Brasov, Romania +40 744 663 375, +40 744 693 232
Vacanțe circuite și excursii în cele mai frumoase locuri din lume

Tari

Visit Transilvania Travel vă prezintă lista țărilor în care organizăm pachete turistice. Acoperim multe țări localizate pe toate continentele și regiunile lumii: Africa, Asia, America de Nord, America Centrala, America de Sud, Europa, Orientul Mijlociu, Australia, Oceania, etc. Aveți la dispoziție vacante, circuite, excursii sau sejururi în aceste zone minunate.

turcia

Turcia

Turcia este o destinație extrem de populară printre românii care doresc să meargă la mare. Complexurile hoteliere care există acolo, regimul de cazare și masă ultra all inclusive, facilitățile oferite familiilor cu copii ce reprezintă principalii clienți, fac din Turcia o destinație de vacanță dorită de români.

maldive

Maldive

Maldive sau Insulele Maldive, oficial Republica Maldive, este o țară insulară formată dintr-un grup de atoli din Oceanul Indian, situat la sud-vest de India în Marea Laccadivelor din Oceanul Indian. Cei 26 de atoli ai arhipelagului formează un teritoriu ce conține 1 192 de insule din care 250 sunt locuite.

grecia

Grecia

Grecia se află amplasată strategic la intersecția între Europa, Asia de Vest și Africa, și se învecinează la nord-vest cu Albania, la nord cu Macedonia de Nord și cu Bulgaria, și la nord-est cu Turcia. Țara este formată din nouă regiuni istorico-geografice: Macedonia, Grecia Centrală, Pelopones, Tesalia, Epir, Insulele din Marea Egee⁠(en) (inclusiv Dodecanezele și Cicladele), Tracia de Vest⁠(en), Creta și Insulele din Marea Ionică. Marea Egee se află la est de partea continentală,

Castelul Peles

Romania

România este o perlă încă incomplet descoperită a turismului european. Nu o spunem doar noi, o spun cel mai bine vizitatorii noștri care sunt uimiți de varietatea și autenticitatea obiectivelor din România. Acum, mai mult decăt oricănd credem că este timpul să vizităm mai mult România și șă ne petrecem vacanța în România. Alegeți dintr-o gamă largă de vacante in Romania.

ecuador r

Ecuador

Ecuador este o destinație exotică în adevăratul sens al cuvântului exotic. Ca și destinație turistică aici biodiversitatea ne permite să vedem o floră și o faună despre care doar am citit în manualele de geografie până acum.

Norvegia

Norvegia

Una dintre cele mai frumoase și mai puțin cunoscute destinații din Europa. O locație perfectă pentru expediții și vacanțe în zona Arctică. Orașe precum Oslo sau Bergen sunt destinații foarte cunoscute și populare. Norvegia este destinația perfectă pentru vacanțe în nordul Europei, pentru explorarea fiordurilor magice, a naturii și animalelor marine și terestre.

ungaria

Ungaria

Ungaria este o destinație turistică redusă deobicei doar la capitala sa: Budapesta. justificată această opinie fiindcă orașul în sine te poate ține captiv doar acolo pentru cel puțin 3 zile iar asta e o perfromanță deosebită oentru un oraș. Sigur Ungaria înseamnă mult mai mult dar Budapesta este chintesența Ungariei, așa că fie mergeți să vizitați Budapesta, fie mergeți să vizitați țara, va fi cu siguranță o decizie bună !

austria

Austria

Mergeți să vizitați Austria ca să călcați pe urmele lui Horea. Mergeți să vizitați Austria fiindcă Viena încă miroase a capitală imperială. Mergeți să vizitați Austria ca să mâncați un strudel vienez și să vă dați capul pe spate uitându-vă la turlele de la catedrala Sf Stefan. Mergeti să vizitați Austria fiindcă o excursie în Austria, vă va purta prin toată istoria europeană de la Epoca Fierului până în prezent.

Catedrala Bogota

Columbia

Columbia este o țară din partea de NV a Americii de Sud, mărginită la NV cu Panama, la E cu Venezuela și Brazilia, la S cu Ecuador și Peru, la V cu Oceanul Pacific și la N cu Marea Caraibelor. Columbia are și frontierele maritime cu Jamaica, Haiti, Republica Dominicană, Nicaragua, Honduras și Costa Rica. Capitala Columbiei este Bogotá.

machu pichu

Peru

Peru este una din țările Americii de Sud despre care, noi, ca europeni știm puține. Așa cum puține știu și ei despre noi. O veche civilizație, un teritoriu ce găzduiește o floră și o faună diferite de cele europene și cu atât mai atrăgătoare din această cauză. O destinație de călătorie perfectă pentru orice om dornic să-și lărgească orizontul.

