte multe zone minunate care oferă experiențe de neuitat, un periplu prin istorie, cultură, aventură, fauna și flora salbatice, experiențe culinare. Prin toate aceste vacante sau excursii încercăm să vă prezentăm aceste locuri și multe din secretele lor și să vă dăm posibilitatea să le experimentați. Fie ca este vorba de un circuit sau un sejur va fi cu siguranța o vacanta de neuitat, un moment special în viața dumneavoastră.