Germania

Germania

Germania ca destinație turistică este una din țările vizitate ale continentului european. Găsim în Germania, peste tot urme ale vechilor civilizații și mai ales urme ale prezentului. Turistic vorbind potențialul turistic al germaniei atât cel antropic, format din obiective create de mâna omului cât și cel natural sunt puse în valoare în toate formele imaginabile de către oameni.

Turnul Belem

Portugalia

Portugalia este una din cele mai cunoscute țări europene. De aici au plecat caravelele lui Magellan și Vasco da Gama căutând noi teritorii și căi comerciale. Aici a luat naștere fastuosul stil arhitectural Manuelin, aici este patria muzicii Fado și aici avem punctul cel mai vestic al continentului european cât și unul din cele mai mari locuri de pelerianaj creștin din lume, Fatima.

chile

Chile

Republica Chile, în spaniolă República de Chile este o țară din America de Sud, învecinată cu Peru la nord, Bolivia la nord-est și cu Argentina la est. Este cuprinsă între 17º29'57'S și 56º32'S latitudine sudică. Capitala statului se află la Santiago de Chile , cel mai mare oraș. În Chile se află cel mai secetos deșert din lume, Atacama.

Maroc

Maroc

Marocul e ca o poveste. Nu doar fiindcă vorbim de arabi și de clasica paralelă cu poveștile Șeherezadei ci și pentru că fiind situată în Africa, orice ar face influența continentului african se face simțită aici. Marocul e plin de contraste și e o destinație potrivită pentru un European nu foarte aventuros.

londra

Marea Britanie

Marea Britanie, sau Anglia cum îi spunem noi este una din marile puteri ale continentului european. Țară cu renume mondial și o contribușie importantă la istoria, și cultura continentului este un pol economic și social de prim rang care atrage ca un magnet atât oameni din fostele sale colonii asiatice cât și europeni dornici să viziteze sau să muncească în țara a cărei limbă oficială a devenit acum ceea ce era franceza în sec XVIII și XIX.

amalfi

Italia

Italia este un muzeu în aer liber. Are toate categoriile de obiective turistice antropice pe care și le-ar putea dori cineva. Din antichitate și până în prezent, găsim vestigii, civile, militare și ecleziastice care demonstrează că leagănul civilizatiei de pe această parte a lumii a fost Europa iar Italia, prin marele Imperiu Roman și prin orașele state din perioada medievală a contribuit semnificativ la cultura și istoria europeană.

Serbia

Serbia

Serbia a fost mereu considerată o țară prietenă. Sârbii de aici au avut mereu relații bune cu noi încă din Evul Mediu când Iancu de Hunedoara elibera Belgradul de turci. Muzica sârbească a inspirat multe cântece românești iar Lepa Brena, chiar dacă nu e sârboaică, e foarte iubită în țara noastră. Vizitați Serbia !

Malaysia

Malaysia

Malaysia, după denumirea veche, Malaezia, este o țară în Asia de Sud-Est, care cuprinde două teritorii distincte: partea de sud și partea de nord cu insula Borneo. Sa cunoști Malaysia ăînseamnă să iubești Malaysia și atracțiile ei: multiculturalism, paradis gastronomic, minunațiile naturale, tradiții și obiceiuri străvechi.

Filipine

Filipine

Filipine este o țară tropicală localizată în Sud_estul Asiei în Oceanul Pacific. Este formată din peste 7500 de insule. Fiind o fostă colonie spaniolă, Filipine este singura țară catolică din Asia și locul în care majoritatea populației vorbește limba engleză. Este un paradis al naturii, faunei și vegetației exotice.

Bratislava

Slovacia

Slovacia, e sora mai mică a Cehiei. Ca și Cehia are o capitală care atrage turiști, ca și Cehia, are castele frumoase menționând aici doar Devin lângă Bratislva sau Bojnice. O să descoperiți sute de locuri interesante de care nu știu mulți oameni, în aproape fiecare sat, oraș sau vale. Castele unice, peșteri, izvoare termale, arhitectură locală, un celebru oraș celtic, sălbăticie și multe altele. Sunt câteva din lucrurile pe care le veți găsi aici.

egipt piramide

Egipt

Egiptul antic va rămîne in istoria omenirii nu doar prin descoperirile arheologice ci si prin difuziunea, aportul si influenta sa culturala asupra popoarelor din jur si chiar mai indepartate. Este una dintre cele mai importante destinații de vacanță din lume cu o ofertă foarte diversificată și atractivă de pachete turistice

spania

Spania

Spania, cea mai mare țară din Peninsula Iberică, este una din destinațiile cele mai importante ale Europei. Cunsocută în special pentru plajele sale și pentru turismul de vară ea poate oferi destinații naturale, culturale și istorice turiștilor dornici de așa ceva.

Chisinau

Republica Moldova

Republica Moldova. Basarabia. România. Trei nume însemnând același lucru: pe pământul dintre Prut-Nistru și mare au trăti, trăiesc și vor trăi români care au păstrat cu multe sacrificii limba română și ar trebui să le fin recunoscători pentru asta.

ARMENIA

Armenia

Armenia este o destinație aproape necunoscută românilor fiindcă e o țară mică despre care nu am auzit multe așa cum nici despre noi nu au auzit multe occidentalii, dar atunci când ajung aici sunt foarte plăcut impresionați. Armenia este o destinație turistică deosebit de interesantă, nouă și necunoscută cu servicii de calitate și obiective turistice pitorești.

Destinații turistice

budapesta

Budapesta

Budapesta orașul format din două cetăți, Buda și Pesta, a devenit capitala Ungariei din anul 1409, când regele Sigismund de Luxemburg stabilește la Buda, cetatea de scaun. Budapesta e un oraș frumos, cu o arhitectură care amintește de Napoli, cu locuri unde turiștii se pot bucura de vacanță. Budapesta gravitează în jurul turismului și nu degeaba este în sine o destinație turistică . De obicei când spui turism în Ungaria spui Budapesta.

machu picchu

Machu Picchu

Sanctuarul istoric din Machu Picchu este o zonă protejată din Peru ce are mai mult de 35 milioane de hectare ce conțin mediul natural al zonei Maccu Picchu, situat în pădurea umedă a junglei de pe versantul estic al Anzilor Peruani și pe amble maluri ale Râului Urubamba care traversează regiunea pe direcția nordvest.

cetateaneamt

Cetatea Neamț

Cetatea Neamț e un adevărat cuib de răzeși moldoveni care s-au bătut cu dușmanii Moldovei și s-au bătut bine rezistând asediile armatelor conduse de însuși conducătorul Constantinopolelui, rămas neputincios sub zidurile micii cetăți apărată de moldoveni și de credința lor în Cel de Sus.

porolissumr

Porolissum

Porolissum a fost un oraș roman din Dacia. Stabilit ca tabără militară în anul 106 d.C., în timpul războaielor daco-romane ale lui Traian, orașul s-a dezvoltat repede prin intermediul comerțului cu băștinașii daci, și a devenit capitala provinciei romane Dacia Porolissensis în 124 d.C. Situl este unul dintre cele mai mari și mai bine păstrate din România.

insula taquile

Insula Taquile

Insula Taquile de pe Lacul Titicaca aparține regiunii Amantani. insula se află la 45 de km de Amanatani, care este capitala regiunii. Are o populație de 2200 de locuitori. Orașul principal este la 3950 metri peste nivelul mării iar punctul cel mai înalt de pe insulă este la 4050 metri.

biertan

Biertan

Biertanul face parte dintre primele așezări germane de sași din Ardeal fiind cuprins în cele „Două Scaune” (Mediaș și Șeica) în Diploma Andreeană (Andreaneum) din 1224. Localitatea Biertan este atestată documentar în 1283, într-un document alături de Mediaș și Moșna, toate trei localitățile aflate într-o competiție acerbă pentru obținerea centrului administrativ al celor „Două Scaune”.

Destinatii vacante și circuite oferite de agenția noastră

În dornța de a oferi turiștilor noștri o gamă căt mai variată de produse și pachete turistice am căutat și am selecționat cu mare atenție parteneri, furnizori, hoteluri de pe toate continentele și regiunile lumii: Asia, Africa, America de Nord, America Latina, America de Sud, Antartica, Australia, Europa, Orientul Mijlociu, Oceania. Sunt foarte multe zone minunate care oferă experiențe de neuitat, un periplu prin istorie, cultură, aventură, fauna și flora salbatice, experiențe culinare. Prin toate aceste vacante sau excursii încercăm să vă prezentăm aceste locuri și multe din secretele lor și să vă dăm posibilitatea să le experimentați. Fie ca este vorba de un circuit sau un sejur va fi cu siguranța o vacanta de neuitat, un moment special în viața dumneavoastră.